تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 443 از 500 اولاول ... 343393433439440441442443444445446447453493 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,421 به 4,430 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

داره خودمونی میشه zandor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    نه با 10 ساعت فیلم نگاه کردن هیچ مشکلی پیش نمیاد
    تا یکی 2 سال دیگه بازی ها رو در حداکثر تنظیمات اجرا می کنه
    در مورد نرم افزار اگه مشابه مک نباشه ویندوز نصب می کنی و هیچ مشکلی نداره و سر سوزنی کند نمی شه
    من کرایسس 2 رو با مک بوکم تموم کردم با حداکثر تنظیمات
    بعضی بازی ها نسخه ی مک دارن اما کلا واسه بازی نمی شه روش حساب کرد و باید رفت سراغ بازی های ویندوزی
    پر کار هست اما اگه یه کول پد مناسب داشته باشی
    17 اینچ یه خورده بزرگ و سنگینه و حملش راحت نیست
    پیشنهاد می کنم بری از نزدیک ببینی شاید 723 که 15 اینچه راضیت کنه
    از پاسختون ممنون من تنها دلیلی که 17 اینچ گفتم بخاطر رزولوشن 1920 و 17 اینچ بودنش هست برای فیلم نگاه کردن
    نظرتون درباره سایت original4u که سفارش میدی از سایت خود اپل میخره چیه ؟
    بازم ممنون

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از پاسختون ممنون من تنها دلیلی که 17 اینچ گفتم بخاطر رزولوشن 1920 و 17 اینچ بودنش هست برای فیلم نگاه کردن
    نظرتون درباره سایت original4u که سفارش میدی از سایت خود اپل میخره چیه ؟
    بازم ممنون
    ازشون قیمت گرفتی؟
    اون موقع که ما می خواستیم بخریم چون قیمت های داخل خیلی زیاد بود همه ی راه هارو رفتیم، از چندتا از این شرکت ها که قیمت گرفتیم خیلی بالا در میومد، حدود 100 تومان هزینه ی پستش می شه، فکر کنم 10 یا 15 درصد از اونجا مالیات بهش اضافه می شه، اگه بدشانس باشی اینجا هم ازت گمرکی می گیرن و یه هزینه ای هم خود شرکت می گیره. فقط در حالتی خوبه که بخوای مدل کاستم سفارش بدی و هزینه ش هم واست مهم نباشه
    تازه بین 2 هفته تا یک ماه هم باید معطل بشی، اگه در حین ارسال هم بسته صدومه ای ببینه هیچ خسارتی بهت داده نمی شه و همه چیش پای خودته

3. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام. آیا الان زمان خوبی برای خریدن مک پرو هست؟ برای بودجه تا 2 تومن، یک مک پرو خوب و سبک وزن چه مدلی را و از کجا پیشنهاد میکنید؟
    سلام
    آره الان تقریبا بهترین تایمه چون هم قیمت متعادل شده هم تا اومدن مدل بعدی خیلی مونده
    با 1800 می شه مدل 724 که 13 اینچه با وزن 2 کیلو خرید، با 2200 هم می شه مدل 721 که 15 اینچ و 2.5 کیلو گرمیه خرید
    باید بگردی هرجا که ارزون تر می ده بخری وگرنه قیمت رو تا 200 تومان گرون بهت می گن

به خدا موندم چیکار کنم هر کسی یه چیزی میگه آدم نمیتونه تصمیم بگیره خواهشن آدمو قانع کنید!!
    به حرف هیچکی گوش نده و برو همون 724 رو بخر
    یه نگاهی به این تاپیک کرده باشی تو این 6 ماه لاقل 20 نفر از این لپ تاپ ها خریدیم و حتی یه نفر نبوده که بیاد بگه از خریدش ناراضیه و پشیمون شده

5. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان مدل جدید مک بوک پرو 2012 میاد؟
    یک سوال دیگه هم داشتم اینه که ، امکان داره اپل بین دو تا مدلی که معمولاً سالانه میده ، مدلی رو هم به عنوان آپدیت ارائه کنه ؟
    یعنی قبل از اینکه مدل سال بعد رو بده ، بیاد همین مدلای 2011 رو مقداری بهبود ببخشه و به بازار بده؟

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من mc700 دارم تازه ۱ ماهه گرفتم بعد ۲ ۳ ساعت کار باهاش کاره عادی وب گردی اهنگ گوش دادن دمای cpu شدید میره بالا میره رو ۹۰ ۹۱ و دوره فن هم میره رو ۵۰۰۰ یعنی اخرش انگا داره اون تو اتیش میگره به نظرتون دستگاهم مشکل داره نه ؟ گارانتی قبول میکنه مشکلشو

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان مدل جدید مک بوک پرو 2012 میاد؟
    یک سوال دیگه هم داشتم اینه که ، امکان داره اپل بین دو تا مدلی که معمولاً سالانه میده ، مدلی رو هم به عنوان آپدیت ارائه کنه ؟
    یعنی قبل از اینکه مدل سال بعد رو بده ، بیاد همین مدلای 2011 رو مقداری بهبود ببخشه و به بازار بده؟
    اپل معمولا غیر قابل پیش بینی کار می کنه، یعنی نمی شه تایم دقیقی گفت که کی میاد
    اگه این سری مشکلی می داشتن احتمالش بود همچین کاری کنه ولی فکر نکنم واسه 2011 نیمه بده

دوستان من mc700 دارم تازه ۱ ماهه گرفتم بعد ۲ ۳ ساعت کار باهاش کاره عادی وب گردی اهنگ گوش دادن دمای cpu شدید میره بالا میره رو ۹۰ ۹۱ و دوره فن هم میره رو ۵۰۰۰ یعنی اخرش انگا داره اون تو اتیش میگره به نظرتون دستگاهم مشکل داره نه ؟ گارانتی قبول میکنه مشکلشو
    یه کم عجیبه، یعنی یه کم نه خیلی زیاد
    تو مک اینجوری می شه یا تو ویندوز؟
    با برنامه ای که دما رو نگاه می کنی به سانتیگراد نشون می ده یا فارنهایت؟
    من 3 ساعت کرایسس بازی می کردم به 75 نمی رسید، 90 خیلی زیاده. شاید جلو خروج هواش گرفته می شه، لپ تاپ رو کجا می ذاری؟ کول پد نگرفتی؟ اگه با ویندوز کار می کنی شاید ویروس گرفته و ویروس مصرف سی پی یو رو بالا برده که داغ می شه
    اما به هر شکلل تا مطمئن نشدی ایراد از سخت افزاره پیش تعمیر کار یا ضمانت نبر

داره خودمونی میشه drsoroush's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض 724

راستش من قصد دارم اواخر آذر مک بوک پرو 724 بگیرم فقط چند تا سوال داشتم:
    1- آیا پردازشگر این مدل که در ایران فروخته میشه سندی بریج هست یا نه؟
    2- با چه قیمتی میشه الان این مدل رو خرید؟
    3- آیا گرافیک این مدل اونقدر قوی هست که مثلا بتونم پی ای اس 2012 رو باهاش بازی کنم؟

ممنون از راهنمایی شما

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اپل معمولا غیر قابل پیش بینی کار می کنه، یعنی نمی شه تایم دقیقی گفت که کی میاد
    اگه این سری مشکلی می داشتن احتمالش بود همچین کاری کنه ولی فکر نکنم واسه 2011 نیمه بده

یه کم عجیبه، یعنی یه کم نه خیلی زیاد
    تو مک اینجوری می شه یا تو ویندوز؟
    با برنامه ای که دما رو نگاه می کنی به سانتیگراد نشون می ده یا فارنهایت؟
    من 3 ساعت کرایسس بازی می کردم به 75 نمی رسید، 90 خیلی زیاده. شاید جلو خروج هواش گرفته می شه، لپ تاپ رو کجا می ذاری؟ کول پد نگرفتی؟ اگه با ویندوز کار می کنی شاید ویروس گرفته و ویروس مصرف سی پی یو رو بالا برده که داغ می شه
    اما به هر شکلل تا مطمئن نشدی ایراد از سخت افزاره پیش تعمیر کار یا ضمانت نبر
    تو مک ویندوز نصب نکردم فکر کنم به سانتیگراد نشون میده بزنامه istate چون الان ۴۵ هست پس ۴۵ فارنهایتم که نیست خروجی هواشم چیزی نیست کول پد داره لپ تابو رو میز گارانتی نقش داره میرم میندازم جلشون مطمءنم خرابه
    یه چیزه دیگه هم اضافه کنم اینکه وقتی اینجوری میشع دستگاه رو ریست میکنم درست میشه یعنی دوره فن میاد پایین و دمای cpu عم میاد پایین کم کم
    Last edited by fabio montari; 30-09-2011 at 16:31.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تو مک ویندوز نصب نکردم فکر کنم به سانتیگراد نشون میده بزنامه istate چون الان ۴۵ هست پس ۴۵ فارنهایتم که نیست خروجی هواشم چیزی نیست کول پد داره لپ تابو رو میز گارانتی نقش داره میرم میندازم جلشون مطمءنم خرابه
    یه چیزه دیگه هم اضافه کنم اینکه وقتی اینجوری میشع دستگاه رو ریست میکنم درست میشه یعنی دوره فن میاد پایین و دمای cpu عم میاد پایین کم کم
    خب شاید سیستم عاملت خراب شده
    یه بار غوضش کن ممکنه درست شه
    اگه درست نشد بعد ببر که الکی لپ تاپت باز نشه

داره خودمونی میشه drsoroush's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض 700 یا 724؟

بچه ها به نظر شما تفاوت مدل MC700 با MC724 اونقدر هست که به تفاوت قیمتش بیارزه؟ لطفا راهنماییم کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •