تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 443 از 827 اولاول ... 343393433439440441442443444445446447453493543 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,421 به 4,430 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

داره خودمونی میشه alirezaa_naderii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

اگر منظور شما مواردی باشه که تیک نخورده Mac-ready و RAID 0/1 و User-serviceable و Premium metal هست که این هارد فاقد چنین امکاناتی هست و برای مدلهای دیگر طراحی شده .

بلی میشه پسورد گذاشت .
    در مورد امنیت قفل گذاری ، تا اونجایی که میدونم مکانیسم قفل گذاری در این هارد ، بصورت سخت افزاری و بر روی چیپی که روی برد هارد مونتاژ شده اعمال میشه ، در نتیجه افرادی که دانش و تخصص و سخت افزار و تجهیزات مناسبی داشته باشند شاید بتونن این قفل رو هـک کنند . بعضی از هاردها هم چنین امکانی ندارند (قفل گذاری سخت افزاری) در نتیجه با استفاده از نرم افزارهایی که عملکردشون مشابه نرم افزار true crypt هست برای قفل گذاری استفاده میکنند .

اگر امنیت داده ها برای شما خیلی مهمه میتونید از هر دو روش استفاده کنید . هم با استفاده از نرم افزار WD amartware هارد رو قفل کنید و هم بانرم افزار true crypt از داده ها محافظت کنید . برای حفاظت از داده ها با استفاده از نرم افزار true crypt دو راه کلی هست .
    یک راه برداشتن کل فضای موجود که با توجه به حجم بالای هارد و فرمت شدن کل هارد توسط این برنامه و از بین بردن نرم افزار WD smartware اصلاً توصیه نمیشه و راه دیگر برداشتن مقداری فضا و ریختن داده های مهم در آن هست (اگر لازم هست آموزش رو بذارم؟) .

حتی بهترین هارد هم بخرید باز هم احتمال خرابی هست .

سه ترا حدود 380 هزارتومن .

گارانتی معتبر سازگار و آواژنگ هست .

بعضی ها ساخت تایلند و بعضی ها ساخت مالزی ، ممکنه ساخت کشورهای دیگری هم پیدا بشه (روی چعبه اش مینویسه) .

با تشکر از جوابگویی حرفه ای تون منتها
    به نظر شما
    ساخت تایلند کیفیت بالاتری دارد یا مالزی ؟
    کدوم کشورم رو بخرم بهتره؟

این ها چه امکاناتی هستند یک توضیح مختصری اگر ممکنه راجبشون برام بگین ممنون
    Mac-ready و RAID 0/1 و User-serviceable و Premium metal

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از جوابگویی حرفه ای تون منتها
    به نظر شما
    ساخت تایلند کیفیت بالاتری دارد یا مالزی ؟
    کدوم کشورم رو بخرم بهتره؟
    والا به نظرم از لحاظ كيفيت فرقي نميكنند . چون همگي زير نظر كمپاني مادر فعاليت ميكنند .

این ها چه امکاناتی هستند یک توضیح مختصری اگر ممکنه راجبشون برام بگین ممنون
    Mac-ready و RAID 0/1 و User-serviceable و Premium metal
    User-serviceable براي مدلهايي چون My Book Thunderbolt Duo يا My Book Studio II و ... ديده ميشه كه ميتوان با باز كردن محفظه هارد (عكس زير) هارد رو تعويض كرد .

در بعضي از هاردهاي اكسترنالي كه حداقل دو يا چند هارد اينترنال استفاده ميشه (مثل عكس فوق) معمولاً داراي قابليت RAID 0/1 هستند . بطور خلاصه در RAID0 داده ها به دو يا چند تکه شکسته (splits) و بین دو يا چند هارد توزیع میشه . اندازه این تکه ها هم از قسمت کنترل کننده raid قابل تنظیم هست (فكر كنم) . استفاده از چند هارد باعث افزایش پهنای باند و در نتیجه باعث افزایش سرعت میشه .
    همانطوریکه گفتم داده ها به دو تکه شکسته میشه و اگر یکی از هاردهای موجود در آرایه به هر دلیلی خراب بشه این تکه ها دیگر نمیتوانند تکمیل شوند و در نتیجه کلیه اطلاعات از بين خواهد رفت . کل حجم قابل ذخیره سازی در raid0 هم برابر با حجم کوچکترین هارد ضربدر دو .
    RAID1 : همانچیزی که در هارد اول نوشته میشه عیناً در هارد دوم هم نوشته میشه . حجم قابل ذخیره سازی هم برابر با حجم کوچکترین هارد هست . اين نوع رايد يكي از امنترين شيوه ذخيره سازي داده هاست و اگر يكي از هاردها خراب بشه داده ها در هارد دومي هم وجود دارد .

Premium metal : جنس بدنه اكثر هاردهاي اكسترنال پلاستيكي هست . ولي مدل My Book Studio داراي بدنه آلومنيومي هست كه ضمن زيبايي و هماهنگي بيشتر با انواع مدلهاي mac باعث خنكي بيشتر هارد ميشود .

Mac-ready به هاردهايي كه مناسب براي mac هستند (كامپيوترهاي توليدي اپل) اشاره ميكند . مثلاً فرمت متفاوت پارتيشنها يا وجود اينترفيس هايي چون firewire800 .

3. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

برای راه اندازی آن نیازی به power مستقلی نیست حتی اگر به برق هم دسترسی نداشته باشید میتونید با متصل کردن آن به لپتاپ هارد رو راه اندازی کنید و به اطلاعات دسترسی داشته باشید .

مزیت عمده انواع هاردهای آداپتوری

• سرعت read و write بیشتر به خاطر داشتن cache و RPM بالاتر
    • حجم ذخیره سازی بالاتر
    • امکان استفاده از کابلهای رابط و usbhub و مواجه نشدن با مشکلات مربوط به کمبود ولتاژ
    • و ...

البته هاردهای آداپتوری گرما و صدا بیشتری هم تولید میکنند .

قبلاً هم گفتم ، اگر هارد آداپتوردار میخواهید ، در خرید دو ترابایت تردیدی به خودتون راه ندید چون اختلاف قیمت با انواع یکترابایت ناچیز هست .
    به نظر من خرید هارد یکترابایت آداپتوری نمیارزه مخصوصاً با توجه به اختلاف قیمت اندک بین یکترابایت آداپتوری و پرتابل . مگر اینکه شرایط خاصی داشته باشید که حتماً هارد آداپتوری بخواهید .

مقاومت فیزیکی مدل seagate goflex desk و WD my book essential ؟؟

اگر منظور شما این باشه که در برابر سقوط روی زمین چه اتفاقی میافته باید بگم که قطعاً باکس هارد خواهد شکست (مگر اینکه خوش شانس باشید) . من این مدل WD my book essential رو دارم این هارد باکس خیلی ظریفی دارد بطوریکه اگر کمی محکمتر فشار داده بشه صدای خرت خرت از باکس شنیده خواهد شد . سیگیت هم قطعاً همینطور خواهد بود . ولی انواع پرتابل استحکام بیشتری دارند (نه 100درصد) حتی انواع ضد ضربه دارای باکس کاملاً نشکن هستند .
    بهترین نوع مدلهای آداپتوری همین دو مدلی هست که گفتم ( seagate goflex desk و WD my book essential ) و برای پرتابل هم همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایده آل هست .
    rببخشيد مجددا" مزاحم ميشم
    بين مدل seagate goflex desk 2TB و مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 TB مردد هستم نميدونم کدوم رو سفارش بدم
    ميشه يه مقايسه کامل از اين دو بفرماييد
    گرامی بعيد ميدونم که حجم يه ترابايت برای نياز من کم باشه از طرفی هم سالی 2/3 بار ميخوام هارد رو جابجا کنم
    تفاوت سرعت رايت و ريد بين اين دو مدل محسوس هست؟
    با اين اوصاف به نظر شما کدوم يک از اين مدل ها برای من مناسب تر هست؟!
    از بين دو مدل اداپتوری مدل سيگيت بهتر هست يا وسترن؟
    Last edited by D_felfelak; 26-08-2012 at 14:08.

5. این کاربر از D_felfelak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

rببخشيد مجددا" مزاحم ميشم
    بين مدل seagate goflex desk 2TB و مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 TB مردد هستم نميدونم کدوم رو سفارش بدم
    ميشه يه مقايسه کامل از اين دو بفرماييد
    گرامی بعيد ميدونم که حجم يه ترابايت برای نياز من کم باشه از طرفی هم سالی 2/3 بار ميخوام هارد رو جابجا کنم
    تفاوت سرعت رايت و ريد بين اين دو مدل محسوس هست؟
    با اين اوصاف به نظر شما کدوم يک از اين مدل ها برای من مناسب تر هست؟!
    از بين دو مدل اداپتوری مدل سيگيت بهتر هست يا وسترن؟
    سلام . هارد اکسترنال آداپتوری بخرید . سرعت read و write مدلهای آداپتوری اصولاً بیشتر از انواع پرتابل هست .
    مدل آداپتوری WD my book essential و seagate GoFlex desk هر دو کیفیت خوبی دارند ولی WD my book essential از لحاظ نرم افزاری برتر از seagate GoFlex desk هست . امکاناتی چون قابلیت قفل کردن هارد و ...

7. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

9. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

با سلام بنده یه هارد یک ترا my passport گرفتم یه سوال داشتم می خواستم از تمامی اطلاعات سیستم یک بک اپ بگیرم روی هارد پرتابل می خواستم بدونم با برنامه خود وسترن بک اپ بگیرم بهتره یا خودم اطلاعات رو کپی کنم تو هارد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام بنده یه هارد یک ترا my passport گرفتم یه سوال داشتم می خواستم از تمامی اطلاعات سیستم یک بک اپ بگیرم روی هارد پرتابل می خواستم بدونم با برنامه خود وسترن بک اپ بگیرم بهتره یا خودم اطلاعات رو کپی کنم تو هارد؟
    سلام .
    اگر از فايلهاي سيستمي و ويندوزي هم ميخواهيد بكاپ بگيريد در حدي كه بتونيد ويندوز رو ريكاوري كنيد اين برنامه مناسب اينكار نخواهد بود . در غير اينصورت همانطوريكه در صفحه قبل هم گفتم اگر از روش Category Backup استفاده كنيد كليه فايلهاي موجود در پارتيشن انتخاب شده رو در يكي از شش پوشه زير (با حفظ آدرس اصلي) طبقه بندي ميكنه و هر گونه تغييراتي كه در مبدا ايجاد بشه در مقصد هم اعمال ميشه (به جزء حذف شدن فايل در مبدا) .

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام . هارد اکسترنال آداپتوری بخرید . سرعت read و write مدلهای آداپتوری اصولاً بیشتر از انواع پرتابل هست .
    مدل آداپتوری WD my book essential و seagate GoFlex desk هر دو کیفیت خوبی دارند ولی WD my book essential از لحاظ نرم افزاری برتر از seagate GoFlex desk هست . امکاناتی چون قابلیت قفل کردن هارد و ...
    ميشه قيمت هر دو مدل رو بفرماييد

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    ممنون میشم بهترین هارد اکسترنال ( آداپتوری و بدون آداپتور ) با ظرفیت 500 و اینترفیس USB 3.0 رو معرفی کنید.
    بیشتر مولفه های Read و Write و Access Time برام مهم هست.
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ميشه قيمت هر دو مدل رو بفرماييد
    قیمت دقیق نمیشه داد . چون بستگی به نوع گارانتی ، انصاف فروشنده و ... داره پس بهتره بازار رو بگردید تا پایینترین قیمت رو پیدا کنید . ولی یکترابایت حدود 250 الی 260 هزارتومن و دو ترابایت هم حدود 270 الی 280 هزارتومن هست .

15. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •