تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 443 از 942 اولاول ... 343393433439440441442443444445446447453493543 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,421 به 4,430 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام اقا شاهين اين cell info كي براي تبريز فعال ميشه ؟خبري دارين در اين مورد؟

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یه مشکلی هست که من تا حالا چند بار باهاش مواجه شدم...اونم اینه که وقتی شماره میگیرم به جای اینکه به شماره مورد نظرم وصل شه من صدای خودمو میشنوم...یعنی صدای منو به خودم برمیگردونه!
    شما هم این مشکلو تجربه کردید؟! خیلی بده وقتی سلام و احوال پرسی میکنید بعد میفهمید صدای خودتون بوده!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام انايي كه ذخيره شماره براشون فعال نيست مي تونن با اين روش بدون اينكه با 140 يا 130 زنگ بزنن فعال كنن

كافيست تو گوشيتون گزينه دايورت كه وقتي گوشي خاموشه يا در دسترس نيست به شماره 0935101 دايورت كنين حالا گوشتون رو خاموش كنين تست كنيين ببيند ميفته ذخيره شماره

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام براي انايي كه از گوشي سايت p30 رو نشون نميداد
    كافيه از موبايلتون بريد mini.opera.com و برانامشو دانلود كنيد رو گوشيتون ديگه حال كنيد
    بخصوص اونايي كه p990 دارن

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از این ماشین ها بروشور گرفتم توش نوشته تا 11 مرداد پوشش کامله برای تهران. آ قا شاهین شما خبر نداری کی کامل میشه؟

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

الان خیلی وقته که شیراز تحت پوشش ایرانسله ولی مساحت تحت پوشش ایرانسل خیلی کمه و توی این همه وقت حتی 1 سانتی متر مربع هم به این مساحت اضافه نشده!
    این قطعی ها هم که شما گفتید 100 به خاطر به روزرسانی نیست ولی توش دخیله و کیفیت صدا خوب میشه...خوب اگه اینجوریه پس تا الان دیگه ما باید سوپر موبایل داشته باشیم!
    شیراز شهر بی اهمیتیه که ایرانسل پوششو توش زیاد نمیکنه؟بابا ناسلامتی شیراز پایتخت فرهنگی و این چیزاستو یه روزایی پایتخت ایران بوده...شهر گل و بلبل و ...استان فار جزئ بزرگترین استانهای ایرانه ولی فقط شیراز اونم نصفه نیمه تحت پوششه!
    بعد شهر هایی مثل قیدار که اصلا کسی نمیدونه توی کدوم استانه کاملا تحت پوششند!
    4 تا استان ما اصلا تحت پوشش نیستند!
    هرمزگان هم که اگه کیش توش نبود پوشش نداشت!
    خوزستان هم که اهواز نیست و فقط شوش هست!

ایرانسل به استانهای جنوبی کشور اصلا توجه نمیکنه!
    راستیا چرا پوشش شیراز این شکلیه ؟! خیلی کمه پوششش ! آدم پوشش مشهدا که میبینه کفش میبره اونوقت شیراز این شکلیه !

سلام انايي كه ذخيره شماره براشون فعال نيست مي تونن با اين روش بدون اينكه با 140 يا 130 زنگ بزنن فعال كنن

كافيست تو گوشيتون گزينه دايورت كه وقتي گوشي خاموشه يا در دسترس نيست به شماره 0935101 دايورت كنين حالا گوشتون رو خاموش كنين تست كنيين ببيند ميفته ذخيره شماره
    ایول من امتحان نکردم اما مرسی!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

5

جواب هاي شما:

1. اصفهان تا چند روز ديگه مشكلش بر طرف ميشه. تا حد اكثر يكشنبه. البته مشكل اصلي با شهرداري است كه نمي گذراره ايرانسل آنتن كار بزاره.
    ببینم شاهین جان راست میگی ؟!!؟!؟!؟!؟ مگه میشه !؟؟!؟ یعنی 3 روز دیگه اصفهان افتتاح میشه ؟! جدی میگیی؟!؟!؟ من اصلا باورم نمیشه !!!! اینجا هنوز خیلی ثابت ها از جمله پیش شماره 668 به ایرانسل وصل نمیشه !!! شـــــاهین 1شنبه افتتاح میشـــه؟!؟!!
    Last edited by vahooli; 13-07-2007 at 00:37.

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

آقا شاهین از تلفن ثابت اصفهان به سختی میشه با ایرانسل تماس گرفت تازه از خیلی پیش شماره ها اصلا تماس نمیشه گرفت ، این مشکل به چه علت هست و کی برطرف میشه ؟؟!
    وقتی اصفهان افتتاح رسمی بشه این مشکل برطرف میشه ؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اصلا اینجا یه مدتم هست وضع سیم دولتیا هم گند شده ! موقع حرف زدن همه صدایی میاد جز صدا طرف ! اگه ایرانسل بیادش حتما میخوره تو کاسه کوزه دولتیا !

داره خودمونی میشه pesartala2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

اقا شاهين من 4 شنبه شماره رزرو کردم و 2 روز زمان واريز پول من مي شه جمعه اگر شنبه بريزم مشکلي برام پيش نمياد؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •