تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 443 از 574 اولاول ... 343393433439440441442443444445446447453493543 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,421 به 4,430 از 5738

نام تاپيک: Euro Truck Simulator 2

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

آها فهمیدم چشه! یه زدمودلر دیگه داشتم ZModeler3_profile.xml اون رو کپی کردم این درست شد!یه چیز جالب هم فهمیدم میشه تمام رنگ هاشو تو بخش seting/general/colore تغییر داد.
    تو پوشه متریال بازی هم تکسچر بارون هست هم برف یعنی هم یه تکسچر داره بنام rain.dds هم snow.dds پس چرا تو بازی فقط بارون میباره ؟

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

دوستان بازی چند تا پتچ داره؟ میشه لینکاشو بزارید و بگید هرکدوم مال چیه؟ و اینکه اگه پتچ بریزیم واسه بازی مشکلی پیش نمیاد؟ممنون
    از کجا میشه مدهای جدید بازی رو دانلود کرد؟

آخر فروم باز Mohsen EA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همین طرفا

پيش فرض

سلام
    دقیقا باید چیکار کنم؟
    کلیک راست بزن رو برنامه
    Run as administrator
    رو انتخاب کن

Sent from my LT15i using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnT!me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

نمیدونم چرا زدمودلر اینطور شد!!! از سیاه به سفید تبدیل شد!!!
    خودمونیم بدم نشد ها!
    چجوری ماشینو توش لود کردی ؟؟؟ اکتیوش درست شد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه nice 2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دزفول - اهواز

پيش فرض

تو پوشه متریال بازی هم تکسچر بارون هست هم برف یعنی هم یه تکسچر داره بنام rain.dds هم snow.dds پس چرا تو بازی فقط بارون میباره ؟
    بابا اینا بعضی ا چیزا رو همیجور ول میکنن میرن،مثلا همین برف که میگی از 18wheels of steel american long haul خدا بیامرز تو فایل بیسش هست ولی استفاده نمیشه بعد از یورو تراک 1 دیگه استفاده نشد! از این چیزا زیاده توش!

6. این کاربر از nice 2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nice 2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دزفول - اهواز

پيش فرض

چجوری ماشینو توش لود کردی ؟؟؟ اکتیوش درست شد ؟
    ا نه دیگه، کاری کردم که تریالش تموم نشه تاریخ دستگاه رو نمیزارم بره جلو، توضیح هم دادم براتون.

ماشالا این سایت شما هم از 10 بار که میخوای واردش بشی 11 بارشو میگه سرور قطعه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnT!me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ا نه دیگه، کاری کردم که تریالش تموم نشه تاریخ دستگاه رو نمیزارم بره جلو، توضیح هم دادم براتون.

ماشالا این سایت شما هم از 10 بار که میخوای واردش بشی 11 بارشو میگه سرور قطعه!
    نه بابا سرورشو عضو کردم که همش قطع نشه ماهی 20 تومن میدم واسه سرور جدیدش . از سرور قبلی که رفتیم رو این جدید ای پی سرور قبلی رو تغییر نداده بود دوستم برای همین رو سرور جدید بودمو ای پی قدیم ! یه چیزشم فعال تیکشو نزده بودم روزانه 15 هزار تا ایمیل ارسال میکرد سرور جدیده اینو باید میبستمش من نمیدونستم دوستمم بهم دیر گفت ! برای همین سرور انگلیس این سایت مارو بسته درخواست دادیم بازش کنه سایتم میاد بالا بعدش مشکلاشو رفع میکنم. جات خالی هربار قسمت کاربران رو دیدم حامد hamed30 بود ولی اکانت تو هیچوقت آنلاین نبود

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

نه بابا سرورشو عضو کردم که همش قطع نشه ماهی 20 تومن میدم واسه سرور جدیدش . از سرور قبلی که رفتیم رو این جدید ای پی سرور قبلی رو تغییر نداده بود دوستم برای همین رو سرور جدید بودمو ای پی قدیم ! یه چیزشم فعال تیکشو نزده بودم روزانه 15 هزار تا ایمیل ارسال میکرد سرور جدیده اینو باید میبستمش من نمیدونستم دوستمم بهم دیر گفت ! برای همین سرور انگلیس این سایت مارو بسته درخواست دادیم بازش کنه سایتم میاد بالا بعدش مشکلاشو رفع میکنم. جات خالی هربار قسمت کاربران رو دیدم حامد hamed30 بود ولی اکانت تو هیچوقت آنلاین نبود
    الان قطعه ؟ من دیروز و امروز اومدم نبودی راستشو بگو کجا رفته بودی ؟ درستش کن دیگه .

آخر فروم باز Mohsen EA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همین طرفا

پيش فرض

بچه ها کسی میدونه تو 1.1.1 چطوری میشه محدودیت سرعت رو دستی اضافه کرد؟ خسته شدم از بس 90 تا رفتم

Sent from my LT15i using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوستان بازی چند تا پتچ داره؟ میشه لینکاشو بزارید و بگید هرکدوم مال چیه؟ و اینکه اگه پتچ بریزیم واسه بازی مشکلی پیش نمیاد؟ممنون
    از کجا میشه مدهای جدید بازی رو دانلود کرد؟
    تو سایت رسمی بازی eurotrucksimulator2.com هم خود بازی هست هم آپدیتاش . شما اگه بتونی پچ 192 مگی که نوشته patch from any older version to 1.2.5.1 رو دانلود کنی حله .
    نه مشکلی پیش نمیاد پچو بریز و با این سریال اکتیوش کن : HKR19-MLUDU-2KC0X-QU17Y-DP65W

مد ها رو هم از اینجا ها میتونی دانلود کنی : ets2.lt و ets2-mods.com و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by hamed30; 10-01-2013 at 14:12.

12. این کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •