در واقع لطف کردید...بی نهایت ازتون ممنونم![]()
در واقع لطف کردید...بی نهایت ازتون ممنونم![]()
آخرشم متوجه نشدم که برای کلیک راست باید دو تا انگشتمون رو رو تاچ پد فشار بدیم یا لمسش کنیم کافیه!!!؟و اینکه دقیقا چه حرکاتی رو پشتیبانی میکنه و چه کاربردی داره این تاچ پد مولتی تاچ!!!!بعدشم فکر میکنم درایور Synaptics درست نصب نشده....![]()
Last edited by elisa70; 12-10-2013 at 00:17.
دوستان جدیدا وقتی با اتوکد نقشه میکشم خیلی سنگین کار میکنه.قبلا خیلی عالی بود.این نرم افزار انرجی منجمنت رو هم که مثله همیشه نصب کردمش و تو حالت های پروفرمنس قرارش دادم.اما اینشکلی میشه
مثلا سی پی یوی core i5 و کارت گرافیک خوب و رم کافی داره.پس چرا بازی درمیاره.
ویندوز 7 -64 بیت
کارت گرافیک آپدیت شده
بقیه نه
کسی اینجا نیست vps داشته باشه اینو یه جای دیگه اپ کنه بتونیم دان کنیم
واجبه این
روزانه ۴ ۵ باری قفل میشه تاچ پد
نمیدونم ربطی داره یا نه
ولی از اونجایی که بعضی از دوستان میگن این سیستم برای ویندوز ۸ بهینه شده شما هم روی ۸ یه تست بزن ببین چطوره
برای من بعضی از بازی ها مثه gta iv روی ۷ fps پایینتری داشت نسبت به ۸
قبلانم رو 7 تست کرده بودمش اما خیلی عالی اجرا میکرد
شاید مشکل نرم افزاریه . شاید با تعویض ویندوز به 8 مشکلتون کمی حل بشه .
براتون آپلود کردم . لینک :
___________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هشدار ( تجربه شخصی ) : من مجموعا از 4 درایور استفاده کردم . 2 تا رو از سایت Synaptics گرفتم یکی از دی وی دی همراه لپ تاپ دیگری از سایت لنوو . متوجه شدم درایور سایت Synaptics برای بنده به شدت افتضاح تر شد !!!!!! ولی موقعی که از ویندوز 8.1 + درایور دانلود شده از سایت لنوو استفاده کردم ، مشکل حل شد . تو پست های قبلی هم گفته بودم .
لذا اگر دیدین با نصب این درایور دیدین اوضاع خراب شد ، می تونین ویندوزتون رو به 8.1 ارتفا بدین .
در ضمن ویندوز 8.1 RTM همون ویندوز نهایی هستش ولی چند روز زودتر واسه شرکت ها ارائه می شه . لذا لازم نیست نگران باشید که برای دانلود ویندوز 8.1 صبر کنین . چون آخرین ورژن ویندوز 8.1 همون 6.2.9200.16384 هست که 18 اکتبر همین ورژن وارد بازار می شه . تو این مدت مشکل امنیتی هم واسه 8.1 گزارش نشده که مایکروسافت ویندوز 8.1 رو بخواد آپدیت کنه . لذا چه 1 ماه پیش ویندوز 8.1 رو دانلود کنین ، چه امروز ی خواین دانلود کنین و چه می خواین بزارین 18 اکتبر دانلود کنین ، نسخه ها هیچ تفاوتی با هم ندارند . تمام سایت های هم همینو می گن
سلام دوست عزیز...برای اینکه تاچ پد در 5 حالت مختلف عمل کنه باید این رو نصب کنیم؟؟؟؟؟؟ممکنه یکی از دوستان قابلیت های مختلف تاچ پد رو توضیح بدن که دقیقا چه کارایی میکنه؟؟؟؟؟؟آخه من فقط یه چیز کلی شنیدم...تا حالا فقط تونستم با دو انگشت زوم این و زوم اوت کنم رو عکسها...بقیشو بلد نیستم....تازه آخرشم نفهمیدم برای کلیک راست باید دو انگشت رو با هم رو صفحه فشار بدیم یا لمسش کنیم کافیه؟؟؟؟...من باید دو انگشتم رو فشار بدم تا کلیک راست عمل کنه!!!!!
لینک برای درایور های تاچ پد Synaptics بود . در صورتی که مدل تاچ پدتونو نمی دونین از درایور خود لنوو استفاده کنین .
در ضمن وقتی درایور نصب بشه ، آموزش کار با تاچ پد به صورت فیلم هم نصب می شه که با جسنجو می تونین پیداشون کنین
من از نمایندگی سازگار شنیدم Z500 خیلی بد داغ میکنه و تنها مشکلش همینه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)