...... ورژن 5 هست
خب، About را نگاه کن...
...... ورژن 5 هست
خب، About را نگاه کن...
یعنی یه چیزی مثل Auto BB ، من خیلی طالب این هستم.. اگه BB هم بخواد همش سوال کنه اونم فرقی با HIPS نداره.
ولی با این حسابی که گفتی عالی شده. براوو..
البته اینم جالبه که وقتی کلمه ی HIPS گفته میشه ذهنیت به سیستم پرسشی سوق پیدا میکنه ( حداقل من که اینطوری شدم! ) ، حال انکه حتی یک HIPS
host-based intrusion prevention system لزوما یک سیستم پیشگیری پرسشی نیست.
سلام دکتر!
قدیما توی همین فروم وقتی میپرسیدی HIPS چیه ، دوستان جواب میداند که Hips یعنی سوال و جواب....!!
ولی من همیشه میگفتم Hips یعنی سیستم پیشگیری. (پستهام موجوده)
اونوقت این سیستم پیشگیری به قول شما لزوما پرسش و پاسخ نیست. قعطا +Defense در ورژن 6 که من اسمش رو میزارم (محافظت پیشرفته- اگه بخواهم ترجمه کنم اینو میزارم) یک سیستم محافظت بر مبنای
host-based intrusion prevention system هست. که میتونه شامل ماژولهای متفاوتی باشه.
صحبت این شد که چرا HIPS در ورژن 6 به شکل پیش فرض خاموشه..... در صورتیکه اینجوری نیست( اگر درست دقت کنیم) شاید اون بخش سوال و جواب کمتر شده باشه، ولی host-based intrusion prevention system کارش را به نحو دیگری انجام میده
Egeman حرفهایی در این مورد زده.
البته بعدا مطالبی میزارم..... فعلا تست میکنیم....
سلام به همه اساتید عزیز
من نسخه قبلی کمودو رو دارم نسخه جدید رو بگیرم یا با همین ادامه بدم؟
سلام
فعلا با همون نسخه قدیمی 5.10 ادامه بدید...... انشالله زودتر نسخه نهایی 6 منتشر میشه. اونوقت نصبش کنید.
همه چی یکطرف، این Virtual Kiosk یکطرف.....عکس از سیستم خودمه
محتوای مخفی: VK
Last edited by Jadda; 12-10-2012 at 03:13.
سلام
بله، درسته. آخرین ورژنی که گرفتم 5.12 است. حالا یه سؤال:
من روی دو درایو که ویندوزهای 7و8 را دارم CIS را نصب کرده ام و روی درایو آرشیو هم CCE را که پرتابل هست نصب کرده ام و لینکش را میدم به درایوهای ویندوز.
حالا چطور میتونم کاری کنم که هروقت یکی از اینها آپدیت میشه، دوتای دیگه هم آپدیت بشه؟ بدون کپی پیست؟
انگار فایل دیتابیس CCE با CIS فرق میکنه.
ورژن 5.12 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
منکه از 5.10 بیشتر ندیدم.دو هفته پیشم دانلود کردم.
علی آقای گل سلام.دیشب از دست من راحت بودین.نه؟؟؟/
راستی این ترجمه کومودو کی تمام میشه ؟امسال به امید خدا تموم میشه؟؟؟
در ضمن کدوم ورژنشو ترجمه میکنین؟؟5 یا 6؟؟؟؟؟
===============
امیدوارم موفق و پیروز باشی.چون من که به خیلیا که زبانشون خوب نیس کومودو رو که توصیه میکنم اول از نفهمیدن پیغاماش میپرسن.شما که این کارو انجام بدی اونام راحت میشن و سپاسگذارت میشن.هر چند اینجا کسی قدر زحمات کسی رو نمیدونه.من شخصا مثلا برای کار آقای حسین کارگر مطلق که محصولات پیریفورم رو عالی ترجمه کرده احترام زیادی قایلم.امیدوارم قدر زحمت شما رو هم مردم کم لطف ما بدونن.اولیشم خودمو میگم....
===================================
پ.ن
چرا تستهای لیک تست شما 330 امتیاز داره اما مال من 330 امتیاز؟توضیحات کامل تستهاشم همون 33 مورد 10 امتیازییه
یکی میگه چرا ساعت فروم با ساعت رسمی هماهنگ نیست؟؟؟؟؟؟؟
اگه میشه ساعت رو درست کنین .لطف میکنید
Last edited by aylar6888; 12-10-2012 at 13:21.
سلام کسی میدونه نسخه نهایی ورژن 6 کی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)