شرایط جدید
اپراتورش میگه به خاطر پیک استفاده شاید شب ها افت سرعت باشه
الآن شرایط خیلی خوبه
شرایط جدید
اپراتورش میگه به خاطر پیک استفاده شاید شب ها افت سرعت باشه
الآن شرایط خیلی خوبه
درود.
منم مبین نت دارم ولی هرگز سرعتم اینطور نبوده. زیر بیست مگابیت ندارم.
- - - Updated - - -
درود.
منم مبین نت دارم ولی هرگز سرعتم اینطور نبوده. زیر بیست مگابیت ندارم.
سلام دوستان . من تا امروز نمیدونستم که مبین نت دو سیم کارت مجزا TD و FD داره !!!! گمان میکردم سیم 360 یعنی اگه توی منطقه ای باشید که تحت پوشش TD مبین نت نباشه بطور خودکار رومینگ بکنه رو همراه اول ! من هفته گذشته طی تماس با خود شرکت درخواست سیم کارت کردم که امروز بدستم رسید بعد تست و استفاده متوجه شدم به TD مبین نت در باند 42 متصل نمیشه (حتی با خاموش کردن گزینه رومینگ و ست کردن apn) با اینکه منطقه ما td هم ساپورت میکنه ! با پشتیبانی که تماس گرفتم بهم گفتن سیم FDD برام ارسال کردن و به td وصل نمیشه !!! درست میگن ؟؟
با قفل باند باید بتونی متصل بشی
منتهی تو مودم رومینگ رو فعال کن و روی باند 42 قفل کن
5 تا 10 دقیقه بگذار مودم بمونه و سیم کارت شبکه رو بشناسه
بدون مودم سیمکارت گرفتی؟
پس چرا من زنگ میزنم میگه سیم کارت فقط همراه مودم بفروش میرسه و جدا نداریم :(
بمن هم اول همینو گفتن . حدود دو هفته در صف انتظار موندم و بهم گفتن ایمیل بزن درخواست کتبی کن و ...
چه جالب نمیدونستم
توی متن ایمیل چی نوشتی؟
هزینه سیم کارت با بسته و ارسال چقدر شد؟
درخواستم رو مبنی بر اینکه مودم TD دارم اونم آنلاک (همراه با عکس از مشخصات مودم) و به سیم کارت مبین نت نیاز دارم همراه با مشخصات کامل شامل : کارت ملی شماره تلفن . آدرس دقیق با مختصات جغرافیایی و ... ایمیل کردم .
برای من کمتر از 150 شد
منتهی سیم TD که مبین نت جدا میفروشه به شبکه fd 360 متصل نمیشه و فقط TD هست .
خیلی جالب شد) هزینه سیم کارت من با ارسال شد 107 هزار تومن فقط مشکلم اینه که فقط به شبکه FD همراه اول متصل میشه امروز هم کلی با پشتیبانی کلنجار رفتم که چرا نمیتونم به TD خود مبین وصل بشم با اینکه تحت پوشش هم هستم . سرآخر هم بدون نتیجه شد .!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)