اصلا لازم نیست که بری تو سایتش اکانت بسازی . برو به قسمتی که بازیو نصب کردی . اونجا یه فایل هست عکس یک کره است . رو اون که بزنی می تونی اکانت بسازی .
اصلا لازم نیست که بری تو سایتش اکانت بسازی . برو به قسمتی که بازیو نصب کردی . اونجا یه فایل هست عکس یک کره است . رو اون که بزنی می تونی اکانت بسازی .
با سلام خدمت دوستان
بازیهای FEAR و OBLIVION IV در کامپیوتر من بد اجرا می شوند حتی بعد از ارتقا سیستم
مشخصات سیستم من
Graphice : Geforce Fx 5500
RAM : 1GB
CPU : 2.4
البته من درایو کارت گرافیکمو تازه آپدیت کردم
ممنون می شوم اگر کسی بگوید چکار کنم تا این بازی ها خوب اجرا شوند
سلام سیستم رو ارتقاع دادی این شده ؟
اگه سیستمت اینه که گرافیک خیلی ضعیف هست و کند بودن بازی بخاطر گرافیکت هست![]()
با سلام خدمت بازي دوستان عزيز
با عرض پوزش از شما دوست عزيز بايد بگم شما در چند صفحه قبل هم جواب سوال من رو نداديد ، فقط فرموديد در تاپيك مربوط به خودش مطرح كن. من دنبال اين تاپيك گشتم ولي اين تالار خيلي بزرگهسخت ميشه توش يه موضوعي رو پيدا كرد.
حالا ممكنه بيشتر راهنمايي كنيد.
ممنون ميشم.![]()
با سلام مجدد
كامپيوتر من ويروس گرفته و ميخوام فرمتش كنم. ولي در اين صورت سيو هاي من تو بازي fear از بين ميره.
حال ميتونيد كمكم كنيد كه فايل سيو بازي رو يه جا ذخيره كنم ؟ آخ نميدونم اين فايل كجاي هارد ميشينه!!
شما می تونی Save رو آپلود کنی بعد که درایور ها رو فرمت کردی دوباره دانلود کنی .
ااااااااه ه ه ه ه ه ه ه . دوباره سیوگیم ها و چک پیت هایGears of War پاک شد . تا وسطاش رفته بودم . حتی از سیو گیم چند بار بک آب گرفتم ولی ... ترو خدا کمک کنید
اگه ویستا داشته باشی save ها تو این مسیره:
"C:\Users\Public\Documents\TimeGate Studios\FEARXP2"
احتمالا کارت گرافیکتون نصب نیست . یا کارت گرافیک شما این بازی رو نمیکشه .همین کارو انجام میدم....اما دوباره برمیگرده به 16 بیت!! من تازه ویندوزمو عوض کردم ممکن مشکل از اون باشه؟
میشه مشخصات سیستمتونو بزارید ؟
با سلام
دو تا سوال دارم:
1- حداقل سیستم برای دو بازی ایرانی آخرین بندر و انرژی هسته ای چیست؟
2- بازی call of duty1 رو رو سیستمم نصب کردم و اجرا هم شد اما بعد از انتخاب میزان سختی بازی
هیچ اتفاقی نمی افته و تو همون صفحه منو می مونه.
دوستان کسی نمی دونه مشکل از چیه و باید چیکار کنم؟
با تشکر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)