محمد داشتیم؟خیلی سریعتر از n82خواستی بگو یه مقایسه از نظر رام بزارم...
![]()
محمد داشتیم؟خیلی سریعتر از n82خواستی بگو یه مقایسه از نظر رام بزارم...
![]()
یه وقت مبادا این اشتباه بزرگ زندگیتو مرتکب بشیا!از من که اول 21 داشتم بعد آپدیت کردم بشنو.پشیمون میشی.ورژن 21 باحالترین ورژنشه.ببین مبادا آپدیت کنیا!![]()
این رو برای خنده میگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا جدا نظرتون اینه؟؟؟؟؟!!!!!!!!
من خودم از 11 تا 30 همه را امتحان كردم.
مطمئنا هميشه فريمور بالاتر بهترين هست.
فقط 31 را به علت اين كه چيز خاصي نداشت و فقط هك نميشد تاحالا آپديت نكردم كه اونم الان ديگه هك ميشه.
با سلام خدمت دوستان من گوشیمو تازه خریدم یک مشکلی داشتم وقتی میخوام از رو کامپیوترم رو گوشیم کلیپ هایی بریزم هر کاری میکنم نمیریزه این کلیپ هارو توکامپیوتر با media player میبینم خودم ولی موزیک و عکس رو راحت ازشون کپی میگرم تو درایو گوشی سیو میکنم راحت میریزه رو گوشی ولی با این که گوشیم جای خالی داره کلیپ نمیریزه. این جوری میشه که من copy میگرم ازشون paste میکنم تو درایو گوشی ظاهرا ریخته میشه رو درایو گوشی تو کامبیوتر ولی رو گوشی هیچی نمیاد.روش خاصی داره که من بلد نیستم ؟؟؟.تازه کارم دیگهممنون میشم کمکم کنید
Last edited by behrad_f; 21-02-2009 at 20:18.
چجوری به کامپیوتر وصل میشید؟؟
pcsuite یا data transfer??
Last edited by mostafa.m; 22-02-2009 at 01:01.
30به 31 برای من یه چیز جدید داشت-اونم باتری بود که خیلی بهتر نگه میدار0-البته شما که باتری 8گیگ انداختید شاید اینو زیاد حس نکنید...![]()
سلام گوشی رو که با کابل usb وصل میکنم 4 تا select mode داره که 1_pc suite 2_data transfer 3_image print 4_media player که من هم با data transfer و media player امتحان کردم به نتیجه نرسیدم![]()
نرم افزار پی سی سوییت رو نصب کنید با روش پی سی سوییت هم امتحان کنید
اوکی ... محض امیدوارم گفتم اما باور کن فرقی ندیدم بینشون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)