آقا یک دست داشتیم مثل آدم بازی می کردیم بدون هیچ لگی...... شارژ اینترنتم ساعت 12 شب تموم شد
بعد شارژ کردم درست نشد، زنگ زدم پشتیبانی گفت 10 دقیقه واستا. رفتم تو دیدم دوباره leave خوردم به خدا خسته شدم از این اینترنت....
همش شده لگ وdc
آقا یک دست داشتیم مثل آدم بازی می کردیم بدون هیچ لگی...... شارژ اینترنتم ساعت 12 شب تموم شد
بعد شارژ کردم درست نشد، زنگ زدم پشتیبانی گفت 10 دقیقه واستا. رفتم تو دیدم دوباره leave خوردم به خدا خسته شدم از این اینترنت....
همش شده لگ وdc
I feel for you manعجب بد شانسی هستی.این ispشما هم عجب بیکاری بوده تا ساعت 12 شب اونجا بوده بعد از این که قطع شدی وشارژکردی زنگ زدی اونا هنوز اونجا بودن.ولی صبح ها بشینی لگ اونقدر کمه که میشه گفت اصلا نداری و dcهم زیاد اتفاق نمیفته تا ساعت 11:30(من که خودم ندارم)شب هم راحت برای خودت میخوابی
![]()
اقا همین طور دارم پروفایل میزنم میرسونم لول 30الان تو westوeastهر دو اکنت دارم تازه تو ایست دوتا همین طور دارم عین ویروس پخش میشم تو این لول بعد از این هم امریکا و برزیل و روسیه و.... خدا رو چی دیدی یهو دیدی شدم یکی از کارکنان ریوت(اونجا هم درز کردیم)دیگه هر خواسته ای چمپی چیزی داشتین میدین فل فور ردیفش میکنم rpمفت به مقدار250 به صورت هفتگی برای هر ایرانی
(یه راه بسیار وقت گیر برای بدست اوردن rp:کسی که نیست رفر فرند بکنه مجبوریم خودمون اینکارو بکنیم)
Last edited by daniel'; 25-05-2013 at 12:00.
تو فروم یه بخش fancreation هست گفتن بیایید ایده بدید بقیه هم بیان ایده بدن ایده های شما رو اصلاح کنن ما هم نگاه می کنیم می خندیم اهمیتی هم نمی دیدم ایده خوبیه یا نه
Welcome to the Player Concepts forum! This forum is a creative outlet for the many talented summoners who wish to flex their skills and have other summoners provide feedback. The goal should not be to have Riot take your idea and put it into the game. The goal is to grow your own ability to design within the creative space that is the League of Legends.
منم یه زمانی از این کارا زیاد کردم ولی آخرم هیچی بهم نرسید(یه راه بسیار وقت گیر برای بدست اوردن rp:کسی که نیست رفر فرند بکنه مجبوریم خودمون اینکارو بکنیم)![]()
بابا 40 $ دیگه پولی نیست که بخوای خودتو عذاب بدی
عاشق دیدن بازی های بالای 60 دقیقه هستم لامصب انقدر هیجان دارن
البته خودم بدم میادا بازی از 40 دقیقه بیشتر بشه بد بازی میکنم![]()
بابا صبح شارژ کرده بودم اعمال نشده بوده، برای همین قطع شد یهو....
بابا صبح ها که بازی می کنم 2 دست قبل سر کارمشکل ام شب هاست که قبل خواب به فنا می رم داغونه اصلا
daniel راستی تو west اسمت چیه؟
هه هه! سلام بر بروبکس معتاد لولمن تازه اومدم تو این انجمن
2 سالی میشه لول بازی می کنم تو سرور EU Nodric & East
از جو اینجا خوشم اومده
اولین پستمم هینجا دادام
![]()
Last edited by pancha73; 25-05-2013 at 19:33.
یه بار بازی کردم بازی کشید به100 دقیقه همه چی نابود شده بودهی ما میرفتیم پایگاه اونا میمردیم هی اونا میومدن ولی اخرش بردیم بیشترین honorرو برای اون گرفتم خیلی کیف داشت هر 10 نفر به هم honorدادیم
تو وست زیاد پیشرفت نکردم بیشتر تو ایست بازی میکنم گمونم لول دهم تو وست death1373
Last edited by daniel'; 25-05-2013 at 17:24.
من بدون چیل تر چکن نمیتونم وارد بشم هی dc میشه! بعدشم لگ تا دلت بخواد!
هی هم میگن ریپورت ریپورت آدم احساساتش لطمه می خوره
کلا اینترنتو به *** دادن رفته! هیچ کاری نمیشه کرد! (بعد یه مدت ما هم عادت میکنم مثل صد تا چیز دیگه حتی اعتراضم نمی کنیم)
پولی نیست؟ خب شما وضعت خوبه من یک عدد دانشجو بی پول 40 دلار از کجا بیارم بدم لول تو این گرونی![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)