سلام اقا شاهين اين cell info كي براي تبريز فعال ميشه ؟خبري دارين در اين مورد؟
سلام اقا شاهين اين cell info كي براي تبريز فعال ميشه ؟خبري دارين در اين مورد؟
یه مشکلی هست که من تا حالا چند بار باهاش مواجه شدم...اونم اینه که وقتی شماره میگیرم به جای اینکه به شماره مورد نظرم وصل شه من صدای خودمو میشنوم...یعنی صدای منو به خودم برمیگردونه!
شما هم این مشکلو تجربه کردید؟! خیلی بده وقتی سلام و احوال پرسی میکنید بعد میفهمید صدای خودتون بوده!!!!!!!!![]()
سلام انايي كه ذخيره شماره براشون فعال نيست مي تونن با اين روش بدون اينكه با 140 يا 130 زنگ بزنن فعال كنن
كافيست تو گوشيتون گزينه دايورت كه وقتي گوشي خاموشه يا در دسترس نيست به شماره 0935101 دايورت كنين حالا گوشتون رو خاموش كنين تست كنيين ببيند ميفته ذخيره شماره
سلام براي انايي كه از گوشي سايت p30 رو نشون نميداد
كافيه از موبايلتون بريد mini.opera.com و برانامشو دانلود كنيد رو گوشيتون ديگه حال كنيد
بخصوص اونايي كه p990 دارن
از این ماشین ها بروشور گرفتم توش نوشته تا 11 مرداد پوشش کامله برای تهران. آ قا شاهین شما خبر نداری کی کامل میشه؟
راستیا چرا پوشش شیراز این شکلیه ؟! خیلی کمه پوششش ! آدم پوشش مشهدا که میبینه کفش میبره اونوقت شیراز این شکلیه !
ایول من امتحان نکردم اما مرسی!
ببینم شاهین جان راست میگی ؟!!؟!؟!؟!؟ مگه میشه !؟؟!؟ یعنی 3 روز دیگه اصفهان افتتاح میشه ؟!
جدی میگیی؟!؟!؟
من اصلا باورم نمیشه !!!! اینجا هنوز خیلی ثابت ها از جمله پیش شماره 668 به ایرانسل وصل نمیشه !!! شـــــاهین 1شنبه افتتاح میشـــه؟!؟!!
Last edited by vahooli; 13-07-2007 at 00:37.
آقا شاهین از تلفن ثابت اصفهان به سختی میشه با ایرانسل تماس گرفت تازه از خیلی پیش شماره ها اصلا تماس نمیشه گرفت ، این مشکل به چه علت هست و کی برطرف میشه ؟؟!
وقتی اصفهان افتتاح رسمی بشه این مشکل برطرف میشه ؟؟
اصلا اینجا یه مدتم هست وضع سیم دولتیا هم گند شده ! موقع حرف زدن همه صدایی میاد جز صدا طرف ! اگه ایرانسل بیادش حتما میخوره تو کاسه کوزه دولتیا !
اقا شاهين من 4 شنبه شماره رزرو کردم و 2 روز زمان واريز پول من مي شه جمعه اگر شنبه بريزم مشکلي برام پيش نمياد؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)