سایتی نیست ولی همون سایت نکسوس قبلا یه مدتی لینکاش مستقیم و رزیوم دار بود الان رو نمیدونم . پیشنهاد میکنم بدون دانلود منیجر بگیری و خودت به مود منیجر اضافه کنی . مود منیجر سرعتش بعضی وقتها کمه و الکی هم دانلود رو قطع میکنه .
سایتی نیست ولی همون سایت نکسوس قبلا یه مدتی لینکاش مستقیم و رزیوم دار بود الان رو نمیدونم . پیشنهاد میکنم بدون دانلود منیجر بگیری و خودت به مود منیجر اضافه کنی . مود منیجر سرعتش بعضی وقتها کمه و الکی هم دانلود رو قطع میکنه .
از کجا میشه فهمید که من الان دارم روDragonborn بازی میکنم ؟
توی Data files اونجا Dragonborn اومده و تیک زدم ... همین درسته ؟
بعد اینکه این قضیه Dawnguard و Vampire های مخالف اونا هم تو Dragonborn هست ؟ یا هر DLC خاص خودشه ؟
داستان Dragonborn رو چطوری باید شروع کنیم ؟
Dawnguard یه DLCـه، Dragonborn یه DLC دیگه.
والا من Dragonborn رو که نصب کردم تا رفتم تو بازی دو تا Cultist اومدن یقمو گرفتن، بعد رفتم به Solstheim و ادامه ماجرا...
دهنم به کل سرویس شد .
اومدم نزدیک ریوروود سیو کردم حالا تا دو قدم میرم جلو بازی فریز میشه . هر کار کردم درست نشد . مود ها رو پاک کردم درست نشد . با گرافیک پایین هم درست نشد . تا حالا کرش زیاد کرده که به خاطر مودهاست . ولی این فریزش ثابته و نمیشه حتی وارد ریوروود شد . ماموریت اصلی هم حالا توی ریورووده . نمیدونم چه کار کنم . خیلی از بازی رو رفتم .
نمیدونم کلا بی خیال بازی بشم ؟ کسی تا حالا شده توی بازی بدون مود به همچین مشکلی بر بخوره ؟ اگه بدونم از مودهاست که پاکشون میکنم و از اول میرم . ولی میترسم بدون مود هم این همه برم از اخر خراب کنه بازیم رو .
روی مود هات تغییری ایجاد کردی این اواخر؟حذف کردی مثلا؟ممکنه بخاطر این باشه که یکی از مود هات Script جدید روی بازی ریخته و با حذف کردن مود اینطور شده.اگه اینطور هست باید مود رو دوباره نصب کنی.من خودم بعضی وقت ها کرش به دسکتاپ رو دارم.گاهی هم فریم به شدت کم میشه در حدود 1 فریم.که تنها راهش ریست سیستم هست و بعد درست میشه.
نه مود جدید فقط a dance of death رو ریختم که فکر نمیکنم اصلا از اون باشه . مودی رو حذف نکردم . توی نت هم هر چی گشتم خیلی راه حلی نبود واسش . مال من زیاد کرش میکنه که مشکلی نیست و دوباره میام تو بازی و خوب میشه . اما الان اصلا نمیشه وارد ریور وود شد . کلی بعدش هم بازی کردم گفتم شاید خودش درست باشه . وقتی برگشتم ریوروود دوباره همون جا فریز کرد . با fast travel هم جواب نمیده . شاید باید بگم خداحافظ skyrim . هیچ وقت نشد تمومش کنم . بیشترین بازی ای که تو عمرم واسش وقت گذاشتم . حیف شد اگه درست نشه .
دوست عزیز به نظر من بازی رو دوباره نصب کن بشین دوباره بازی کن ! تا حالا نشده جایی تو بازی من فریز شم نه مد دارم نه چیزی ! 1 بار نه کرش شده و نه فریز و از این مشکلات !![]()
بچه ها اگر ممکنه یکی یه راهنمایی بکنه که چجوری اینارو نصب کنم, چه پچی بریزم و این که یکی هم لطف کنه به من لینک های دانلود بده![]()
یه ذره سر و گوش اب دادم و مثل اینکه مشکل خیلی هاست در RiverWood و Windhelm که بازی فریز یا کرش میشه.چه با مود چه بی مود.
Skyrim.ini و SkyrimPrefs.ini رو یه بک اپ بگیر بعد حذفشون کن بزار بازی یکی جدید بسازه.ببین درست میشه یا نه.
لیست مود هاتم برام بزار ببینم تداخلی پیدا میکنم به همراه Load Order ات.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)