سلام به دوستان
میخاستم بگم اگه تا حالا قصد دانلود کردن گزارشگر ژاپنی رو داشتین از من میشنوین کلا بیخیالش بشین
به نظر من اونی که ایران نصف شب میزاره گزارشگری بکنه بهتر از این ژاپنیه هست البته اینم بگم که گزارشگر ژاپنی تو بازی 2 تا انالیزور همراشه
سلام به دوستان
میخاستم بگم اگه تا حالا قصد دانلود کردن گزارشگر ژاپنی رو داشتین از من میشنوین کلا بیخیالش بشین
به نظر من اونی که ایران نصف شب میزاره گزارشگری بکنه بهتر از این ژاپنیه هست البته اینم بگم که گزارشگر ژاپنی تو بازی 2 تا انالیزور همراشه
دوستانی که از پچ pesedit استفاده می کنند قسمت other league لیگ دست دوم درست شده؟
اگه NO رو بزني ديگه اون سوال رو نمي پرسه و هميشه رو manual setting هست. اگه YES بزني هر دفعه ازت مي پرسه.
ببخشید من یه سوال دارم ...
من بازی رو گرفتم و اومدم روی سیستمم نصب کنه ارور داد!
ارورش مربوط به Windows Installer بود!
ویندوز من «7» «64 بیتی» هستش. آیا مشکل از نوع ویندوزه؟
PES League رو میکنه بوندسلیگا Other League رو میکنه بوندسلیگا دو. البته فکر نمیکنم تیمها رو عوض کنه
من که هم اسم و هم آیکونش رو کردم PES League. یه سری تیم مزخرف توشه
برو داخل سي دي 2 (البته واسه من اينه) يه پوشهاي هست بنام DRIVER برو داخلش چندتا فايل براي نصب هست:
1- 10-1_vista32_win7_32_dd_ccc_wdm_enu
2- 10-3_vista64_win7_64_dd_ccc_wdm_enu
3- 258.96_desktop_win7_winvista_32bit_english_whql
4- DSInstaller
5- dxwebsetup
6- oalinst
7- PhysX_9.09.0121_SystemSoftware
8- vcredist_x86_sp1_atl_4053
اگه گرافيكت ATI هستش از 2تا اول استفاده كن و اگه GeForce از 3و4 استفاده كن و اگه جواب نداد بقيه گزينه ها رو هم نصب كن.![]()
کسی نمی خواد جواب بده؟![]()
سلام دوستان من!!!!!!
والپیپر های بازی رو کسی داره؟؟؟اصلاً به جزء اون 4تا والپیپرهای دیگه ای هم هست؟؟؟؟؟
اگه هست از کجا بیارم یا اگه دارید لینک میدین؟؟؟؟؟
---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
راستی یه سوال دیگه؟؟؟؟؟
آیا شما هم با توپ مشکل دارید؟؟؟؟
چرا توپ اصلاً واینمیسته؟؟؟چرا سرعت توپ انقدر لالا هست؟؟؟؟
نمیشه درستش کرد!!!!!!؟؟؟
بچه ها من پچ 0.3 سایت pesedit رو به همراه fix اش نصب کردم...ولی پرچم تیمها درست نشد...بقیه چیزا درسته...چیکارش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)