تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 443 از 1049 اولاول ... 343393433439440441442443444445446447453493543943 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,421 به 4,430 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه kalami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بچه محل امام رضا

پيش فرض

marshal me-888 قابلیت ضبط از یه کانال و پخش از کانال دیگه رو داره
    ازش راضیم
    فقط نتونستم آپدیتشو گیر بیارم
    کسی هست آپدیتشو داشته باشه؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام بر اساتید و دوستان گرامی

من قصد خرید سینما خانواده دارم

مدلی که دیدم بیشتر پیشنهاد داده بودید در رنج 500 مدل پایونر 787 بود

من قصد استفاده از یک کیس جداگانه داشتم که بوسیله اون بتونم از فیلم بازی اینترنت و کلاً همه چی استفاده کنم

و جهت تلویزیون هم یک LED Samsung 46 مدنظر دارم برای خرید

به نظر شما این مدل سینما با کیس کامپیوتر و مانیتور همخونی لازم رو داره؟

متشکرم
    متوجه منظورتون از همخونی داشتن نمی دونم چیه.شما باید به ورودی خروجی های سینمای مورد نظر و کیس مورد نظرتون دقت کنید تا برای اتصال دچار مشکل نشید.

---------- Post added at 02:52 AM ---------- Previous post was at 02:52 AM ----------

دوستان سلام،
    در این مدت که درخواست راهنمایی کردم، جستجویی کردم و به آمپلی پایونییر VSX-1020K و VSX-LX52 رسیدم.
    لطفا راهنمایی کنید کدوم یکی بهتره؟ و ممنون می‌شم اگر دلیل بهتر بودنش رو توضیح بدین.
    قطعا lx52 بهتره.مهمترین دلیلش هم اینه که سری های LX از یه کلاس بالاتر هستند و مطمئنا کیفیت قطعات و پردازتده هایی که برای ساختش بکار رفته بهتر هستش.
    Last edited by mr_rayan; 25-08-2011 at 01:55.

3. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان اگر میشه چندتا مدل سینما خانگی خوب بهم معرفی کنین قیمت هم تا 2 میلیون ولی حتما Blu-ray باشه مرسی
    راستی کسی خبر داره این مدل HTZ313BD از paionerr توی ایران هست یا نه؟؟ کسی اطلاعاتی در موردش داره؟
    این مدل تو ایران نیست.ولی مدل BCS707 هست.
    اگر دو میلیون می خواهید هزینه کنید باید بلندگو و آمپ و پلیر جدا جدا تهیه کنید.
    در آخر هم ببینید که چه سیستمی نیاز دارید،شاید نیاز به این همه هزینه نباشه.

5. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام و درود،

لطفآ راهنمایی کنید با بودجه تا ۲ میلیون چه ست سینمای خانگی(پلیر، آمپلی و ست بلندگوها) تهیه کنم؟

- بلو ری و سه بعدی
    - اتصالات HDMI, Fibre, USB, Bluetooth, LAN
    - توانایی پخش فرمت‌های رایج روز صوت و تصویر
    - تلوزیون موجود SAMSUNG 46C8880

پیشاپیش از راهنمایی شما سپاس‌گزارم
    نمی دونم مدل های جدید وارد شدند یا نه.بهرحال باید جویا بشید.اگر مدل های جدید وارد شده باشند شما این آمپ:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بهمراه این اسپیکر:
    کد:
    می تونید تهیه کنید.
    در مورد پلیر هم اگر هدفتون پخش فرمت های ریز و درشت هستش که پلیر برای این کاربرد خیلی زیاد هستش.

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام به همگی دوستان و هموطنان.دوستان چند سوال داشتم میخوام راهنماییم کنید.
    1. من میخوام یک گیرنده دیجیتال بخرم و برا کامپیوتر قبلا یکی خریدم و فقط میخوام ----- دیجیتال بخرم.به نظر شما در این زمان و مکان(بیرجند) و میخوام کامل و بی نقص باشه و پشتیبانیشم همه جوره خوب باشه و full hd 1080P رو هم ساپورت کنه و خاصیت تنظیم برای ظبط هم کامل ساپورت کنه و امکانات دیگه ای که همه استفاده میکنند چی بخرم خوبه؟قیمت هم زیر 100 تومن میخوام در ضمن هیچ نیازی ندارم که دی وی دی پلیر داشته باشه فقط یو اس بی که بشه هارد و فلش وصل کرد داشته باشه بسه.
    در ضمن میخوام که کابل HDMI هم بخوره با این که تلوزیونمون نداره ولی خوب شاید لازم شد یعنی لازم میشه.کامپونت رو که حتما داشته باشه.
    لطفا یه مدل بگین که کارش رو پس داده باشه و هنگ و اذیت تو کارش نباشه و از زبان شیرین فارسی تا ته ساپورت کنه.
    راستی این یه شبکه ضبط کردن و یک شبکه تماشا رو همه رسیورا ساپورت میکنند؟الان شبکه های اصلی از 1 تا قرآن همه تو یک فرکانسند؟

2. در مورد خود سیستم دیجیتال هست که چرا کیفیت از ----S پایین تره یه کمکی؟(شبکه های موحود در ستلایت بدر)

3. من الان به شبکه 7 احتیاج مبرم دارم ولی الان که سیسام دیجیتال رو استفاده مینکنم همه شبکه ها هستند به جز آموزش.خواستم بدونم مشکل از کجاست؟چون قبلا بود و چشبکه چهار نبود ولی الان شبکه چهار هست و اون نیست.

8. این کاربر از hosseingrami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من میخواستم یه گیرنده‌ی دیجیتال و یکی از این HD پلیرهای WD که همه‌چی پخش میکنن بگیرم،
    چشمم خورد به این گیرنده‌ی دیجیتال بلوسنس که دیدم مدیپلیرش انگار قویه و فرمتای زیادی رو ساپورت میکنه.
    حالا اگه یکی از اینا بگیرم، هر دو نیازم مرتفع میشه دیگه ؟!

10. این کاربر از Devil_Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN-KERMANSHAH

پيش فرض

من یه چند روزی هست که این مدل X.VISION101 رو گرفتم . مزایا ومعایبی که تا حالا جایی ندیدم ذکر شده باشه رو براتون مینویسم.

مزایا :
    - همون لحظه اول فایل آپگریدش رو گرفتم والان بعضی از فایل های ویدیویی رو مثل mkv ساپورت میکنه.عملیات آپگرید هم خیلی راحت بود .(ریختم رو فلش وتو منوش یه گزینه به نام آپگرید ازusb داشت که آپگرید شد.قبل از آپگرید فایل های ویدیویی رو نمی خوند)

- تعدادش تو بازار ازتمامی انواع این گیرنده ها بیشتر بود واین یعنی پشتبانی عالی نه ولی حداقل در دسترس تر
    - با اینکه ما تو یکی از شهرک ها ساکن هستیم ولی تمامی کانالهایی که تو سایتها واسه شهر ما گفته شده رو داره پخش میکنه .(آنتن بوستر دار هم داریم ولی بوستر رو خاموش وتقویت 5 ولت رو ازمنو دستگاه خاموش والان 71 درصد تمامی کانالها سیگنال دارن وبدون لگ پخش میشن والبته با روشن کردن بوستر سطح سیگنال تا 98درصد هم میره)
    - خروجی هاش هم که کافی به نظرم میرسه : یه دونه HDMI ، یه SPDIF ، یه سری کامل کامپوزیت هم دی وی دی هم cvbs ، با یه دونه USB

معایب :
    - کیفیت ساختاری چه ریموت وچه خود دستگاهی یه مقداری پایین هست
    - دستگاه یه مقداری داغ میشه که تازه من ارسال 5 ولت به انتن رو هم غیر فعال کردم
    - USB پشت دستگاه قرار داره
    - با خارج کردن دوشاخه از برق فقط اطلاعات مربوط به ساعت و تاریخ کامل پاک میشه که این برای ضبط برنامه ها دردسرسازه مثلا زمانی رو درنظربگیرید که شما رو تایمر واسه ضبط برنامه تون ست کردین ولی تا قبل از شروع برق بره و شما نباشین که دوباره ست کنین بنابراین برنامه رو از دست خواهید داد
    - یه چندتایی باگ هم دیدم مثل ست نشدن تاریخ تو روز اول شهریور و هماهنگ نبودن صدا وتصویر تو بعضی از فایل های روی USB
    Last edited by saeedblack; 25-08-2011 at 10:20.

12. 3 کاربر از saeedblack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نمی دونم مدل های جدید وارد شدند یا نه.بهرحال باید جویا بشید.اگر مدل های جدید وارد شده باشند شما این آمپ:
    کد:
    بهمراه این اسپیکر:
    کد:
    می تونید تهیه کنید.
    در مورد پلیر هم اگر هدفتون پخش فرمت های ریز و درشت هستش که پلیر برای این کاربرد خیلی زیاد هستش.
    سپاس و درود بر شما دوست عزیز،

آیا قیمت آمپ و اسپیکر پیشنهادی رو هم می‌دونید؟؟؟؟

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

سلام به همگی دوستان و هموطنان.دوستان چند سوال داشتم میخوام راهنماییم کنید.
    1. من میخوام یک گیرنده دیجیتال بخرم و برا کامپیوتر قبلا یکی خریدم و فقط میخوام ----- دیجیتال بخرم.به نظر شما در این زمان و مکان(بیرجند) و میخوام کامل و بی نقص باشه و پشتیبانیشم همه جوره خوب باشه و full hd 1080P رو هم ساپورت کنه و خاصیت تنظیم برای ظبط هم کامل ساپورت کنه و امکانات دیگه ای که همه استفاده میکنند چی بخرم خوبه؟قیمت هم زیر 100 تومن میخوام در ضمن هیچ نیازی ندارم که دی وی دی پلیر داشته باشه فقط یو اس بی که بشه هارد و فلش وصل کرد داشته باشه بسه.
    در ضمن میخوام که کابل HDMI هم بخوره با این که تلوزیونمون نداره ولی خوب شاید لازم شد یعنی لازم میشه.کامپونت رو که حتما داشته باشه.
    لطفا یه مدل بگین که کارش رو پس داده باشه و هنگ و اذیت تو کارش نباشه و از زبان شیرین فارسی تا ته ساپورت کنه.
    راستی این یه شبکه ضبط کردن و یک شبکه تماشا رو همه رسیورا ساپورت میکنند؟الان شبکه های اصلی از 1 تا قرآن همه تو یک فرکانسند؟

2. در مورد خود سیستم دیجیتال هست که چرا کیفیت از ----S پایین تره یه کمکی؟(شبکه های موحود در ستلایت بدر)

3. من الان به شبکه 7 احتیاج مبرم دارم ولی الان که سیسام دیجیتال رو استفاده مینکنم همه شبکه ها هستند به جز آموزش.خواستم بدونم مشکل از کجاست؟چون قبلا بود و چشبکه چهار نبود ولی الان شبکه چهار هست و اون نیست.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سپاس و درود بر شما دوست عزیز،

آیا قیمت آمپ و اسپیکر پیشنهادی رو هم می‌دونید؟؟؟؟
    قیمت دقیق ندارم.آمپ بین 800 الی 900 تومن و اسپیکر هم همینطور بین 800 الی 900 تومن.البته قیمت اسپیکرها بدون ساب ووفر است.شما هزینه حدود 250 تومن هم بابت ساب ووفر اضافه کن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •