سلام
من یه W8 خریدم
لطفا در مورد روت کردن و اینکه آیا هنگام روت کردن ممکنه مشکلی برای گوشی بوجود بیاد؟ اگه آره راه حلی داره
من از این سایت یه راهنمایی برا روت کردن پیدا کردم ولی اطمینان نکردم که انجام بدم.
سلام
من یه W8 خریدم
لطفا در مورد روت کردن و اینکه آیا هنگام روت کردن ممکنه مشکلی برای گوشی بوجود بیاد؟ اگه آره راه حلی داره
من از این سایت یه راهنمایی برا روت کردن پیدا کردم ولی اطمینان نکردم که انجام بدم.
در مورد گوشی neo توضح می خواستم مثلا مشکی از نظر صفحه رنگ سیستم عامل و........... از همه مهم تر قیمتش با و بدون گارانتی چنده
دمتون گرم![]()
سلام.گوشی من satio هستش.میخام با pc به wifi گوشیم به اینترنت وصل شم.لطفن منو راهنمایی کنید.ممنونم.
با سلام
چجوری گوشی w960 سونی اریکسون رو میشه آپدیت کرد آخه تو آپدیتر اون اسم این گوشی نیست؟
مرسی
منتظر جوابم خیلی لنگم
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟![]()
سلام من گوشیم مدل سونی اریکسون k810i که lcd ضربه دیده از یه نفر شنیدم میشه با فلش کردن درستش کرد صفحش زرد شده و همه چی پر نوره. میخواستم ببینم چطور میتونم فلش کنم با چه برنامه ای؟ اصلا با فلش کردن lcd ضربه دیده درست میشه؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
گوشی w700 دارم گوشیم بازه ولی رمز قفلشو فراموش کردم نمی دونم چکار کنم
ممنون
با سلام وخسته نباشید.من گوشیم p990 هست.ولی بالا نمیاد.همش ریست میشه قبل از اینکه بالا بیاد.می خواستم ببینم میشه آپدیت کرد.اگه نه.طریقه فلش رو برام توضیح بدید.مرسی
سلام گوشی من xperia neo استو مشکلی که باهاش دارم اینکه وقتی گ.شی خاموش و روشن می شه دیگه عکس ها و آهنگ ها نشون داده نمی شن. زنگ گوشی هم تغییر پیدا می کنه. لطفا راهنماییم کنید ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)