سلام . شما چطور دانلود میکنین محدود نمیشین؟ به منم یاد بدین . 21 ام 5.06 گیگ دانلود داشتین ؟ (بالای 5 گیگ!!!!)عجب رکوردی( فقط تو یه شب ). من به گرد رکورد های شما هم نرسیدم الان کلا
محدودم .
شما چطور محدود نیستین!!!!!!! .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام . شما چطور دانلود میکنین محدود نمیشین؟ به منم یاد بدین . 21 ام 5.06 گیگ دانلود داشتین ؟ (بالای 5 گیگ!!!!)عجب رکوردی( فقط تو یه شب ). من به گرد رکورد های شما هم نرسیدم الان کلا
محدودم .
شما چطور محدود نیستین!!!!!!! .
دوستان
در سرویس هایی که دانلود شبانه رایگان هست و دانلود زیاد داشته باشید، محدود می شیم، درسته؟
این محدودیت فقط در سرعت شبانه اعمال میشه یا هم در روز و هم در شب؟
من تو این مدت که این تاپیک رو دنبال کردم به این نتیجه رسیدم محدودیت تو شهرهای مختلف فرق داره !!
یکی با 3 گیگ محدود میشه
یکی با 10 گیگ هم محدود نمیشه
پست های قبلی هم بخونید همین شکلیه
تو شهر های مختلف قانون محدودیت فرق داره
فقط تو ساعات رایگان محدود میشید
لطفا اسم سرویستون رو بگین
دوست عزیز نوشته که !!
اکو 4 مگ !!
بچه ها اونایی که نامحدود دارند اینو ببینید کفتون ببرهدانلود من در طی این 9 روز با سرویس 128 نامحدود
و هنوز هم هم چنان به دانلود ادامه میدم و محدود نشدم فکر کنم کلا اینجا محدودیت نداره تو شهر ما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من شهرستان هستم میخوام از شاتل سرویس بگیرم تو شهرمون فقط این مونده کل شرکتارو امتحان کردم فقط یه شرکت مونده بود که سرویس عالی میداد اونم 3 روزه که زده سرعتارو نصف اورده پایین.
الان من یه سرویس میخوام ماهانه 40 تومن هزینه کنم و سرعت بالا بده پینگ هم برام مهم نیست با این هزینه محدود کدوم سرویس خوبه و نا محدود کدوم سرویس خوبه در ضمن چند گیگ میتونم هر شب دانلود کنم؟ زمان رایگان این شرکت از چند تا چنده؟
داش ابوالفضل، با همه آره با ما هم آره
جای مهدی خالی، خدای دانلوده![]()
خدایی همشو بدون اون روشی که شما فکر میکنی دانلود کردم اصلا یعنی ازش استفاده نکردم![]()
خوبه یکم ttl رفت بالا ولی هنوزم خوب نیست
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=200ms TTL=43
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=202ms TTL=43
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=200ms TTL=43
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=209ms TTL=43
Ping statistics for 216.239.32.20:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 200ms, Maximum = 209ms, Average = 202ms
هم اکنون 75 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 75 مهمان)