تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 443 از 510 اولاول ... 343393433439440441442443444445446447453493 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,421 به 4,430 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

ممنون از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابت مغرفی مود
    یک سوال: سایتی هست که بشه این مود ها رو مستقیم دانلود کرد یا نه فقط باید با اون مود منیجیر (اسمشو یادم رفت) دانلود کنیم؟
    با تشکر
    سایتی نیست ولی همون سایت نکسوس قبلا یه مدتی لینکاش مستقیم و رزیوم دار بود الان رو نمیدونم . پیشنهاد میکنم بدون دانلود منیجر بگیری و خودت به مود منیجر اضافه کنی . مود منیجر سرعتش بعضی وقتها کمه و الکی هم دانلود رو قطع میکنه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mobham69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خودم هم نمیدونم ...

پيش فرض

از کجا میشه فهمید که من الان دارم روDragonborn بازی میکنم ؟
    توی Data files اونجا Dragonborn اومده و تیک زدم ... همین درسته ؟
    بعد اینکه این قضیه Dawnguard و Vampire های مخالف اونا هم تو Dragonborn هست ؟ یا هر DLC خاص خودشه ؟
    داستان Dragonborn رو چطوری باید شروع کنیم ؟

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

از کجا میشه فهمید که من الان دارم روDragonborn بازی میکنم ؟
    توی Data files اونجا Dragonborn اومده و تیک زدم ... همین درسته ؟
    بعد اینکه این قضیه Dawnguard و Vampire های مخالف اونا هم تو Dragonborn هست ؟ یا هر DLC خاص خودشه ؟
    داستان Dragonborn رو چطوری باید شروع کنیم ؟
    Dawnguard یه DLCـه، Dragonborn یه DLC دیگه.
    والا من Dragonborn رو که نصب کردم تا رفتم تو بازی دو تا Cultist اومدن یقمو گرفتن، بعد رفتم به Solstheim و ادامه ماجرا...

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دهنم به کل سرویس شد .

اومدم نزدیک ریوروود سیو کردم حالا تا دو قدم میرم جلو بازی فریز میشه . هر کار کردم درست نشد . مود ها رو پاک کردم درست نشد . با گرافیک پایین هم درست نشد . تا حالا کرش زیاد کرده که به خاطر مودهاست . ولی این فریزش ثابته و نمیشه حتی وارد ریوروود شد . ماموریت اصلی هم حالا توی ریورووده . نمیدونم چه کار کنم . خیلی از بازی رو رفتم .
    نمیدونم کلا بی خیال بازی بشم ؟ کسی تا حالا شده توی بازی بدون مود به همچین مشکلی بر بخوره ؟ اگه بدونم از مودهاست که پاکشون میکنم و از اول میرم . ولی میترسم بدون مود هم این همه برم از اخر خراب کنه بازیم رو .

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

دهنم به کل سرویس شد .اومدم نزدیک ریوروود سیو کردم حالا تا دو قدم میرم جلو بازی فریز میشه . هر کار کردم درست نشد . مود ها رو پاک کردم درست نشد . با گرافیک پایین هم درست نشد . تا حالا کرش زیاد کرده که به خاطر مودهاست . ولی این فریزش ثابته و نمیشه حتی وارد ریوروود شد . ماموریت اصلی هم حالا توی ریورووده . نمیدونم چه کار کنم . خیلی از بازی رو رفتم . نمیدونم کلا بی خیال بازی بشم ؟ کسی تا حالا شده توی بازی بدون مود به همچین مشکلی بر بخوره ؟ اگه بدونم از مودهاست که پاکشون میکنم و از اول میرم . ولی میترسم بدون مود هم این همه برم از اخر خراب کنه بازیم رو .
    روی مود هات تغییری ایجاد کردی این اواخر؟حذف کردی مثلا؟ممکنه بخاطر این باشه که یکی از مود هات Script جدید روی بازی ریخته و با حذف کردن مود اینطور شده.اگه اینطور هست باید مود رو دوباره نصب کنی.من خودم بعضی وقت ها کرش به دسکتاپ رو دارم.گاهی هم فریم به شدت کم میشه در حدود 1 فریم.که تنها راهش ریست سیستم هست و بعد درست میشه.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

روی مود هات تغییری ایجاد کردی این اواخر؟حذف کردی مثلا؟ممکنه بخاطر این باشه که یکی از مود هات Script جدید روی بازی ریخته و با حذف کردن مود اینطور شده.اگه اینطور هست باید مود رو دوباره نصب کنی.من خودم بعضی وقت ها کرش به دسکتاپ رو دارم.گاهی هم فریم به شدت کم میشه در حدود 1 فریم.که تنها راهش ریست سیستم هست و بعد درست میشه.
    نه مود جدید فقط a dance of death رو ریختم که فکر نمیکنم اصلا از اون باشه . مودی رو حذف نکردم . توی نت هم هر چی گشتم خیلی راه حلی نبود واسش . مال من زیاد کرش میکنه که مشکلی نیست و دوباره میام تو بازی و خوب میشه . اما الان اصلا نمیشه وارد ریور وود شد . کلی بعدش هم بازی کردم گفتم شاید خودش درست باشه . وقتی برگشتم ریوروود دوباره همون جا فریز کرد . با fast travel هم جواب نمیده . شاید باید بگم خداحافظ skyrim . هیچ وقت نشد تمومش کنم . بیشترین بازی ای که تو عمرم واسش وقت گذاشتم . حیف شد اگه درست نشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mobham69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خودم هم نمیدونم ...

پيش فرض

شاید باید بگم خداحافظ skyrim . هیچ وقت نشد تمومش کنم . بیشترین بازی ای که تو عمرم واسش وقت گذاشتم . حیف شد اگه درست نشه .
    دوست عزیز به نظر من بازی رو دوباره نصب کن بشین دوباره بازی کن ! تا حالا نشده جایی تو بازی من فریز شم نه مد دارم نه چیزی ! 1 بار نه کرش شده و نه فریز و از این مشکلات !

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

بچه ها اگر ممکنه یکی یه راهنمایی بکنه که چجوری اینارو نصب کنم, چه پچی بریزم و این که یکی هم لطف کنه به من لینک های دانلود بده

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

نه مود جدید فقط a dance of death رو ریختم که فکر نمیکنم اصلا از اون باشه . مودی رو حذف نکردم . توی نت هم هر چی گشتم خیلی راه حلی نبود واسش . مال من زیاد کرش میکنه که مشکلی نیست و دوباره میام تو بازی و خوب میشه . اما الان اصلا نمیشه وارد ریور وود شد . کلی بعدش هم بازی کردم گفتم شاید خودش درست باشه . وقتی برگشتم ریوروود دوباره همون جا فریز کرد . با fast travel هم جواب نمیده . شاید باید بگم خداحافظ skyrim . هیچ وقت نشد تمومش کنم . بیشترین بازی ای که تو عمرم واسش وقت گذاشتم . حیف شد اگه درست نشه .
    یه ذره سر و گوش اب دادم و مثل اینکه مشکل خیلی هاست در RiverWood و Windhelm که بازی فریز یا کرش میشه.چه با مود چه بی مود.
    Skyrim.ini و SkyrimPrefs.ini رو یه بک اپ بگیر بعد حذفشون کن بزار بازی یکی جدید بسازه.ببین درست میشه یا نه.
    لیست مود هاتم برام بزار ببینم تداخلی پیدا میکنم به همراه Load Order ات.

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

اقا خیلی ممنون خودم حل کردم مشکل رو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •