از پاسختون ممنون من تنها دلیلی که 17 اینچ گفتم بخاطر رزولوشن 1920 و 17 اینچ بودنش هست برای فیلم نگاه کردن
نظرتون درباره سایت original4u که سفارش میدی از سایت خود اپل میخره چیه ؟
بازم ممنون
از پاسختون ممنون من تنها دلیلی که 17 اینچ گفتم بخاطر رزولوشن 1920 و 17 اینچ بودنش هست برای فیلم نگاه کردن
نظرتون درباره سایت original4u که سفارش میدی از سایت خود اپل میخره چیه ؟
بازم ممنون
ازشون قیمت گرفتی؟
اون موقع که ما می خواستیم بخریم چون قیمت های داخل خیلی زیاد بود همه ی راه هارو رفتیم، از چندتا از این شرکت ها که قیمت گرفتیم خیلی بالا در میومد، حدود 100 تومان هزینه ی پستش می شه، فکر کنم 10 یا 15 درصد از اونجا مالیات بهش اضافه می شه، اگه بدشانس باشی اینجا هم ازت گمرکی می گیرن و یه هزینه ای هم خود شرکت می گیره. فقط در حالتی خوبه که بخوای مدل کاستم سفارش بدی و هزینه ش هم واست مهم نباشه
تازه بین 2 هفته تا یک ماه هم باید معطل بشی، اگه در حین ارسال هم بسته صدومه ای ببینه هیچ خسارتی بهت داده نمی شه و همه چیش پای خودته
سلام
آره الان تقریبا بهترین تایمه چون هم قیمت متعادل شده هم تا اومدن مدل بعدی خیلی مونده
با 1800 می شه مدل 724 که 13 اینچه با وزن 2 کیلو خرید، با 2200 هم می شه مدل 721 که 15 اینچ و 2.5 کیلو گرمیه خرید
باید بگردی هرجا که ارزون تر می ده بخری وگرنه قیمت رو تا 200 تومان گرون بهت می گن
به حرف هیچکی گوش نده و برو همون 724 رو بخر
یه نگاهی به این تاپیک کرده باشی تو این 6 ماه لاقل 20 نفر از این لپ تاپ ها خریدیم و حتی یه نفر نبوده که بیاد بگه از خریدش ناراضیه و پشیمون شده
دوستان مدل جدید مک بوک پرو 2012 میاد؟
یک سوال دیگه هم داشتم اینه که ، امکان داره اپل بین دو تا مدلی که معمولاً سالانه میده ، مدلی رو هم به عنوان آپدیت ارائه کنه ؟
یعنی قبل از اینکه مدل سال بعد رو بده ، بیاد همین مدلای 2011 رو مقداری بهبود ببخشه و به بازار بده؟
دوستان من mc700 دارم تازه ۱ ماهه گرفتم بعد ۲ ۳ ساعت کار باهاش کاره عادی وب گردی اهنگ گوش دادن دمای cpu شدید میره بالا میره رو ۹۰ ۹۱ و دوره فن هم میره رو ۵۰۰۰ یعنی اخرش انگا داره اون تو اتیش میگره به نظرتون دستگاهم مشکل داره نه ؟ گارانتی قبول میکنه مشکلشو
اپل معمولا غیر قابل پیش بینی کار می کنه، یعنی نمی شه تایم دقیقی گفت که کی میاد
اگه این سری مشکلی می داشتن احتمالش بود همچین کاری کنه ولی فکر نکنم واسه 2011 نیمه بده
یه کم عجیبه، یعنی یه کم نه خیلی زیاد
تو مک اینجوری می شه یا تو ویندوز؟
با برنامه ای که دما رو نگاه می کنی به سانتیگراد نشون می ده یا فارنهایت؟
من 3 ساعت کرایسس بازی می کردم به 75 نمی رسید، 90 خیلی زیاده. شاید جلو خروج هواش گرفته می شه، لپ تاپ رو کجا می ذاری؟ کول پد نگرفتی؟ اگه با ویندوز کار می کنی شاید ویروس گرفته و ویروس مصرف سی پی یو رو بالا برده که داغ می شه
اما به هر شکلل تا مطمئن نشدی ایراد از سخت افزاره پیش تعمیر کار یا ضمانت نبر
راستش من قصد دارم اواخر آذر مک بوک پرو 724 بگیرم فقط چند تا سوال داشتم:
1- آیا پردازشگر این مدل که در ایران فروخته میشه سندی بریج هست یا نه؟
2- با چه قیمتی میشه الان این مدل رو خرید؟
3- آیا گرافیک این مدل اونقدر قوی هست که مثلا بتونم پی ای اس 2012 رو باهاش بازی کنم؟
ممنون از راهنمایی شما
تو مک ویندوز نصب نکردم فکر کنم به سانتیگراد نشون میده بزنامه istate چون الان ۴۵ هست پس ۴۵ فارنهایتم که نیست خروجی هواشم چیزی نیست کول پد داره لپ تابو رو میز گارانتی نقش داره میرم میندازم جلشون مطمءنم خرابه
یه چیزه دیگه هم اضافه کنم اینکه وقتی اینجوری میشع دستگاه رو ریست میکنم درست میشه یعنی دوره فن میاد پایین و دمای cpu عم میاد پایین کم کم
Last edited by fabio montari; 30-09-2011 at 16:31.
خب شاید سیستم عاملت خراب شده
یه بار غوضش کن ممکنه درست شه
اگه درست نشد بعد ببر که الکی لپ تاپت باز نشه
بچه ها به نظر شما تفاوت مدل MC700 با MC724 اونقدر هست که به تفاوت قیمتش بیارزه؟ لطفا راهنماییم کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)