سلام
یه سوال برام پیش اومده!!!
پچ برای چی هست؟ کارش چیه؟
برای چی رو گوشی نصب می کنن؟
سلام
یه سوال برام پیش اومده!!!
پچ برای چی هست؟ کارش چیه؟
برای چی رو گوشی نصب می کنن؟
پچ براي تيونينگ موبايل هست يعني تقويت كردن مثلا پچ صدا باعث تقويت صداش ميشه يا پچ براي افزايش كيفيت فيلمبرداري و خيلي چيزاي ديگه كه توي كلوپ پچ گيرت مياد توي انجمن موبايل يرو كلوپ پچ لينك تاپيكش رو ندارم
سلام
دوستان من در امر گوشی مبتدی هستم
حالا میخام منو گوشیمو فلش کنم و نمیدونم چه برنامه ای رو نیاز داره لطفا لینک فایل اموزش و برنامه مربوطه رو برام بزراریید . گوشیم همk810هستش
ممنون
خدا خیرتون بده . ثواب داره![]()
براي فلش كردن به يه برنامه SE Tool نياز داري بعد دانلود اين نرم افزار مي توني هر پچ يا ميني كه بخواي بريزي رو گوشيتالبته اگه گوشيت CID 53 باشه حالا حالا ها بايد مثه من منتظر بموني و سماق بمكي تا ورژن جديد SE Tool بياد
یعنی با ورژن قبلی نمیشه k810 رو به قول بچه ها رو هک کنی؟
اگه Cid گوشيت از 53 پايين تر باشه ميشه . با ورژن قبلي وصلش كن ببين Cid رو چند نشون ميده
این cid که میگی چی هست و ازکجا بدونم برای گوشی من چنده؟
لطفا لینک برنامه رو برام بزار
ممنون![]()
لينك اين نرم افزار توي كلوپ پچ و تاپيك آقاي گل محمدي هست تاپيك تبديل K800 به K810
من میخوام یکی از گوشی های کا 800 یا کا 810 را بخرم.
ولی شنیدم که کار با دکمه های کا 800 سخته ، منظورم کی بوردشه.
و جوی استیک کا 810 هم سفته .
آیا اینها درسته؟
دیگه اینکه با توجه به اینکه میشه فریم ویر کا 800 را به کا 810 تبدیل کرد آیا از نظر نرم افزاری هیچ فرقی بین این دو تا گوشی باقی نمیمونه؟
با این حساب کدومشون ارجحیت داره؟
من k800 دارم ... از لحاظ خوش دستی و ... خیلی بهتر از k810 هستش ...خصوصا برای تایپ sms ... از لحاظ نرم افزاری و دوربین و ... هیچ فرقی با k810 نداره و فقط ظاهریه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)