تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 443 از 472 اولاول ... 343393433439440441442443444445446447453 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,421 به 4,430 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

سلام دوستان. من قبلا تجربه رانندگی با پرشیا 88 دو گانه سوز را در سرعتهای بالای 110 داشتم. جدیدا یک سمند ef7 دوگانه آخر 91 خریدم. همه چیزش خوبه . اما به نظرم صدای موتورش در سرعت بالای 110 کمی بالاست. خواستم بدونم از ویژگیهای این ماشینه یا قابل حله؟ چون هر موقع سرعت 120 میشه فکر می کنم داره به موتور فشار میاد.
    یکی از دوستان می گفت علت اینه که گیربکس برای این موتور قوی طراحی نشده! نظر شما چیه؟ تشکر

2. این کاربر از m25mahmoodi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

سلام دوستان. من قبلا تجربه رانندگی با پرشیا 88 دو گانه سوز را در سرعتهای بالای 110 داشتم. جدیدا یک سمند ef7 دوگانه آخر 91 خریدم. همه چیزش خوبه . اما به نظرم صدای موتورش در سرعت بالای 110 کمی بالاست. خواستم بدونم از ویژگیهای این ماشینه یا قابل حله؟ چون هر موقع سرعت 120 میشه فکر می کنم داره به موتور فشار میاد.
    یکی از دوستان می گفت علت اینه که گیربکس برای این موتور قوی طراحی نشده! نظر شما چیه؟ تشکر
    سلام
    کلا عایق بندی صدا خودروی سمند نسبت به پارس یک ضعیفتره برای همین در دور های بالا یه مقدار صداش زیاده حالا ممکنه سوراخ بودن اگزوز و نشتی اون این صدا را بیشترم بکنه
    موتور ef7 فقط تو دور سلو صداش کمه ولی تو دور های بالا صدای زیادی وارد اتاق میشه
    البته ممکنه این صدا با کارکرد بیشتر هم زیاد تر بشه
    به نظرم این مورد را نمیشه ایراد تلقی کرد

- - - Updated - - -

سلام
    کلا عایق بندی صدا خودروی سمند نسبت به پارس یک ضعیفتره برای همین در دور های بالا یه مقدار صداش زیاده حالا ممکنه سوراخ بودن اگزوز و نشتی اون این صدا را بیشترم بکنه
    موتور ef7 فقط تو دور سلو صداش کمه ولی تو دور های بالا صدای زیادی وارد اتاق میشه
    البته ممکنه این صدا با کارکرد بیشتر هم زیاد تر بشه
    به نظرم این مورد را نمیشه ایراد تلقی کرد

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

موتورش همچین هم قوی نیست
    این ایراد به عدم عایق بندی مناسب اتاق و کیفیت پایین گیربکس بر می گرده(قالب ریزی ضعیف)
    کلا از شرکتی که تا همین چند سال پیش موتور گازی مونتاژ می کرد نمیشه انتظار داشت در عرض 5 سال بهترین مونتاژ کننده گیربکس بشه
    ضمن اینکه صدا از 140 به بعد کاهش پیدا می کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام به همه
    EF7 مالتی پلکس دوگانه مدل 93 با ECU بوش دارم.
    چراغ بنزین اینا چرا اینطوریه؟ وقتی آمپر بنزین میره رو قرمز چراغ بنزین روشن میشه. یعنی علنا وقتی هشدار سوخت به شما داده میشه که بنزین رسیده به ته.
    بعد اینکه آمپر بنزینم همش بالا و پایین میشه( یکبار هم نمایندگی عوضش کرده). الان سوییچ رو باز میکنی میره رو خط دوم( مثلا) بعد که یه دور 10 دقیقه ای میزنی و یه مدت ماشین پارک میمونه دوباره روشن میکنی یه خط میاد پایین. الان اینو چکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هر چند وقت یکبارم چراغ چک به خاطر خطای نشت شیر برقی گاز روشن میشه. نمایندگی خوب تو گاز سراغ دارید؟؟؟؟( تهران و قم باشه لطفا یا نهایتا اصفهان)
    مواقعی هم که این ارور نمایش داده میشه معمولا بعد از پارک کردن خودرو هستش. به محض اینکه توقف میکنی یه دفعه روشن میشه. یه بار هم موقع روشن کردن کولر یادم رفت کلاج بگیرم روشن شد. تو این یکسال که ماشین رو دارم کلا 4 بار به خاطر این خطا روشن شده.
    Last edited by mohamadamin77; 13-11-2015 at 23:09.

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

کسی میدونه چراغ بنزین روشن میشه چند تا بنزین هست ؟

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

سلام
    تازه ef7 مدل 91 با کارکرد 175000 کیلومتر گرفتم.
    متاسفانه صدای موتور توی کابین فوق العاده بالاست دارم دیونه میشم . میشه کاریش کرد یا نه ؟
    تمامی روغن ها و مصرفی ها رو عوض کردم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

کسی میدونه چراغ بنزین روشن میشه چند تا بنزین هست ؟
    شما هم مالتی پلکسه ماشینتون؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

بله مالتی هستش

- - - Updated - - -

بله مالتی هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

بله مالتی هستش

- - - Updated - - -

بله مالتی هستش

آمپر گیج نمیزنه؟ مثل چیزی که توی پستم گفتم.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

آمپر گیج نمیزنه؟ مثل چیزی که توی پستم گفتم.
    نه ، شاید چون تازه اس مشکلی نیس واس من ، چراغ بنزین هم بین قرمز و خط اولی روشن میشه

بچه ها هفته پیش اداره منو برد جایی که نمیدونستم چجوریه ، جاده داغون ، کف ماَشین چند بار به سنگ خورد و از اب رد شدم
    الان دو سه روز فرمون سنگ شده بزور میچرخه ، مخصوصا تو دور بالا عین پیکان عمل میکنه ، بنظرتون چیکار کنم ، مشکل کجاس !

abs هم زود به زود فعال میشه ، و ترمز تا ته پایین نمیره و یه کم میره در حالت اماده باش
    Last edited by light; 27-11-2015 at 00:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •