تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 443 از 870 اولاول ... 343393433439440441442443444445446447453493543 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,421 به 4,430 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

بله دیگه..دین با سیاست قاطی میشه،سیاست با ورزش،ورزش هم با .....

آخر فروم باز Antonio Andolini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

سکته قلبی؟

داره خودمونی میشه عبد الرحمان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    زمین خدا

پيش فرض

چيز مهمي نيست . اسرائيل هم محل سكونته ديگه.
    ok ......

آخر فروم باز vahidhgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض مزاحم تمرينات "عابدزاده" نشويد!

مربي بدنساز تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ساده‌ترين، مطلوب‌ترين و موثرترين برنامه‌ريزي براي آماده‌سازي تيم انتخاب شده است.
    پرويز كماسي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پيرامون آخرين وضعيت آمادگي بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس اظهار كرد: ما تمرينات‌مان را براساس زمان‌بندي مشخصي كه داشتيم، برنامه‌ريزي كرديم. مسلما مهمترين فاكتور در طراحي تمرينات هر تيمي شناخت از شرايط تيم و وضعيت بازيكنان است كه بتوان هدايت خوبي را در روند تمريني آنها در اختيار داشت.
    وي افزود: ما طبق زمان‌بندي مشخص ساده‌ترين، مطلوب‌ترين و موثرترين راه‌ها را انتخاب كرديم و البته بايد به اين نكته توجه داشت كه نمي‌توان در رسيدن شرايط بازيكنان به فرم ايده‌آل معجزه كرد چرا كه تمرينات بايد برمبناي ظرفيت ورزشكاران باشد. مسلما تيم‌هايي كه تمرينات غير اصولي و سنگيني را برگزار مي‌كنند، پيشرفتي را حاصل نمي‌كنند.

چرا كه بايد توجه داشت پيشرفت در آمادگي جسماني بازيكنان تدريجي است و اين مساله ذره ذره به وجود مي‌آيد.

كماسي ادامه داد: ما در تمرينات پرسپوليس تنوع و پيچيدگي زيادي را ايجاد كرديم تا بازيكنان شرايط سختي را احساس نكنند همچنين مرور برنامه‌هاي مختلف بدنسازي را به فضاهاي گوناگون برديم تا تمرينات متنوع‌تر باشد. در مجموع معتقدم آرامش خاصي بر فضاي آمادگي تمريني تيم حاكم است كه مي‌تواند موفقيت‌هاي زيادي را بدنبال داشته باشد.

وي درباره‌ي آمادگي فعلي بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس به ايسنا گفت: بيان درصد درباره‌ي آمادگي فعلي بازيكنان كاري غلط است چرا كه ما با موجودات زنده طرف هستيم و اين موجودات مي‌توانند هر لحظه تغييراتي را در وضعيت خودشان داشته باشند. فاكتورهايي چون انعطاف‌پذيري، قدرت انفجاري، هماهنگي و... مسايلي است كه مدام تغيير مي‌كند و بالا و پايين مي‌شود. بنابراين رسيدن به نتيجه‌ي درست از وضعيت هر بازيكن تنها با آزمايشات فردي امكان‌پذير است كه ما اين كار را پيش از شروع مسابقات انجام خواهيم داد اما، در مجموع از روند پيشرفت فعلي بازيكنان رضايت دارم و نسبت به آن چيزي كه برنامه‌ريزي كرده بوديم، جلوتر هستيم.

وي درباره‌ي انتقاداتي كه عليه تمرينات احمدرضا عابدزاده براي دروازه‌بان‌هاي پرسپوليس مطرح مي شود نيز گفت: با توجه به تجربه‌ي چند ساله‌اي كه در كار مربي‌گري دروازه‌بان‌ها دارم، بايد بگويم كه عابدزاده تمرينات بسيار متنوع و قابل قبولي را اجرا مي‌كند. بايد توجه داشته باشيم كه يك گلر در شرايط فعلي بايد بيش از 70 درصد آمادگي كامل را داشته باشد و من به وضوح در هدف‌گذاري تمرينات عابدزاده اين را مي‌بينم.

وي افزود: كارهاي بدنسازي اين دروازه‌بان بزرگ بسيار متنوع و اصولي انجام مي‌شود، او يك مربي دلسوز و پرتلاش است كه سعي دارد دروازه‌بان‌ها را به فرم ايده آل براي حضور در سه جام معتبر آماده كند. ما نبايد با انتقادهاي غير اصولي و غير فني مزاحم كار او شويم. چرا كه با كمي تخصص و دقت مي‌توان دريافت كه اين مربي ابتكار عمل بالايي در كارش دارد كه اين خود يك اصل در كار مربي‌گري است.

پرويز كماسي در پايان درباره‌ي اظهارات روته‌مولر مبني بر نبود امكانات كافي در ايران براي انجام كاري حرفه‌اي، خاطرنشان كرد: من توقع داشتم كه روته‌مولر امكانات ايران را به دقت ببيند و بعد نظر دهد. چرا كه ما در همين مجموعه‌ي انقلاب امكانات پيشرفته‌ي بسياري داريم كه با كشورهاي اروپايي مطابقت مي‌كند. كما اينكه اين مربي آلماني بايد بداند رسيدن به موفقيت با شرايط و امكانات محدود، هنر است، وگرنه هر مربي در شرايط ايده‌آل قطعا تا حدي نتيجه‌گيري مطلوبي خواهد داشت. مربياني پابرجا مي‌مانند كه بتوانند ابتكار عمل داشته و با استفاده از ابزار محدود بهترين شرايط را براي تيم‌شان به وجود آورند

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

چی تتو فونبال این کشور عادیه که اینش غیر عادی باشه. اون از اون انتخاب سرمربی که اصلا تو لیست کاندیداها هم نبود اینم از بازیهای تدارکاتی که یکی یکی لغو شد. البته همیشه اینجوری بوده ها. چرا فقط به علی دایی میتوپین. نمیگم اون مقصر نیست ولی یعنی مشکل فوتبال ما فقط علی داییه. بیاید یه کم فکرمونو بازتر کنیم.
    از همه بچه ها ممنونم به خاطر همفکریشون.
    میشه در مورد باز کردن فکر یه کم توضیح بدین ؟
    ممنون

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شما كدوم تيم ملي رو ديدين كه از پايان ليگ تا شروع ليگ جديد تو اردو باشه ؟ آخه اين نميشه كه بازيكناي تيم ملي 1 ماهه تو اردو هستن و يه جلسه هم با تيم باشگاهيشون تمرين نكردن . اگه خود اين آقاي نسبتا محترم ( همون سرمربي عزيز تيم ملي رو ميگم) الان مربي باشگاهي بود به مسئولان فدراسيون پرخاش نميكرد كه چرا بازيكن مارو 1 ماهه بردين؟ الان به جاي اينكه بازيكن تو تمريناي بدنسازي تيمش باشه تو اردويي هستش كه يه مربي بي دانش مسئول تمرين دادنشونه ( همون آقاي نسبتا محترم) .

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شما كدوم تيم ملي رو ديدين كه از پايان ليگ تا شروع ليگ جديد تو اردو باشه ؟ آخه اين نميشه كه بازيكناي تيم ملي 1 ماهه تو اردو هستن و يه جلسه هم با تيم باشگاهيشون تمرين نكردن . اگه خود اين آقاي نسبتا محترم ( همون سرمربي عزيز تيم ملي رو ميگم) الان مربي باشگاهي بود به مسئولان فدراسيون پرخاش نميكرد كه چرا بازيكن مارو 1 ماهه بردين؟ الان به جاي اينكه بازيكن تو تمريناي بدنسازي تيمش باشه تو اردويي هستش كه يه مربي بي دانش مسئول تمرين دادنشونه ( همون آقاي نسبتا محترم) .
    ما هم همینو میگیم .میگن فکرتونو باز کنین .

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من قصد جسارت نداشتم آقا هومن. تازه من نگفتم طرفدار علی دایی ام. با حرف sir0c0 جون هم در مورد علی دایی موافقم. ولی میگم مشکل فوتبالمون فقط علی دایی نیست از ریشه مشکل داره. در مورد فکرمونو باز کنیم منظورم همین بود. شاید بد گفتم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من قصد جسارت نداشتم آقا هومن. تازه من نگفتم طرفدار علی دایی ام. با حرف sir0c0 جون هم در مورد علی دایی موافقم. ولی میگم مشکل فوتبالمون فقط علی دایی نیست از ریشه مشکل داره. در مورد فکرمونو باز کنیم منظورم همین بود. شاید بد گفتم.
    من ناراحت نشدم . جدی میگم ! یعنی باید دایی رو حمایت کنیم ؟

بابا ! این عربها دارن بهترین مربیا رو میارن . ما کجای کاریم ؟

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض *******

درسته.
    ولی تو ایران قانون معنی نداره.
    امثال ساکت با پارتی هایی که در فدراسیون دارند همه چیز رو عوض میکنند.حتی ئیس کمیته انضباطی.
    کاملا تایید میشه

یکی میگفت یکی از مشئولان بلندپایه نظامی (سردار ... ) می گفت اگه تراکتور بره لیگ برتر من اسممو عوض میکنم

کاملا مشخصه که دستهایی مانع رسیدن تراکتور به لیگ برتر میشن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •