تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 443 از 1024 اولاول ... 343393433439440441442443444445446447453493543943 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,421 به 4,430 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بچه ها یه موضوع برام تودیفرانسیل پیش اومده خواستم با شما مشورت کنم

ببینید من توی دیفرانسیل ، فصل حد رو به غیر از مجانب ها خوب یاد نگرفتم. نه این که بلد نباشما! بلدم ولی تست آموزشی هم کم زدم ، هم اگه سخت باشه نمیتونم بزنم. البته مشکل زیادی ندارم ولی میخوام حد و پیوستگی رو مثل دنباله و سری فول یاد بگیرم.

حالا سرفصل تدریس معلممون رسیده به مشتق (اولش) حالا به نظر شما من برم کتاب رو بخونم و بعد خوشخوان و خیلی مفهومی مشتق رو یاد بگیرم(پارسالم خوب کار کردم) و همراه با معلم بیام جلو و بعدا حد رو کامل تر بخونم یا این که مشتق رو سطحی بخونم و خودم حد رو مفهومی بخونم ازالان؟؟؟؟

به نظر شما چه کار کنم ؟ همراه معلم بیام جلو بعدا حد رو بخونم یا از الان حد و مفهومی بخونم؟؟؟

به نظر خودم اگه همراه معلم بیام و مشتق رو فول یاد بگیرم بهتره، اون وقت هر موقع که معلم وایساد سر امتحانا یا اینکه خواست پایه بگه حد بخونم؟؟؟

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

بچه ها اگه ميشه دوستان تجربي لطف كنن و به اين سوال من جواب بدن :

ميشه زيست شناسي رو توي اين يك سال و نيم خوند و تموم كرد ؟ تجربي ها چندتا درس دارين كه تو رياضي نيست ؟ سال سوم بجز زيست شناسي چه درس غير مشترك ديگه اي داره ؟توي پيش دانشگاهي چطور ؟
    در ضمن ، آيا ميشه همه اين درس ها رو بدون معلم و با كتاب كمك آموزشي خوند ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض

بچه ها یه موضوع برام تودیفرانسیل پیش اومده خواستم با شما مشورت کنم

ببینید من توی دیفرانسیل ، فصل حد رو به غیر از مجانب ها خوب یاد نگرفتم. نه این که بلد نباشما! بلدم ولی تست آموزشی هم کم زدم ، هم اگه سخت باشه نمیتونم بزنم. البته مشکل زیادی ندارم ولی میخوام حد و پیوستگی رو مثل دنباله و سری فول یاد بگیرم.

حالا سرفصل تدریس معلممون رسیده به مشتق (اولش) حالا به نظر شما من برم کتاب رو بخونم و بعد خوشخوان و خیلی مفهومی مشتق رو یاد بگیرم(پارسالم خوب کار کردم) و همراه با معلم بیام جلو و بعدا حد رو کامل تر بخونم یا این که مشتق رو سطحی بخونم و خودم حد رو مفهومی بخونم ازالان؟؟؟؟

به نظر شما چه کار کنم ؟ همراه معلم بیام جلو بعدا حد رو بخونم یا از الان حد و مفهومی بخونم؟؟؟

به نظر خودم اگه همراه معلم بیام و مشتق رو فول یاد بگیرم بهتره، اون وقت هر موقع که معلم وایساد سر امتحانا یا اینکه خواست پایه بگه حد بخونم؟؟؟
    سلام.
    نه داداش،به نظر من شما وقتی میتونی مشتق رو توپ یاد بگیری که حد و پیوستگی رو خیلی مفهومی یاد بیگیری....
    البته شاید به نظر اونقدر که من میگم مشتق با حدو پیوستگی مرتبط نباشه،ولی چون خودت میگی میخوای توپ مفهومی یاد بگیری ،باید اول به حد و پیوستگی مسلط بشی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض

چند تا مطلب قشنگ و مفید خوندم گفتم برای شما ها که وقت وبگردی ندارین اینجا بزارم.:

1.یک دانشمند آزمايش جالبي انجام داد:
    اون يک اکواريم شيشه اي ساخت و اونو با يک ديوار شيشه اي دو قسمت کرد .
    تو يه قسمت يه ماهي بزرگتر انداخت و تو قسمت ديگه يه ماهي کوچيکتر
    ماهي کوچيکه تنها غذاي ماهي بزرگه بود و دانشمند به اون غذاي ديگه اي نمي داد…
    اون براي خوردن ماهي کوچيکه بارها و بارها به طرفش حمله مي کرد، اما هر بار به يه ديوار نامرئي مي خورد. همون ديوار شيشه اي که اونو از غذاي مورد علاقش جدا مي کرد .
    بالا خره بعد از مدتي ازحمله به ماهي کوچيک منصرف شد.
    او باور کرده بود که رفتن به اون طرف اکواريوم و خوردن ماهي کوچيکه کار غير ممکنيه .
    دانشمند شيشه ي وسط رو برداشت و راه ماهي بزرگه رو باز کرد.
    …اما ماهي بزرگه هرگز به سمت ماهي کوچيکه حمله نکرد!
    ميدونيد چرا؟
    اون ديوار شيشه اي ديگه وجود نداشت، اما ماهي بزرگه تو ذهنش يه ديوار شيشه اي ساخته بود.
    يه ديوار که شکستنش از شکستن هر ديوار واقعي سخت تر بود.

اون ديوار باور خودش بود.

باورش به محدوديت.

باورش به وجود ديوار.

باورش به ناتواني...

2.ماه را هدف قرار بده.اگر به خطا رفتی جایی میان ستارگان سر دربیاوری...(لس براون)

3.خداوند به هر پرنده ای دانه می دهد اما ان را داخل لانه اش نمی اندازد.

4.اگر تاسف دیروز را بخوری ونگران فردا باشی امروزت را از دست می دهی.

5.یا الله گفتم تا از نو شروع کنم از صفر

از همان قطره های باران

یکی از همان نقطه ها

استین های همتم را بالا زدم

روبه اسمان کردمو گفتم خدایا ره و مقصدم این است

یاری ام کن تا این بار بر خاک زمین نخورم

و انگاه خدارا دیدم که زودتر اماده ی راه است

و گفت: فقط در راه رهایم مکن من رهایت نخواهم کرد
    Last edited by mazg; 08-12-2009 at 13:39.

5. 12 کاربر از mazg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Numb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    مستطیل سبز

پيش فرض

سلام و خسته نباشید به همه کنکوریا
    من سال دومیم بعدم متولد نیمه دوم 69 هستم(ابان).کسی می دونه وضعیت نظام وظیفه من چیه؟چه کدی باید انتخاب کنم؟
    تو دفترچه که زده بایدبرگ اعزام داشته باشم کمک کنید تروخدا...

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بچه ها اگه ميشه دوستان تجربي لطف كنن و به اين سوال من جواب بدن :

ميشه زيست شناسي رو توي اين يك سال و نيم خوند و تموم كرد ؟ تجربي ها چندتا درس دارين كه تو رياضي نيست ؟ سال سوم بجز زيست شناسي چه درس غير مشترك ديگه اي داره ؟توي پيش دانشگاهي چطور ؟
    در ضمن ، آيا ميشه همه اين درس ها رو بدون معلم و با كتاب كمك آموزشي خوند ؟
    حالا چرا 1سال و نیم؟برای کنکور 90 میگی؟اگه واسه ی اون موقع میگی میشه به شرطی که هر روز زیست کار کنی.سال سوم و پیش زمین شناسی هم درس غیر مشترکه . البته اگه بخوای پزشکی یا دندونپزشکی بیاری زمین شناسی نیاز نداری. ولی اگه داروسازی بخوای زمین لازمه (والبته خیلی رشته های دیگه هم به زمین نیاز دارن)
    در ضمن نیازی به معلم نداره خودت میتونی بخونی

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام و خسته نباشید به همه کنکوریا
    من سال دومیم بعدم متولد نیمه دوم 69 هستم(ابان).کسی می دونه وضعیت نظام وظیفه من چیه؟چه کدی باید انتخاب کنم؟
    تو دفترچه که زده بایدبرگ اعزام داشته باشم کمک کنید تروخدا...
    سوالتون رو میتونین اینجا بپرسین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

سلام دوستان من سال دوم که کنکور ریاضی شرکت میکنم اوایل اول مهر وضعیتم خیلی خوب بود ولی الان دو هفته ای میشه بدجوری افت کردم و دیگه نمیتونم با همون روحیه اولیه بخونم میشه بگید مشکل از چیه؟؟؟
    یه سوال دیگه هم دارم یکی از دوستام فنی رشته مکانیک میخونه اونم باید الان واسه کنکور ثبت نام کنه یا دفترچه جدایی داده؟ اگه دفترچش جداست اون دفترچه کی میاد؟؟

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

حالا چرا 1سال و نیم؟برای کنکور 90 میگی؟اگه واسه ی اون موقع میگی میشه به شرطی که هر روز زیست کار کنی.سال سوم و پیش زمین شناسی هم درس غیر مشترکه . البته اگه بخوای پزشکی یا دندونپزشکی بیاری زمین شناسی نیاز نداری. ولی اگه داروسازی بخوای زمین لازمه (والبته خیلی رشته های دیگه هم به زمین نیاز دارن)
    در ضمن نیازی به معلم نداره خودت میتونی بخونی
    اين ماجرا مربوط به يكي از دوستانم هست كه ميخواد امسال و سال آينده براي تجربي شركت كنه .
    امسال رو كه خودشم ميدونه نميتونه پزشكي قبول بشه ولي براي سال آينده ميخواد حتما قبول بشه .

توي منطقه 3 براي پزشكي چه رتبه اي ميخواد ؟ (‌ اين دوستم رياضي و فيزيك و شيمي رو حدود 60 ميزنه تو كنكور . براي زيست چه درصدي كافيه ؟ )
    در ضمن چطور زمين شناسي براي پزشكي و دندانپزشكي لازم نيست ؟ يعني سوال طرح نميشه يا هنگام تصحيح سوالاتش حساب نميشن ؟ كسي كه ميخواد بره پزشكي اگه به سوالاي زمين شناسي جواب نده هيچ فرقي با جواب صحيح دادن نداره ؟

آخر فروم باز BMW.M3_E46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

توی سایت سنجش رفتم کد پیگیری اطلاعات دانش آموزی بگیرم
    یک بار زدم یک کدی اومد
    بار دوم زدم یک کد دیگه ای اومد با این تفاوت که 2 رقم از وسطاش فرق داشت
    حالا کدوم کد رو باید وارد کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •