هر سه مدل هدفونهاي خوب و با كيفيتي هستن و كيفيت ساخت خوبي هم دارن.فكر نكنم از تهيه هيچ كدوم پشيمون بشين و ميتونين akg k99 رو هم به ليستتون اضافه كنين.
هر سه مدل هدفونهاي خوب و با كيفيتي هستن و كيفيت ساخت خوبي هم دارن.فكر نكنم از تهيه هيچ كدوم پشيمون بشين و ميتونين akg k99 رو هم به ليستتون اضافه كنين.
بستگي داره با چه سورسي بخواين استفاده كنين و اينكه چه نوع صداي دوست دارين؟(سرد يا گرم).البته صداي بيتس پرو گرمه و تفكيك و جزييات خيلي خوبي هم به نمايش نميزاره.اگه با پلير پرتابل ميخواين ميتونين sennheiser momentum و sennheiser hd25 orginal رو تهيه كنين و براي استفاده با امپ و سورس دسكتاپ akg k701 پيشنهاد ميشه.
با ده دلار افزايش بودجه ميتونين هدفون خوب و با كيفيت etymotic mc5 رو تهيه كنين و يا sennheise cx300 و و fischer audio ts9002 و در كل حالا كه امكان خريد از خارج از كشور رو دارين ميتونين با توجه به توضيحات اين سايت كه هدفونها رو بر اساس قيمت رده بندي كرده و از هر لحاظ به ويژه گيهاي هدفونها امتياز داده با در نظر گرفتن سليقه شخصيتون انتخاب كنين.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سپاس از پاسخ شما گرامی؛ بر روی ایفون و مک بوک پرو استفاده خواهم داشت.
Sent from my iPhone
خواهش ميكنم.پس با اين اوصاف بهترين انتخاب hd25 اورجينال خواهد بود كه با اسمارفونها هم قابل درايو شدن هست.البته مومنتوم هم هدفون خوبي هست و طرفدارهاي زيادي داره كه بهتره مورد برسي قرار بگيره
سلام
دوستان سوالمو تو تاپیک دیده پرسیده بودم ولی الان این تاپیک رو هم دیدم گفتم اینجا هم بپرسم
با بودجه 60-70 تومن هندزفری بلوتوث مناسب میخوام که کاملا با تبلت asus fonepad 7 هماهنگ باشه چی پیشنهاد میکنی؟
دوستان یادمه یه موقع هایی klipcsh s4 زیاد پیشنهاد میکردید...
امروز یه جا دیدم مدل s4i رو داشت که اسپورت هاش 275 تومن و کلاسیکش 305 تومن بود...
قیمت مناسبه؟؟؟
هنوزم پیشنهاد میشه یا نمیارزه؟
کسی میتونه صداش رو نسبت به ایرپاد توصیف کنه؟؟؟بیس بومی یا پانچی؟؟؟صدا...
و دوستان برای خودم تا 140 150 هدفونی بهتر از cx175 هست؟؟؟سبک صدا مثل ایرپاد دوست دارم...بیس عمیق.پانچی نباشه....کمتر هم بود بیسش مشکلی نیست...صدا هم دوست دارم کمی باز باشه...
یاماها ep80 چه طوره؟؟
ممنون
Last edited by tonypb; 19-02-2014 at 23:28.
با سلام و احترام.
سالار عزیز تا همان سقف عنوان شده مدل ایرفون چی پیشنهاد می دهید. با سپاس.
Sent from my iPhone
متاسفانه با قيمتهاي حال حاظر و كمبود هدفون داخل ايران من كه ايرفون مناسبي رو مدنظرم نيست مگر بتونين از خارج تهيه كنين .البته اگه لزومي نداره ايرفون بگيرين خيلي بهتره كه فولسايز تهيه كنين كه از لحاظ كيفيت و بازده بمراتب نتيجه بهتري ميشه گرفت.و در صورت لزوم براي تهيه ايرفون بهترين با توجه به موجودي بازار براي صداي گرم sennheiser ie80 و براي صداي طبيعي متمايل به سرد sony ex1000
خوب زماني جزو بهترين هدفونها تو رنج قيمت خودش بود البته بصورت جهاني جزو تاپ تن ها بود .الان هم هست البته مدلهاي جديد و مارك دوش هم توليد شده.صداي خوب و كنترل شده با بيس قوي داره و تقريبا اختلاف زيادي با ايربادها داره.اگه ايرباد ميخواين 100% سنهايزر ها توصيه ميشن با توجه به بودجتون چند مدل خوب داره و اگه داخل گوشي خوب با بيس كنترل شده ميخواين audio technica ckm55 و akg k 370 پيشنهاد ميشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)