تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 443 از 626 اولاول ... 343393433439440441442443444445446447453493543 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,421 به 4,430 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

داره خودمونی میشه elisa70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

[/URL]

خواهش میکنم...وظیفه م بود...

عکستون درست آپ نشده ولی همینجوری میتونم بگم که اون آپدیت نمیتونه بکنه چون سرور انویدیا برا ایران بستش...

درضمن احتیاجی بهش نیست چون آخرین ورژن موجود رو براتون لیچ کردم...

درباره ساپورت بازی هم بیشتر بازی رو نمی ساپورته ولی ساپورتم بکنه اتوماته و اگر نه شما آدرس بازی رو میدید بهش از ستینگ و بعد از شناختن میتونید بازی رو Optimize کنید تا بدون لگ براتون اجرا بشه...

در خدمتم...
    در واقع لطف کردید...بی نهایت ازتون ممنونم

2. این کاربر از elisa70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

جالبه واقعا
    اما من فک کردم فشار لازم نیست و فقط کافیه 2انگشت رو بذاری رو ترک پد.
    اما خودمونیم عجب ترک پدی داره بزرگ با امکانات زیاد و قابلیت پشتیبانی از 5 انگشت
    قابلیت که حتی صفحه بعضی از Smartphone ها و تبلت ها نداره
    آخرشم متوجه نشدم که برای کلیک راست باید دو تا انگشتمون رو رو تاچ پد فشار بدیم یا لمسش کنیم کافیه!!!؟و اینکه دقیقا چه حرکاتی رو پشتیبانی میکنه و چه کاربردی داره این تاچ پد مولتی تاچ!!!!بعدشم فکر میکنم درایور Synaptics درست نصب نشده....
    Last edited by elisa70; 12-10-2013 at 00:17.

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان جدیدا وقتی با اتوکد نقشه میکشم خیلی سنگین کار میکنه.قبلا خیلی عالی بود.این نرم افزار انرجی منجمنت رو هم که مثله همیشه نصب کردمش و تو حالت های پروفرمنس قرارش دادم.اما اینشکلی میشه
    مثلا سی پی یوی core i5 و کارت گرافیک خوب و رم کافی داره.پس چرا بازی درمیاره.
    ویندوز 7 -64 بیت
    کارت گرافیک آپدیت شده
    بقیه نه

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اگه کسی هم تونست اینو مستقیم کنه آخه نمیشه دانلودش کرد چون تحریم کرده نامرد .
    آخرین لینگ تاچ پده که باگ های قبلی رو حدف کرده .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کسی اینجا نیست vps داشته باشه اینو یه جای دیگه اپ کنه بتونیم دان کنیم

واجبه این
    روزانه ۴ ۵ باری قفل میشه تاچ پد

6. این کاربر از ms368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان جدیدا وقتی با اتوکد نقشه میکشم خیلی سنگین کار میکنه.قبلا خیلی عالی بود.این نرم افزار انرجی منجمنت رو هم که مثله همیشه نصب کردمش و تو حالت های پروفرمنس قرارش دادم.اما اینشکلی میشه
    ویندوز 7 -64 بیت
    کارت گرافیک آپدیت شده
    بقیه نه
    نمیدونم ربطی داره یا نه
    ولی از اونجایی که بعضی از دوستان میگن این سیستم برای ویندوز ۸ بهینه شده شما هم روی ۸ یه تست بزن ببین چطوره
    برای من بعضی از بازی ها مثه gta iv روی ۷ fps پایینتری داشت نسبت به ۸

8. این کاربر از ms368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

قبلانم رو 7 تست کرده بودمش اما خیلی عالی اجرا میکرد

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

نمیدونم ربطی داره یا نه
    ولی از اونجایی که بعضی از دوستان میگن این سیستم برای ویندوز ۸ بهینه شده شما هم روی ۸ یه تست بزن ببین چطوره
    برای من بعضی از بازی ها مثه gta iv روی ۷ fps پایینتری داشت نسبت به ۸
    ویندوز 7 -64 بیت
    کارت گرافیک آپدیت شده
    بقیه نه
    شاید مشکل نرم افزاریه . شاید با تعویض ویندوز به 8 مشکلتون کمی حل بشه .

کسی اینجا نیست vps داشته باشه اینو یه جای دیگه اپ کنه بتونیم دان کنیم

واجبه این
    روزانه ۴ ۵ باری قفل میشه تاچ پد
    براتون آپلود کردم . لینک :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

هشدار ( تجربه شخصی ) : من مجموعا از 4 درایور استفاده کردم . 2 تا رو از سایت Synaptics گرفتم یکی از دی وی دی همراه لپ تاپ دیگری از سایت لنوو . متوجه شدم درایور سایت Synaptics برای بنده به شدت افتضاح تر شد !!!!!! ولی موقعی که از ویندوز 8.1 + درایور دانلود شده از سایت لنوو استفاده کردم ، مشکل حل شد . تو پست های قبلی هم گفته بودم .

لذا اگر دیدین با نصب این درایور دیدین اوضاع خراب شد ، می تونین ویندوزتون رو به 8.1 ارتفا بدین .

در ضمن ویندوز 8.1 RTM همون ویندوز نهایی هستش ولی چند روز زودتر واسه شرکت ها ارائه می شه . لذا لازم نیست نگران باشید که برای دانلود ویندوز 8.1 صبر کنین . چون آخرین ورژن ویندوز 8.1 همون 6.2.9200.16384 هست که 18 اکتبر همین ورژن وارد بازار می شه . تو این مدت مشکل امنیتی هم واسه 8.1 گزارش نشده که مایکروسافت ویندوز 8.1 رو بخواد آپدیت کنه . لذا چه 1 ماه پیش ویندوز 8.1 رو دانلود کنین ، چه امروز ی خواین دانلود کنین و چه می خواین بزارین 18 اکتبر دانلود کنین ، نسخه ها هیچ تفاوتی با هم ندارند . تمام سایت های هم همینو می گن

11. 3 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

شاید مشکل نرم افزاریه . شاید با تعویض ویندوز به 8 مشکلتون کمی حل بشه .

براتون آپلود کردم . لینک :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

هشدار ( تجربه شخصی ) : من مجموعا از 4 درایور استفاده کردم . 2 تا رو از سایت Synaptics گرفتم یکی از دی وی دی همراه لپ تاپ دیگری از سایت لنوو . متوجه شدم درایور سایت Synaptics برای بنده به شدت افتضاح تر شد !!!!!! ولی موقعی که از ویندوز 8.1 + درایور دانلود شده از سایت لنوو استفاده کردم ، مشکل حل شد . تو پست های قبلی هم گفته بودم .

لذا اگر دیدین با نصب این درایور دیدین اوضاع خراب شد ، می تونین ویندوزتون رو به 8.1 ارتفا بدین .

در ضمن ویندوز 8.1 RTM همون ویندوز نهایی هستش ولی چند روز زودتر واسه شرکت ها ارائه می شه . لذا لازم نیست نگران باشید که برای دانلود ویندوز 8.1 صبر کنین . چون آخرین ورژن ویندوز 8.1 همون 6.2.9200.16384 هست که 18 اکتبر همین ورژن وارد بازار می شه . تو این مدت مشکل امنیتی هم واسه 8.1 گزارش نشده که مایکروسافت ویندوز 8.1 رو بخواد آپدیت کنه . لذا چه 1 ماه پیش ویندوز 8.1 رو دانلود کنین ، چه امروز ی خواین دانلود کنین و چه می خواین بزارین 18 اکتبر دانلود کنین ، نسخه ها هیچ تفاوتی با هم ندارند . تمام سایت های هم همینو می گن
    سلام دوست عزیز...برای اینکه تاچ پد در 5 حالت مختلف عمل کنه باید این رو نصب کنیم؟؟؟؟؟؟ممکنه یکی از دوستان قابلیت های مختلف تاچ پد رو توضیح بدن که دقیقا چه کارایی میکنه؟؟؟؟؟؟آخه من فقط یه چیز کلی شنیدم...تا حالا فقط تونستم با دو انگشت زوم این و زوم اوت کنم رو عکسها...بقیشو بلد نیستم....تازه آخرشم نفهمیدم برای کلیک راست باید دو انگشت رو با هم رو صفحه فشار بدیم یا لمسش کنیم کافیه؟؟؟؟...من باید دو انگشتم رو فشار بدم تا کلیک راست عمل کنه!!!!!

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

لینک برای درایور های تاچ پد Synaptics بود . در صورتی که مدل تاچ پدتونو نمی دونین از درایور خود لنوو استفاده کنین .

در ضمن وقتی درایور نصب بشه ، آموزش کار با تاچ پد به صورت فیلم هم نصب می شه که با جسنجو می تونین پیداشون کنین

14. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ro mina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

من از نمایندگی سازگار شنیدم Z500 خیلی بد داغ میکنه و تنها مشکلش همینه!!!

16. این کاربر از Ro mina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •