تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 443 از 954 اولاول ... 343393433439440441442443444445446447453493543943 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,421 به 4,430 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

پروفشنال A L I E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ‎تو دیوار ‏‏

پيش فرض

سلام به عزیزان دل

یه سوال از اونا که توی جی جی موهاشون سفید شده !! !

سوال :
    فعلا تا اینترنت پر سرعت بخرم دارم با دایل اپ بازی میکنم

بازی پنج به پنج نمی تونم بازی کنم اما دو به دو می شه

امروز که داشتم بازی می کردم حریفم مدام برام پیام می داد که منو تونل کن !
    من که نفهمیدم چی کار کنم ؟؟
    منظورش چی بود ؟؟
    می گفت اگه این کار کنی سرعت بالاتر می ره و دیگه لگ نمی زنه

راستی اگه می خواین با یه مبتدی بازی کنید و همش فرست بلاد رو بگیرین بیاین بامن بازی کنید !!!

اینم ای دی من توی جی جی :

Alien-HERO

در آغاز فعالیت leXand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    astral prison

پيش فرض

كسي كلن داره داخل تهران كه بيايم بازي كنيم ؟؟؟
    اگر داريد اسم كلن رو بگيد و بگيد كه كي ميتونيد بياين بازي
    سلام مجید جان از اینکه میبینم دوباره شرو.ع کردی خیلی خوشحالم . تو که میدونی ما هستیم . فقط الان درگیر درسام هستم و تهران نیستم و هر وقت اومدم خیلی دوست دارم با هم بازی های زیادی داشته باشیم
    دوباره به بازگشتت تبریک میگم .

در آغاز فعالیت T-AVA_STATIC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

x:
    چاكريييييييييييييييييييم مجيد جان ايشااله ميبينمت

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

پيش فرض

داستان "انتي ميج"
    اينم بگم كه من تلفظ درست magina رو نفهميدم ولي فك كنم همون مگينا درست باشه نه مجينا (حالا اگه مجينا هست به بزرگي خودتون ببخشيد ..در ضمن منظور از مگينا همون anti magi و منظور از ترور بليد همون soul keeper هست..يه چيز ديگه اين كه قسمت اخرش هموني نيست كه در متن بود ولي منظور متن همين بود كه نوشتم

"مگينا" و "تروربليد" پسر هاي دو قلو يك پيامبر بزرگ بودند كه با اختيارات خدايي كه داشتند خوشحال بودند.."ترور بليد" با توانايي تغيير در نيروهاي حياتي و "مگينا" با توانايي دستگاري انرژي..تمرين بيش از حد "مگينا" توانايي هاي او(سحرها) را به تدريج افزايش داد و مقاومتهاي بنياديش بالا رفت به طوري كه به او توانايي منحصر به فردي اعطا شد كه ميتوانست سريع تر از نور (خودش) حركت كند..در همان موقع ها "ترور بليد" به سمت نيروهاي تاريكي سقوط ميكند.."مگينا" صداهاي نيروهاي اهريمني را با يك قيمت مناسب جواب ميدهد تا بتواند برادر خود را دوباره باز گرداند(بخرد)..تمام نيروهاي خودي به خاطر اين حادثه تلخ خود را مجازات ميكنند.
    به اوج رسيدن "مگينا" در اخر و مجبور كردن دشمن خودش را براي بيدار كردن هيچ و پوچ و گرفتن برادرش از دست انها همچنان ادامه دارد ...

آخر فروم باز Master generals's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

داستان "انتي ميج"
    اينم بگم كه من تلفظ درست magina رو نفهميدم ولي فك كنم همون مگينا درست باشه نه مجينا (حالا اگه مجينا هست به بزرگي خودتون ببخشيد ..در ضمن منظور از مگينا همون anti magi و منظور از ترور بليد همون soul keeper هست..يه چيز ديگه اين كه قسمت اخرش هموني نيست كه در متن بود ولي منظور متن همين بود كه نوشتم

"مگينا" و "تروربليد" پسر هاي دو قلو يك پيامبر بزرگ بودند كه با اختيارات خدايي كه داشتند خوشحال بودند.."ترور بليد" با توانايي تغيير در نيروهاي حياتي و "مگينا" با توانايي دستگاري انرژي..تمرين بيش از حد "مگينا" توانايي هاي او(سحرها) را به تدريج افزايش داد و مقاومتهاي بنياديش بالا رفت به طوري كه به او توانايي منحصر به فردي اعطا شد كه ميتوانست سريع تر از نور (خودش) حركت كند..در همان موقع ها "ترور بليد" به سمت نيروهاي تاريكي سقوط ميكند.."مگينا" صداهاي نيروهاي اهريمني را با يك قيمت مناسب جواب ميدهد تا بتواند برادر خود را دوباره باز گرداند(بخرد)..تمام نيروهاي خودي به خاطر اين حادثه تلخ خود را مجازات ميكنند.
    به اوج رسيدن "مگينا" در اخر و مجبور كردن دشمن خودش را براي بيدار كردن هيچ و پوچ و گرفتن برادرش از دست انها همچنان ادامه دارد ...
    دستت درد نكنه
    اين رفيقمون زبانش خيلي خوبه
    اونايي كه زبانشون خيلي خوبه و مثله من طاقت ندارن كه داستان بقيه هيرو ها را بشنون مي تونن از سايت
    h t t p ://www.dotastrategy.com
    استفاده كنند
    البته اگه قوي نيستيد به ترجمه اين دوست عزيزمون توجه كنين
    اين يه نمونه از سطح زبان در انجا:
    Twin sons to the great Prophet, Terrorblade and Magina were blessed with divine powers: Terrorblade granted with an unnatural affinity with life forces; Magina gifted with energy manipulation. Magina's eventual overexposure to the magics gradually augmented his elemental resistances and bestowed him the unique ability to move faster than light itself. Now, broken by Terrorblade's fall to the dark side, Magina answers the Sentinel's call in a desperate bid to redeem his brother. Every bitter strike turns the Scourge's evil essences upon themselves, culminating in a finale that forces his enemy to awaken to the void within and spontaneously implode.

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

پيش فرض

دستت درد نكنه
    اين رفيقمون زبانش خيلي خوبه
    اونايي كه زبانشون خيلي خوبه و مثله من طاقت ندارن كه داستان بقيه هيرو ها را بشنون مي تونن از سايت
    h t t p ://www.dotastrategy.com
    استفاده كنند
    البته اگه قوي نيستيد به ترجمه اين دوست عزيزمون توجه كنين
    1-سلام ..يه قضيه اينه كه كه من اصلا زبانم خوب نيست ..پس علكي حرف دهن مردم نندازيد
    2-اين ترجمه رو هم من خودم اصلا دوس نداشتم بزارم ..چون خودمم ميدونم كه با متن كمي(كمي نه خيلي) فرق داره ولي اونجور كه من فهميدم اينا بود (مخصوصا دو تا خط اخر) ...
    در اخر اونجور كه من فهميدم شما زبانت خيلي خوب هست پس اگه شما هم بزاريد ممنون ميشم ..
    ااينم بگم كه همهي اين حرفا دوستانه بودا..كسي يه وقت ناراحت نشه ..ولي بازم من متوجه نشدم هدف شما از اين پست چي بود («خصوصا اين كه متن اينگليسي داستان هم گذاشتيد)

پروفشنال A L I E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ‎تو دیوار ‏‏

پيش فرض

بابا یکی کار مارو را بندازه
    :

منظورش چی بود ؟؟

جواب بدین

آخر فروم باز Master generals's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

1-سلام ..يه قضيه اينه كه كه من اصلا زبانم خوب نيست ..پس علكي حرف دهن مردم نندازيد
    2-اين ترجمه رو هم من خودم اصلا دوس نداشتم بزارم ..چون خودمم ميدونم كه با متن كمي(كمي نه خيلي) فرق داره ولي اونجور كه من فهميدم اينا بود (مخصوصا دو تا خط اخر) ...
    در اخر اونجور كه من فهميدم شما زبانت خيلي خوب هست پس اگه شما هم بزاريد ممنون ميشم ..
    ااينم بگم كه همهي اين حرفا دوستانه بودا..كسي يه وقت ناراحت نشه ..ولي بازم من متوجه نشدم هدف شما از اين پست چي بود («خصوصا اين كه متن اينگليسي داستان هم گذاشتيد)
    عزيز چيز خاصي نبود ناراحت نشو
    من مي دونم كه عده ي زيادي كنجكاو هستن داستان بقيه ي هيرو ها را بدونن و طاقت صبر كردن هم ندارن
    براي اونا گذاشتم
    متن را هم براي اين گذاشتم كه با دانش خودشون بسنجن و ببينن كه ايا مي تونن ترجمه كنن يا نه
    در ضمن زبان من به اندازه شما قوي نيست حاجي و يه چيز ديگه من براي دو سه ماه غير فعال مي شم
    بنابراين بهترين گزينه خودتي و بس . از ما هم دلگير مباش
    قصد بدي نداشتم

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

بابا یکی کار مارو را بندازه
    :

منظورش چی بود ؟؟

جواب بدین
    سلام به همه
    یعنی اینکه پینگت بالاست و دهن اونایی که بهت جوین شدن *****خوشبو شده بوده تو که هاست بودی نمیفهمیدی اونا چی میکشن همش لگ و دیلی بوده
    واسه تونل کردن الت وتب رو میزنی اسم اون رو تو جی جی پیدا میکنی کلیک راست تونل میکنی

داره خودمونی میشه devilboy1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام بچه های گل چند وقتی هست نبودیم خوش گذته. آقا از void که نا امید شدیم رفتیم سراغ دراگون.واقعا قوی شده بود
    پیشنهاد میکنم همش ورش دارین چون خیلی بهتر شده.البته عالی بود :d

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •