تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 444 از 1219 اولاول ... 344394434440441442443444445446447448454494544944 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,431 به 4,440 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

پروفشنال foxyjanam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شيراز -- تهران

پيش فرض

کی گفته کابل کامپوننت 480 میده تو 1080p هم حتی میتونی از کامپوننت بگیری بستگی به tvت داره
    رو TV من نوشته 480i ، از اون جهت گفتم .

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از راهنماییت
    من کلا هدفم فعلا تو زندگی PS3 هس
    خودش ، دسته ، بازی ، کابل رو گرفتم
    الان تو برنامه نت هس بعد هم مانیتور (چشم انداز 2 ماهه توسعه PS3 )
    موفق باشي رفيق .
    اگه نت خوب كه به درد ps بخوره پيدا كردي منم خبر كن.
    راستي سرور هاي mgs4 و uncharted 2 مشكل دارن....!!!؟؟؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها P I R A N H A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    zabol

پيش فرض

سلام دوستان یک سوال داشتمDLCچیه

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام دوستان یک سوال داشتمDLCچیه
    سلام
    DLC یه چیزیه که به بازی اضافه میشه.اعم از نقشه-اسلحه-مراحل-لباس و...................

5. 3 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

کی گفته کابل کامپوننت 480 میده تو 1080p هم حتی میتونی از کامپوننت بگیری بستگی به tvت داره
    کامپوننت تنها ضعفی که نسبت به hdmi داره تصویر آنالوگ بهت میده ولی hdmi دیجیتال میده که همین باعث تفاوت کیفیتش میشه
    نه دوست عزیز این گونه نیست!

رزولوشن با کابل Component در حالت Native همون 480P هست و رزولوشن 1080p که با این کابل شما به فرض مثال در تنظیمات کنسول به دست میارین رزولوشن Upscale شده هست یعنی تنها اندازه تصویر به اندازه 1080p بزرگ شده ولی جزثیات همون 480p هست.
    آقا فكر نكنيد HDMI خيلي چيز شاخيه .hdmi تنها مزيتش اينه كه صدا و تصوير رو با كيفيت بالا و بصورت ديجيتال از طريق يك كابل انتقال ميدهو الا كامپوننت 6 فيش هم ميتونه همون كارو كنه منتها با 6 تا كابل رنگا وارنگ
    HIGH DEFINITION MULTIMEDIA INTERFACE
    رابط چند رسانه اي با كيفيت بالا

شما با کابل Composite حداکثر رزولوشنی که میتونید داشته باشید 720p یا 1080i هست.

اصلا بحث عملکرد کابل HDMI با دو کابل Composite و Component یه چیز جداست و به نظر من نباید این دو با هم مقایسه شوند.
    Last edited by shab_2008; 08-08-2010 at 17:32.

7. 5 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hassanmirabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هنوز نه !! از آخرین اخبار این موضوع فکر کنم 55 یا 60 % بود.

در گیر بودن در پردازش بازی گاهی اوقات به نحوه ی Rendering بازی هم بر میگرده و همچنین گرمای اون سیستم !

شما بازیه Ghost Recon 2 رو روی Xbox 360 بازی کن ! باز با جزئیات پایینی ساخته شده ولی سیستم در هنگام پردازش بازی جون میده.
    والا اساس ايجاد hdmi واسه اين بود كه يك رابط ايجاد كنن كه صدا و تصوير رو همزمان و از طريق يك پرت منتقل كنه.شركت هاي سازنده اين پرت (دو تا از مهمتريناشون سوني و توشيبا هستن) هيچگاه ادعا نكردن كه hdmi كيفيتي بهتر از كامپوننت ميده كارشناسا هم همچين چيزي نگفتن.
    من خودم با چشماي خودم هم نمي تونم تفاوتي حس كنم شايد شما منظورتون رابط هاي سه فيش (قرمز زرد سفيد) هست.... مسلما hdmi كيفيتي بسيار بهتر از اين رابط ميده چون تنها يك كابل براي انتقال تصوير در اين رابط هست.ولي در رابط هاي 6 فيش سي فيش براي انتقال تصوير وجود داره

در مورد بازي آنچارتد هم بايد بگم كه خرف شما رو قبول دارم يه بازي با گرافيك حتي نسل قيل ميتونه طوري ساخته بشه كه 100% توان كنسول رو مصرف كنه.ولي آنچارتد يه بازي با گرافيكي در حد gااghost recon نيست به جرات ميتونم بگم كه بهترين گرافيك در بين بازي هاي نسل حاضر تا به امروز متعلق به آنچارتد 2 هست.
    اين كه اين بازي 100 % توان كنسول ps3 رو استفاده ميكنه رو خود سازنده هاي بازي گفتن (تو يكي از فيلم هاي پايان بازي كه استوديوي بازي سازي naughty dog رو نشون ميده و سازنده ها رو معرفي ميكنه مدير پروژه اين حرف رو ميزنه)

9. 2 کاربر از hassanmirabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

والا اساس ايجاد hdmi واسه اين بود كه يك رابط ايجاد كنن كه صدا و تصوير رو همزمان و از طريق يك پرت منتقل كنه.شركت هاي سازنده اين پرت (دو تا از مهمتريناشون سوني و توشيبا هستن) هيچگاه ادعا نكردن كه hdmi كيفيتي بهتر از كامپوننت ميده كارشناسا هم همچين چيزي نگفتن.
    من خودم با چشماي خودم هم نمي تونم تفاوتي حس كنم شايد شما منظورتون رابط هاي سه فيش (قرمز زرد سفيد) هست.... مسلما hdmi كيفيتي بسيار بهتر از اين رابط ميده چون تنها يك كابل براي انتقال تصوير در اين رابط هست.ولي در رابط هاي 6 فيش سي فيش براي انتقال تصوير وجود داره
    همونطور که گفتم حداکثر رزولوشن واقعی با کابل Coposite یا HD Component یا همون 6 فیش خودمون 1080i هست ولی میتونه Upscale بشه به 1080p.
    البته این اختلاف شاید اصلا به چشم نیاد ( چون یکم تخصصی میشه و جاش اینجا نیست زیاد توصیح نمیدم).

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در لینک زیر به طور کامل با یک مقاله تفاوت این دو کابل را توضیح داده که بعضی قسمتهاش خیلی جالبه!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد بازي آنچارتد هم بايد بگم كه خرف شما رو قبول دارم يه بازي با گرافيك حتي نسل قيل ميتونه طوري ساخته بشه كه 100% توان كنسول رو مصرف كنه.ولي آنچارتد يه بازي با گرافيكي در حد gااghost recon نيست به جرات ميتونم بگم كه بهترين گرافيك در بين بازي هاي نسل حاضر تا به امروز متعلق به آنچارتد 2 هست.
    اين كه اين بازي 100 % توان كنسول ps3 رو استفاده ميكنه رو خود سازنده هاي بازي گفتن (تو يكي از فيلم هاي پايان بازي كه استوديوي بازي سازي naughty dog رو نشون ميده و سازنده ها رو معرفي ميكنه مدير پروژه اين حرف رو ميزنه)
    البته وارد شدن من در این بحث شاید درست نباشه چون بین شما و سعید هست ولی در هصورت اینو باید بگم هر چقدر موتور گرافیکی یک بازی قدرتمند تر باشه فشاری که به سخت افزار کنسول میاد کمتر و در نتیجه بازده بیشتر هست.

برای مثال بازی KZ 3 قراره از تمام قدرت این کنسول (که البته تنها اسمش تمام قدرت) هست استفاده کنه و این به این معنیه که موتور گرافیکی بهینه شده و بهره برادری از قدرت کنسول افزایش یافته و من به شما قول میدم که در اینده بعد از اومدن KZ 3 شاهد بازی هایی با گرافیک به مراتب بهتر از اون بازی خواهیم بود و دلیله اصلیش هم میتونه همون بهینه تر شدن موتور های گرافیکی باشه.

11. 7 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

از دوستان کسی تریلر تمام بازیهای پلی 3 که تا همین الان اومده رو بصورت HD برای فروش جایی سراغ دارند؟
    تاکیید کردم تمام بازیها و فقط بصورت HD
    ممنون

اگه سایتی هم بتونن معرفی کنن برای فروش ممنون میشم
    Last edited by armenak; 09-08-2010 at 20:51.

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

[QUOTE=samgun;5253552]هنوز نه !! از آخرین اخبار این موضوع فکر کنم 55 یا 60 % بود.

پس خيلي خوبه---چون بايد منتظر بازيهاي بهتري باشيم---

---------- Post added at 08:56 AM ---------- Previous post was at 08:52 AM ----------

از دوستان کسی تریلر تمام بازیهای پلی 3 که تا همین الان اومده رو بصورت HD برای فروش جایی سراغ دارند؟
    تاکیید کردم تمام بازیها و فقط بصورت HD
    ممنون
    اتفاقا منم دنبالش بودم---

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان فکر میکنید که قیمت ps3 slim تو
    مهر ماه چقدر میاد پایین؟
    مثلا ممکنه بشه 300 تومن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •