1900 دان میکنید بازم نارحتید ؟
من دیشب با بدختی 400 مگ گرفتم والا الان نزدیک به یه هفتس من از پارس سرویس گرفتم به دلم مونده یه شب بالای 400 بگیرم بعد شما ...
سرویستون چیه؟
1900 دان میکنید بازم نارحتید ؟
من دیشب با بدختی 400 مگ گرفتم والا الان نزدیک به یه هفتس من از پارس سرویس گرفتم به دلم مونده یه شب بالای 400 بگیرم بعد شما ...
سرویستون چیه؟
منم یه ماه نامحدود گرفتم خواستم دوباره 3 ماهه 6 گیگ بگیرم نشدپشتیبانی همینو گف بهم
سیستم فروش اینترنتیشونو باید بفروشن جاش آب هویج بستنی بگیرن![]()
من الان 128 دارم و سرعت دانلودم حدودا 140 هست ، اگر 512 بگیرم فکر میکنین سرعت روزانه ام فرقی میکنه؟
امروز رفتیم برای یکی از دوستان اشتراک جدیدی بگیریم گفتن حتما باید از مودم خودمون بخرین. حالا چه کنیم؟؟؟ آخه مودم داره بنده خدا!!
معمولا مودم های دیگه هم قبول میکنند. مثلا من مودمم thyonet هست .
اگه این نمایندگی پارس انلاین خیلی گیر میده. به یه نمایندگی دیگه پارس انلاین تو شهرتون مراجعه کنین.
واقعا سیستم اینترنتیشون خیلی ضعیفه و شاید هم بگفته دوستمون سیاستشون باشه
الان برای من فاکتور 3 ماهه صادر کرده اگه پرداخت نکنم اون 3 ماهه رو و باز 6 ماهه رو از طریق وب سایتشون تمدید کنم مشکلی که پیش نمیاد؟
سلام
کسی جواب نمیده؟
سرویسم 512 ست
ناراضی نیستم . چون دارم با دورانی که لایزر داشتم مقایسه میکنم که حداکثر سرعت 38 بود !
منظورم این بود که سیستم چرخشیه . کم و زیاد میشه
سروری که ازش دانلود میشه هم خیلی موثره
من اکثر مواقع از رپیدباز دانلود دارم و معمولا دو سه تا فایل رو با هم میذارم برای دانلود
راستی یه اشتباه تایپی رخ داد
به جای 1600 نوشتم 1900![]()
چند روزه پارس برا من توی شبانه هر 40مگ که دان میکنم دیسکانکت میشه!!!دانلودهایی که بالینک مستقیم نیستن هم که با این کار دیگه قابل دانلود نیستن!![]()
به پیشنهاد یکی از دوستان ، باید ریست کنی مودمت رو تا درست بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)