سلام.
امواج وایرلس مودم وایمکس برای سلامتی مضره؟
سلام.
امواج وایرلس مودم وایمکس برای سلامتی مضره؟
درود در حد موبایل..
ولی خود مودم حداقل 30سانتی متر از بدن فاصله داشته باشه..![]()
سلام. این مودمهای وایفای ایرانسل با چه کابلی به کامپیوتر وصل می شن؟ ایا برای استفاده از این مودم ها نیازی به کارت شبکه هم هست؟
سلام دوستان من شنبه ثبت نام کردم هنوز کسی باهام تماس نگرفته
خودم باید زنگ بزنم؟
یکم عجله دارم
وضعیت مدارک رو نوشته :
مدارک وارد سیستم ایرانسل نشده
در ضمن من از طریق اینترنت ثبت نام کردم
ممنون
با کابل patch cord با کانکتور RJ45 میتونید به کارت شبکه PC که الان روی اکثر main board ها هست استفاده کنید..
البته میتونید برای PC کارت شبکه وایر لس اینترنال یا دانگل وای فای بگیرید که درد سر کایل رو نداشته باشید..
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------
دوست عزیز بین 5 تا 10 روز طول میکشه بستگی به ترافیک منطقه داره..
البته اگر 7 روز شد تماس برای تایید نگرفتن با 700 تماس بگیر..
یادش بخیر اون اولا صبح ثبت نام نتی میکردی شب ساعت 22:00 مودم رو میاوردن ساعت 00:00 حسابت فعال میشد.. کمتر از 24 ساعت..![]()
Last edited by farzin1986; 15-08-2011 at 13:00.
سلام فرزين جان
ميتوني اين مشكل رو حل كني ؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر در منطقه ای هستی که می دانی وایمکس پوشش داره نیاز به انتظار برای تماس نیست...من شنبه این هفته برای یکی ثبت نام کردم پول را آنلاین فوری ریخیتم یک شنبه 1 بعد از ظهر مودم تحویلم دادند و یک ساعت بعد سرویس وصل شد.
درود اتا جان..
روی همون حالت دینامیک باش.. چون ip شما حتما دینامیک هست نه استاتیک..
ip مودم wimax اگر192.168.1.1 هست ip روتر هم توی اون رنج بگذار یعنی تو اون عکس آخری router ip address 192.168.1.2 بزن.. ردیفه.. فریم وار روتر هم اپگرید کن دیدم اومده..
اتا جان فقط بعد از تغییر IP روتر، برای کانفیگ کردن مجدد روتر، از این IP جدبد استفاده کن.
که باید در آدرس بار تایپ کنی..
خوش حال شدم دیدمت اتا جان..![]()
دست گلت درد نکنه دوست خوبم
درست شد
آقا فرزین گل گلاب !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)