سلام
این آپدیت اولیه کسپر همیشه سرعتش کمه؟
چند ساعت باید بذاریم تا کامل دانلود بشه؟ :|
امکنش هست آپدیت اولیه جدا دانلود بشه بعد بهش اضافه کنیم؟!!!
سلام
این آپدیت اولیه کسپر همیشه سرعتش کمه؟
چند ساعت باید بذاریم تا کامل دانلود بشه؟ :|
امکنش هست آپدیت اولیه جدا دانلود بشه بعد بهش اضافه کنیم؟!!!
درود :
بله آپدیت اولیه اکثر آنتی ویروسها حجمش زیاده و یه دلیلش هم اینه که ورژن نرم افزار رو هم آپدیت میکنه...منثلاً شما آخرین ورژن کسپرسکی رو که 16.0.0.614 هست رو دانلود و نصب میکنید اما باید پچهای a-b-c و d هم توسط آنتی ویروس بصورت آنلاین دانلود و نصب بشه...
میتونید آپدیت آفلاینشو از اینترنت با دانلود منیجر دانلود کنید و آپدیتش کنید بعد بزنید روی آپدیت آنلاین....البته با آپدیت آفلاین ورژن نرم افزار آپدیت نمیشه و فقط دیتابیس آپدیت میشه.حجم فایل آپدیت آفلاین هم حدود 400 مگابایت میشه
Last edited by aylar6888; 07-12-2015 at 09:34.
امکانش هست آپدیت آفلاین نصب کنیم و بعد از داخل برنامه برای گرفتن پچ ها اقدام کرد؟
چون الان بعد یک ساعت آپدیت تازه 25 مگ دانلود شدهاین تا 400 مگ بشه که ورژن بعدی کسپر میاد
البته ایران ستاپ یه آپدیت آفلاین گذاشته 230 مگ هست!
درود :
بله اصلاً همونطور که توضیح دادم باید پچها آنلاین و از داخل خود کسپر نصب بشن چون معمولا پچها توی فایل نصبی نیستن...دیگه اینقدر هم نباید کند باشه سرعت آپدیت البته بعضی مواقع اینطور میشه که چند ساعت بعدش اقدام به آپدیت کنید سرعتش احتمالاً درست میشه
سلام.
من امروز نسخه 2016 رو جایگزین 2015 کردم ولی متاسفانه صفحه کلیدم از کار افتاد،مجبور شدم پاک کنم تا مشکل رفع بشه،
دوستان راه حلی برای این مشکل دارین؟
شرمنده دوباره پست میدم ولی واقعا این مشکل ازار دهنده شده.کسی راه حلی داره؟
صفحه کلید در هیچ کدوم از مرورگرها کار نمیکنه.
سلام
توصیه میکنم همیشه سوییت های امنیتی رو از طریق ابزاری که شرکت سازنده ارائه داده حدف کنید ( در صورت موجود بودن )
برای کسپر هست ، سرچ کنید و با اون تست کنید و دوباره نصب کنید ببینید چی میشه
Last edited by hamidreza2010; 01-01-2016 at 21:04.
سلام،
این مشکل بدلیل تداخل عملکردی هست که بخاطر نصب Zemana AntiLogger در نسخه 2016 کسپر پیش میاد،این آنتی لاگر رو که گفتم اگر در سیستم دارین حذف کنین،مشکل حل میشه.
دریافت سریال 365 روزه کسپرسکی آنتی ویروس 2016
برای مدت محدود میتوانید به صفحه زیر رفته و با لینک قرار داده شده فایل نصب آنلاین کسپرسکی آنتی ویروس را به حجم 2 مگابایت دانلود کنید.
بعد از دانلود و پایان نصب آنلاین محصول برای یک سال بطور اتوماتیک فعال خواهد شد.
توجه
این نسخه آخرین ورژن آنتی ویروس است نه اینترنت سکوریتی (16.0.1.445 Final)
خودم دانلود و نصب نکردم اما حدس میزنم نسخه روسی هست
طبق گفته سایت باید با آی پی روسیه فعالسازی صورت بگیرد
Get license for 1 year (365 days) for free
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه
محتوای مخفی: راهنمای انگلیسی
Last edited by aylar6888; 04-01-2016 at 11:24.
خیلی خیلی ممنونم،حذفش کردم درست شد.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)