تو پوشه متریال بازی هم تکسچر بارون هست هم برف یعنی هم یه تکسچر داره بنام rain.dds هم snow.dds پس چرا تو بازی فقط بارون میباره ؟
تو پوشه متریال بازی هم تکسچر بارون هست هم برف یعنی هم یه تکسچر داره بنام rain.dds هم snow.dds پس چرا تو بازی فقط بارون میباره ؟
دوستان بازی چند تا پتچ داره؟ میشه لینکاشو بزارید و بگید هرکدوم مال چیه؟ و اینکه اگه پتچ بریزیم واسه بازی مشکلی پیش نمیاد؟ممنون
از کجا میشه مدهای جدید بازی رو دانلود کرد؟
کلیک راست بزن رو برنامه
Run as administrator
رو انتخاب کن
Sent from my LT15i using Tapatalk
چجوری ماشینو توش لود کردی ؟؟؟ اکتیوش درست شد ؟
بابا اینا بعضی ا چیزا رو همیجور ول میکنن میرن،مثلا همین برف که میگی از 18wheels of steel american long haul خدا بیامرز تو فایل بیسش هست ولی استفاده نمیشه بعد از یورو تراک 1 دیگه استفاده نشد! از این چیزا زیاده توش!
ا نه دیگه، کاری کردم که تریالش تموم نشه تاریخ دستگاه رو نمیزارم بره جلو، توضیح هم دادم براتون.
ماشالا این سایت شما هم از 10 بار که میخوای واردش بشی 11 بارشو میگه سرور قطعه!![]()
نه بابا سرورشو عضو کردم که همش قطع نشه ماهی 20 تومن میدم واسه سرور جدیدش . از سرور قبلی که رفتیم رو این جدید ای پی سرور قبلی رو تغییر نداده بود دوستم برای همین رو سرور جدید بودمو ای پی قدیم ! یه چیزشم فعال تیکشو نزده بودم روزانه 15 هزار تا ایمیل ارسال میکرد سرور جدیده اینو باید میبستمش من نمیدونستم دوستمم بهم دیر گفت ! برای همین سرور انگلیس این سایت مارو بسته درخواست دادیم بازش کنه سایتم میاد بالا بعدش مشکلاشو رفع میکنم. جات خالی هربار قسمت کاربران رو دیدم حامد hamed30 بود ولی اکانت تو هیچوقت آنلاین نبود![]()
الان قطعه ؟ من دیروز و امروز اومدم نبودی راستشو بگو کجا رفته بودی ؟درستش کن دیگه .
بچه ها کسی میدونه تو 1.1.1 چطوری میشه محدودیت سرعت رو دستی اضافه کرد؟ خسته شدم از بس 90 تا رفتم
Sent from my LT15i using Tapatalk
تو سایت رسمی بازی eurotrucksimulator2.com هم خود بازی هست هم آپدیتاش . شما اگه بتونی پچ 192 مگی که نوشته patch from any older version to 1.2.5.1 رو دانلود کنی حله .
نه مشکلی پیش نمیاد پچو بریز و با این سریال اکتیوش کن : HKR19-MLUDU-2KC0X-QU17Y-DP65W
مد ها رو هم از اینجا ها میتونی دانلود کنی : ets2.lt و ets2-mods.com و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hamed30; 10-01-2013 at 14:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)