تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 443 از 859 اولاول ... 343393433439440441442443444445446447453493543 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,421 به 4,430 از 8582

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

مودم TF-I60 یعنی سرعت بیشتری داره نسبت به مودم های tdlte فعلی ایرانسل ؟ ایا این مودم قابل حمل میباشد یعنی با باطری هم کار میکنه و قابلیت جا به جایی داره ؟؟
    بله
    خیر
    خیر

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

2. 2 کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

خوب بعد از 72 ساعت الافی و تماس متعدد با پشتیبانی ایرانسل
    و پاسکاریهای 24 ساعته بالاخره. به این نتیجه رسیدم که این طرح تبلیغاته کذب و دروغی هست برای فروش سیمکارتهاشو
    ن
    اصلا نرو سمتش من یکی از سیمکارتامو ترابرد کردم این بسته رو داد بعد یک گیگ محدود کرد به 256

4. این کاربر از mojtaba318 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

خوب بعد از 72 ساعت الافی و تماس متعدد با پشتیبانی ایرانسل
    و پاسکاریهای 24 ساعته بالاخره. به این نتیجه رسیدم که این طرح تبلیغاته کذب و دروغی هست برای فروش سیمکارتهاشو
    ن
    من از این یک هفته استفاده کردم، ولی هر روز تا یه حدی می‌تونی استفاده کنی (دقیقاً نمی‌دونم چقدر، اولش فکر می‌کردم روزی یک گیگابایت باشه، ولی الان فکر می‌کنم ۵۰۰ مگابایت هم نباشه)، بعدش سرعت به ۲۵۶ کیلوبیت محدود میشه.

Sent from my Honor 3C using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2017

پيش فرض

دوستان اگه کسی مودم tf -160 خریده یک عکس هم از مودم بگیره هم از تست سرعتش هم با سرور داخلی و هم سرور خارجی ممنون .؟

7. 4 کاربر از alireza26345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

مودم TF-I60 یعنی سرعت بیشتری داره نسبت به مودم های tdlte فعلی ایرانسل ؟ ایا این مودم قابل حمل میباشد یعنی با باطری هم کار میکنه و قابلیت جا به جایی داره ؟؟
    این مودم دو منظوره هست هم td lte وهم 4.5g که در حالت td تفاوتی با سایر مودم های ثابت در سرعت نداره ولی روی مد 4.5g سرعت بالاتری نسبت به سایر مودم ها دارد چون پهنای باند نهایی در مد 4.5g حاصل تجمیع فرکانس هاست.

9. 2 کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

این مودم دو منظوره هست هم td lte وهم 4.5g که در حالت td تفاوتی با سایر مودم های ثابت در سرعت نداره ولی روی مد 4.5g سرعت بالاتری نسبت به سایر مودم ها دارد چون پهنای باند نهایی در مد 4.5g حاصل تجمیع فرکانس هاست.
    در حالت td هم تفاوت داره و ۲ کریر رو تجمیع میکنه، نه یک کریر، سرعت از ۱۲۰ مگابیت به ۲۲۰ تا ۲۴۰ میرسه؛ همون که از بنده پرسیدید حداکثر رو گفتم ۸۰، حالا اون حداکثر میشه ۱۶۰.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

11. 2 کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام به دوستان.

من امروز بسته ایرانسل شامل مودم TD-LTE GP-2101 + سیم کارت TD-LTE + شش ماه اینترنت با 100 گیگ حجم رو به قیمت 200 هزار تومن خریدم. این تست سرعتش در ساری با سرور ایران و خارج:

منطقه مون پوشش 4G داره، ولی فکر کنم ایده آل نیست نسبت به بعضی جاهای دیگه که به آنتن نزدیک ترند.

این طور که از مضمون پست ها متوجه شدم این مودم از تکنولوژی روز ایرانسل یک مرحله عقب تره، درسته؟

اگر راهنمایی کنید که تکنولوژی جدیدتر چقدر سریع تر یا بهتره ممنون میشم. توی بعضی از پست ها نوشته که مودم جدید فقط از سیم کارت های قدیمی هم علاوه بر TD-LTE ساپورت می کنه. خوب اگر فرض کنیم سیم های TD-LTE سریع تر از سیم های قدیمی بودند آیا یه همچین چیزی باعث سریع تر شدن مودم TF-I60 میشه؟ یا این که فقط سیم قدیمی هم میشه روش انداخت و مزیتش فقط سازگاری بالاترشه؟

ممنون.

13. این کاربر از mahi58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

خب به چه دردی میخوره این همه پول مودم بدیم؟ وقتی همون کار TDLTE رو داریم با مودمای خودش انجام میدیم ... اگر میشد مثل مودم جیبی ام باشه خوب میبود وگرنه هزینه اضافه اس

داره خودمونی میشه lordsajad7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2015
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

سلام به دوستان.

من امروز بسته ایرانسل شامل مودم TD-LTE GP-2101 + سیم کارت TD-LTE + شش ماه اینترنت با 100 گیگ حجم رو به قیمت 200 هزار تومن خریدم. این تست سرعتش در ساری با سرور ایران و خارج:

منطقه مون پوشش 4G داره، ولی فکر کنم ایده آل نیست نسبت به بعضی جاهای دیگه که به آنتن نزدیک ترند.

این طور که از مضمون پست ها متوجه شدم این مودم از تکنولوژی روز ایرانسل یک مرحله عقب تره، درسته؟

اگر راهنمایی کنید که تکنولوژی جدیدتر چقدر سریع تر یا بهتره ممنون میشم. توی بعضی از پست ها نوشته که مودم جدید فقط از سیم کارت های قدیمی هم علاوه بر TD-LTE ساپورت می کنه. خوب اگر فرض کنیم سیم های TD-LTE سریع تر از سیم های قدیمی بودند آیا یه همچین چیزی باعث سریع تر شدن مودم TF-I60 میشه؟ یا این که فقط سیم قدیمی هم میشه روش انداخت و مزیتش فقط سازگاری بالاترشه؟

ممنون.
    ممنونم از اینکه تجربیات خودتونو با بچه ها به اشتراک گذاشتید!
    نت تایپ چقدره؟
    دوستان میگن برای ایرانسل همیشه رو 3 هست!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مودمی که قراره بیاد به نظر من ارزش خرید نداره. چون من الان هم دارم از TD-LTE هم نت معمولی 4G روی مودمم استفاده میکنم.
    فقط پول چاپیدنه.
    در ضمن این مودمم فک کنم Huawei به صورت اختصاصی برای ایرانسل زده چون تو سایتای خارجی پیداش نکردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •