تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 443 از 2605 اولاول ... 3433934334394404414424434444454464474534935439431443 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,421 به 4,430 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir.orc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستای عزیزم من از 4 شنبه افت شدید سرعت دارم تک کانکشن 3 و 8 کانکشن 10 .من از صالح طبری 512 دارم.زنگ زدم می گن تا 3 شنبه همینطوریه.البته یکیشونم گفت سیستمت مشکل داره و یکی از دوستامونم تو این صفحه گفت نویز داری من یه عکس جدید می ذارم تو رو خدا راهنمایی کنید ببینیم داستان چیه مشکل از منه یا مخابرات . الان کارم لنگ مونده 3 تا سیستم دارم هر 3 تا وضعیت همینه.اگر نویز دارم لطفا بگید ممکنه وسایلم سالم باشه و مشکل موقتی از مخابرات باشه ؟ و لطفا بگید برای رفع این نویز چه کنم؟ حتی با برنامه dns گوگل هم یه چک کردم بهترین همون 8.8.8.8 هست.دیگه نمیدونم چیکار کنم. عکسو تخصصی چک کنید ببینیم چه باید کرد؟؟بقیه بچه ها که صالح طبری هستید بگید وضع شما الان چجوریه؟

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

امیر جان هممون مشکل داریم کم و بیش
    برای من دیروز خوب بود (منم گفتم عجیبه همه هفته رو خراب بود جمعه که یوزر زیاده خوب شده؟!×!) الان هم دوباره ترکیده ماکسیمومم 30-35 هست
    مسنکه لج کردن نتونستن گرون کنن دارن محدودیت میزارن سرعت ها رو خراب میکنن!×!

3. 3 کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 2 کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستای عزیزم من از 4 شنبه افت شدید سرعت دارم تک کانکشن 3 و 8 کانکشن 10 .من از صالح طبری 512 دارم.زنگ زدم می گن تا 3 شنبه همینطوریه.البته یکیشونم گفت سیستمت مشکل داره و یکی از دوستامونم تو این صفحه گفت نویز داری من یه عکس جدید می ذارم تو رو خدا راهنمایی کنید ببینیم داستان چیه مشکل از منه یا مخابرات . الان کارم لنگ مونده 3 تا سیستم دارم هر 3 تا وضعیت همینه.اگر نویز دارم لطفا بگید ممکنه وسایلم سالم باشه و مشکل موقتی از مخابرات باشه ؟ و لطفا بگید برای رفع این نویز چه کنم؟ حتی با برنامه dns گوگل هم یه چک کردم بهترین همون 8.8.8.8 هست.دیگه نمیدونم چیکار کنم. عکسو تخصصی چک کنید ببینیم چه باید کرد؟؟بقیه بچه ها که صالح طبری هستید بگید وضع شما الان چجوریه؟

دوست عزیز شما هیچ مشکل نویزی نداری snr شما 33 هست که عالیه از خوب هم بالاتر

7. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من صبح که بیدار میشم تا حدود 11 همه چیز عالی هست یک آن خراب میشه تا وقتی میخوابم.

کسی میدونه دقیقا از چه ساعتی دوباره درست میشه؟ تا 2 شب که خرابه.

9. 3 کاربر از arashpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aalarma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اصولا در سرعت 2 فاکتور snr و atte ... مهم میباشند که این اعداد که شما داری وضعیت خطت در حد عالی میباشد

میمونه یه جای کار که از مرکز قدر قدرت صالح طبری هستی اصولا وقتی هیج جا مشکل نداشته باشه صالح طبری

مشکل داره وای به روزی که همه مشکل دارن شما مطمئن باش مشکل از شما نیست راستی این رو بدون اسپلیتر

نتایجش رو گذاشتی اگه با اسپلیتر باشه که دیگه outstandig

11. 3 کاربر از aalarma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

من صبح که بیدار میشم تا حدود 11 همه چیز عالی هست یک آن خراب میشه تا وقتی میخوابم.

کسی میدونه دقیقا از چه ساعتی دوباره درست میشه؟ تا 2 شب که خرابه.
    والا هیچیش حساب کتاب نداره
    عصر به بعد قبلا یه مقدار معقول بود که سرعت بیاد پایین برای افزایش یوزر ها و دانلود ها ولی الان یه دقیقه خوبه یه دقیقه خراب
    نمیشه حساب کرد
    بعضی شب ها برای من کلا قطع میشه

13. 2 کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من باهاتون موافقم.الان تقریب از سه شنبه -چهارشنبه هفته گذشته سرعت فوق العاده کم شده.من 256 دارم .و قبلا با حدود 27-28 دان میکردم. الان خیلی عالی بشه میشه 12-14 الان که دارم مینویسم سرعتم 2.7kb/s هست.واقعا جای تاسف داره.
    بچه ها این عکس که از صفحه مودم میگیرین باید کجا برم ببینم برای من داستانش چیه.
    راستی از سایت speedtest.ir الان تست گرفتم ،میگه سرعت شما232 (29KB/SEc) ?!! پس چرا اینجور افتضاحه؟!!
    راستی من از تورنت میزنم میتونه ربط داشته باشه؟

15. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    من باهاتون موافقم.الان تقریب از سه شنبه -چهارشنبه هفته گذشته سرعت فوق العاده کم شده.من 256 دارم .و قبلا با حدود 27-28 دان میکردم. الان خیلی عالی بشه میشه 12-14 الان که دارم مینویسم سرعتم 2.7kb/s هست.واقعا جای تاسف داره.
    بچه ها این عکس که از صفحه مودم میگیرین باید کجا برم ببینم برای من داستانش چیه.
    راستی از سایت speedtest.ir الان تست گرفتم ،میگه سرعت شما232 (29KB/SEc) ?!! پس چرا اینجور افتضاحه؟!!
    راستی من از تورنت میزنم میتونه ربط داشته باشه؟
    برای مشاهده اطلاعات خط و ... شما باید وارد کنسول مودم خودت بشی

برای اینکار در یه صفحه اکسپلورر یا هر مرور گری این روتایپ کن 192.168.1.1

یوزر و پس هم معمولا admin هست پس از اینکه اون رو هم وارد کردی بدنبال گزینه هایی مانند adsl status و یا موارد مشابه

میگردی و از اونجا 2 مقدار snr margin و line atte... رو چک میکنید اولی بالای 29 باشه خوبه و دومی زیر 50 باشه خوبه

یه عکس ازش بگیر اگه اوضاعت بد بود راهنماییت میکنم برای بهبودش چیکار کنی

یه نکته ای رو هم گفتی یعنی الان از تورنت با سرعت 2.7 دان میکنی؟ اگه آره کوم مرکزی ؟

موفق باشی ...

17. این کاربر از aalarma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

برای مشاهده اطلاعات خط و ... شما باید وارد کنسول مودم خودت بشی

برای اینکار در یه صفحه اکسپلورر یا هر مرور گری این روتایپ کن 192.168.1.1

یوزر و پس هم معمولا admin هست پس از اینکه اون رو هم وارد کردی بدنبال گزینه هایی مانند adsl status و یا موارد مشابه

میگردی و از اونجا 2 مقدار snr margin و line atte... رو چک میکنید اولی بالای 29 باشه خوبه و دومی زیر 50 باشه خوبه

یه عکس ازش بگیر اگه اوضاعت بد بود راهنماییت میکنم برای بهبودش چیکار کنی

یه نکته ای رو هم گفتی یعنی الان از تورنت با سرعت 2.7 دان میکنی؟ اگه آره کدوم مرکزی ؟

موفق باشی ...
    تست از speedtest.ir رو هم بیخیال شو که سرکارییه شما همیشه وضعیتت رو با speedtest.net بسنج

19. 2 کاربر از aalarma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •