پایه ام به شدت![]()
پایه ام به شدت![]()
آخ شرمنده... فکر کردم جمع مردونسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی خداییش من که اینجوری می بینم.... مثل دختر خاله خودم 3 ساله داره کنکور تجربی میده... دیگه مادر کنکور ایران شده...![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم اینکاره نیستم ولی گرافیک خواستی میشناسم یکی رو ... البته تهران نیست
پسر هم هست
حذف ح
حذف ح
حذف ح
Last edited by tariran0; 30-06-2011 at 19:52.
یکی از تک رقمی های کنکور ریاضی امسال دختر دائی منه
صد در صد
از دوم دبیرستان واسه کنکور میخوند! الانم اومده میگه فقط یکم ادبیات سخت بود
ریاضیم 2 تا ج نداده فیزیکم 4 تا
---------- Post added at 07:47 PM ---------- Previous post was at 07:42 PM ----------
یکی برای من شفاف سازی کنه
همچین کارنامه ای چطور تونسته نساجی امیرکبیر بیاره؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط 2 تا نزده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
اره
بابا دبیراش واسه حل مساله ریاضی و اینا ازش تازه کمک میگرفتن!!!
وحشتناک خرخونهالبته بهتره بگم مخه !!
![]()
بچه ها من می خوام تا 30 تیر که آزمون پزشکی آزاده زیست بخونم.... شانسمو امحان کنم... به نظر شما می تونم به یه درصد حدود 40-50 تو آزاد برسم... با توجه به اینکه رشته ی ریاضی ام اما سال دوم رشته تجربی بودم و فکر کنم بتونم زیست 1 و 2 رو خوب یاد بگیرم.... تو دفترچه ها دندون شیراز و هوشبری تهران رو زدم... اصلا اگه فرض کنیم قبول بشم ارزش داره مهندسی دولتی رو با پزشکی آزاد عوض کنم؟؟؟(به علاقه مندی هام کاری نداشته باشید،علاقه ی من فلسفه است)![]()
اگر کسی برای تابستونش پروژه ای در مورد کلیپ و کپی رایت داشت٬ یک پی ام بزنه ٬ شاید به تفاهم برسیم.
-------------------------------------------------------------
یک چیزی که اشاره نشد٬ میمون بودن امروز بود٬ ناسلامتی روز مبعث بود.می تونست کمک ذهنیی برای ما ریاضی ها باشه.
---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
یک تجربه٬ یک کنکور:
اگر خواستید برید دستشویی یک کاغذ میارن که اسمتون رو با شمارتون و ساعت روش می نویسند. یه هو فکر نکنید تقلبتون رو گرفتند پا بزارید به فرار!
طبق قوانین مورفی٬ درصد طرف از شما بیشتر میشه!ماجرای پوست کندن یه بنده ی خدا(فقط اگه جالب بود تشکر یادتون نره!)
داشتم اختصاصی ها رو میدادم احساس کردم داره بقل دستیم از روم نگاه میکنه. اول فکر کردم اشتباه میکنم.بعد دیدم همش چشاش رو دفترچه سوالای منه. مراقبا هم که چغندر بودن
یه فکر به ذهنم رسید که ادبش کنم
هر جوابی که بدست می آوردم گزینه قبلیش رو میزدم. مثلا جواب شماره 4 رو تو دفترچه میزدم 3.بعد تو پاسخنامه درستش رو میزدم. اون بنده خدا هم همش رو از رو من زد
البته شاید خودمم سوتی داده باشم و بعضی جاها اشتباه کرده باشم![]()
دوستان این یک سال که با شما بودم هیچ وقت یادم نمیره هم شما به من کمک کردید هم من به شما . اینکه تو این یکسال به کمک میکردیم خیلی عالی بود.
امید وارم تمام بچه های p30world بهترین نتیجه ها رو بیارن. التماس دعا خدا نگهدار.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)