کدوم رجیون بهتره؟؟
میشه شماره ی رجیون هارو بهم بگید.
ممنون.
کدوم رجیون بهتره؟؟
میشه شماره ی رجیون هارو بهم بگید.
ممنون.
مسلما رجيون 2 كه مخصوص خاورميانه و اروپا و اقيانوسيه و افريقاست واسه ما ايرانيا بهتره ! ولي كيفيت اونا برابره! رجيون 1 مخصوص امريكاست اشتباه نكنم! 3 هم شرق آسيا !
سلام بچه ها
ديروز رفتم دنبال psp
گفت فقط پكه star war دارم
به نظرتون خوبه همينو بگيرم يا نه؟
ورژن fw 3.90 هست
اين پك رو چند ميدن؟ احتمالا گرونتره! بهتره بگردي همون پيانو بلك رو پيدا كني! آخه اين ماله بازي جنگ ستارگانه و الكي گرونتره ! هرچند متعلقاتشو نميدونم ببين اگه كاملتره بخر !
مموری رو فقط کسایی که 200 تا مموری تقلبی و اصل دیده باشن میتونن تشخیص بدن. اونم فقط از روی جنس پلاستیکش... کلا مموریهای تقلبی رو خیلی خوب میسازن! بهترین کار اینه که از نمایندگی رسمی بگیرید. حالا چه سونی چه سن دیسک! البته اگه از جای دیگه گرفتید، حداقل مجیک گیت رو چک کنید که ساپورت کنه.میشه راه های تشخیص رم تقلبی رو از اصل بهم بگین و اینکه باطری تقلبی هم هست؟
اگه هست اونم چطور میشه تشخیص داد؟
اصلا چیز هایی که میتونن بهمون تقلبی بندازن چیا هستن؟
ممنون.
باتری رو که چند صفحه پیش با عکس و نمودار و همه مدله توضیح دادم! غیر از اون شارژر هم باید چک کنید. معمولا شارژر ها دو تکه نیستن. البته شارژر ارجینال دو تکه هم داریم... ولی من فقط یدونه شارژر ارجینال دو تیکه دیدم... و در عوض 4 نفر رو دیدم که بهشون شارژر دو تیکه قلابی انداختن!
یکی از دلایلی که میگم استاندارد پک بگیرید، همینه! همه نگران لوازم جانبی تقلبی هستن!
ضمنا اگه از جای معتبر بگیرید، شانس اینکه قطعه تقلبی گیرتون بیاد، روی محور صفر مماس میشه!! (به صفر میل میکنه!)
دست بر قضا من هم دارم همینو پیگیری میکنم! تو سایت رسمی سونی خاورمیانه، نمایندگی های رسمی ایران رو زده. با آدرس و شماره تلفن... یکیشون همینو بهم گفت ولی من با خود ایران رهجو حرف زدم(!) گفت همون 120 تومنه! حالا باز هم پیگیری میکنم.دوستان من نمايندگي ايران رهجو تو رشت زنگ زدم ! مموري 8 رو ميده 65 تومن ! 4 گيگ رو هم 35 تومن ! اونم با 5 سال گارانتي ايران رهجو ! ميگفت 8 گيگ قبلا 110تومن بود و الان شده 65 تومن ! اونم همين هفته !
مهمترین فرق مموری اصل و تقلبی تو سرعتشونه! وگرنه... بله... مموری هیچ قطعه مکانیکی نداره که به مرور خراب بشه. مموری اصل بهترین سرعت رو داره که موقع بازی کردن خیلی مهمه. شاید برای گوشی و دوربین های خونگی مهم نباشه... ولی برای psp و دوربینهای حرفه ای خیلی مهمه...رم اگه قرار باشه خود به خود خراب بشه تو همون هفته ی اول میشه رم که الکی خراب نمیشه مگه صدمه ی فیزیکی بهش بخوره که اون موقع گارانتی هم باطله پس اگه یه کم فک کنین میبینین این گارانتی مارانتی! الکیه شما از هر جا رم میخرین حتما یه هفته مهلت تست ازش بگیرین
به هر حال، هر کی هر جور دوست داره، و از هر کجا که دوست داره، هر مارکی که دوست داره، با هر قیمتی که میتونه، هر حجمی دوست داره مموری بگیره! بنده فقط نظرمو میگم.
جاوید که گفت بیرنگ میشم!! یه مقدار مشغله داره... اصلا منتظر بهونه بود به نظرم!!جاوید؟یه دفعه خیلی کمرنگ شدی؟دلم واست تنگ شد بابا یه ذره پررنگ شو!جان من!
میگم کسی این 3.93 و 3.95 کرک شده رو نصب کرده؟من راستش جرأت نمیکنم نصبشون کنم.M33 نیستن،تو سایت DAX هم نبودن...
راستش من هم جرئت نکردم تست کنم!! نم فقط به حاجی DAX اطمینان دارم!!
بله به راحتی متونید کپی خورش کنید، ولی به شرط داشتن باتری پانادورا و مجیک مموری!! که ساختشون راحته. فقط باید یه پی اس پی کپی خور شده کنار دستتون باشه! بنا براین بدون پی اس پی دیگه، نمیشه.1.آیا من خودم می تونم کپی خورش کنم؟
2.اگه می شه که حتما می شه باطری پاندورا رو چجوری می تونم درست کنم؟
در ضمن psp دیگه ای هم در دسترس نیست
فقط یه راه دارید، اینکه بگردید تو eBay یه باتری پانادورا و یه مجیک مموری بخرید. با مسئولیت خودتون البته!!
فکر نکنم فرقی کنه... چون با فرم ویر کپی خور، میشه حتی فری ریجنش کرد!!کدوم رجیون بهتره؟؟
سلام... نه!! به نظر من استاندارد پک بگیرید!!سلام بچه ها
ديروز رفتم دنبال psp
گفت فقط پكه star war دارم
به نظرتون خوبه همينو بگيرم يا نه؟
دوستان,بهترين هدفون واسه psp قيمتش چنده؟
آخه مشكل اينجاست كه منم به خود ايران رهجو زنگ زدم،شماره نمايندگي رشت رو دادن, 2 تا نمايندگي تو رشت دارن ! هر دوتا گفتن قيمت جديد خيلي كمتر از هفته پيشه ! يكيشونم اين قيمتا رو داد,اون يكي هم گفت فردا قيمت مياد دستش و هردو گفتن با 5 سال گارانتي ايران رهجو ميدن مموري سوني رو ! من موندم نكنه "ايران رهجو" خودشم تقلبيش وجود داره ! حالا بايد ايران رهجوي اصلي رو پيدا كرد !
من الان کریتیو دارم خیلی راضیم کیفیت فضاست! 17 تومن خریدم
متعلقات داخل piano pack رو میخواستم لطفا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)