چون براي مسابقات ورزشي ميخواين پلاسماها وضوح حركتي بهتري دارند
مدل هاي خوب ديگري هم هستند مثل LX 9500 ال جي
كه ميشه گفت گزينه بهتري هست نسبت به رقباش يعني
C8000 , LE920
مدل هاي شارپ هم گران قيمت هستند وسري هاي 9 رو نميتونيد به راحتي پيدا كنيد
چون براي مسابقات ورزشي ميخواين پلاسماها وضوح حركتي بهتري دارند
مدل هاي خوب ديگري هم هستند مثل LX 9500 ال جي
كه ميشه گفت گزينه بهتري هست نسبت به رقباش يعني
C8000 , LE920
مدل هاي شارپ هم گران قيمت هستند وسري هاي 9 رو نميتونيد به راحتي پيدا كنيد
برای مشاهده فیلم و کانال های م ا ه و ا ر ه چطور؟
من فكر ميكنم مطالب اين تاپيك خيلي كمكتون كنه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
C6200 میخوام بخرم 46 اینچ خواستم بدونم چه طوری هست خوبه..؟از این مدل بهتر هم هست با این رنج قیمت..؟
-اگر بتونيد كمي اختلاف قيمتي رو با C6900 جبران كنيد گزينه خيلي خوبي ميشه
-كنتراست بيشتر
-داشتن PRECISION DIMMING
-بلك لول بهتر
C6200 سایز 46 رو بدون گارانتی 1600 گرفتم از جوانرود..
یه تجربه کوتاه از تلویزیون پاناسونیک سری D25 سایز 42اول از همه یه نکته رو بگم چون ظاهرا تاپیک این سری از پناسونیک کمی زیر خاکی شده و شاید کمتر بهش سر بزنن اینجا این مطلب رو می گذارم چون عمومیت بیشتری داره و امیداوارم به کار بیاد...اما بریم سراغ داستانD25 پاناسونیک... چند روز پیش در خانه یکی از اقوام این مدل از پانی رو دیدم از اونجایی که خودم هم مدتی پیش به این مدل علاقه مند شده بودم خیلی کنجکاو بودم که تستش کنم! (اینم فایده دید و بازدید عید)اول از همه نمای ظاهری : به نظر من نمای ظاهریش با وجود اینکه رنگ دور پنل مشکی نیست اما به اندازه کافی زیبا طراحی شده که مشکلی برای دیزاین خونه بوجود نیاره از طرفی به قول خارجی ها کاتینگ اج نیست یعنی پنلش دارای حاشیه ای مضاف بر خود ال سی دی هستش....تصاویر تلویزیونی وطنی : از اونجایی که (با تاسف فراوان) این تلویزیون دارای گیرنده دیجتال داخلی نیست… تمام شبکه ها رو به صورت آنالوگ دریافت می کرد که با وجود ارتفاع فوق العاده زیاد آنتن باز هم تصویر دچار سایه و کمی نویز در بعضی از شبکه ها بود.. اما خود تلویزیون تا اونجا که امکان داشت تصاویر را بازسازی می کرد و تا حدی نقص در کیفیت رو جبران می کرد...ولی به هر حال در سایز 42 کمبود کیفیت اونم رو تصاویر SD اجتناب ناپذیر هست.....تصاویر با ----S : اینبار تصاویر از زمین تا آسمون فرق می کرد و مجال به D25 داده شد تا خودش رو بهتر نشون بده ولی باز هم احساس به نیاز برای سورس با کیفیت تروجود داشت....تصویر با بلوری پلیر فیلیپس مدل 7500 و فیلم بلوری آواتار (ظاهرا اورجینال!) و یکی از شماره های جدید Resident Evil ::: اینبار واقعا کیفیت تصویر D25 تحسین برانگیز بود! بیشتر از اینکه به کیفیت فیلم ها توجه کنید جذب کیفیت فوق العاده و جزئیات پخش پنل می شید! تصویر تا حد ممکن نرم حرکت می کرد و در عین حال جزئیات هم به خوبی نمایش داده می شد و مثل بعضی تی وی ها دچار پرش و مکث در تصاویر سریع نبود.اما در خصوص عیب این پنل باید بگم با توجه به زمان اندکی که در اختیار بود تنها به یک سری مسائل برخوردم که مهمترینش این بود که در تصاویری که دارای مشکی عمیق بود رنگ سیاه اونجور که می بایستی نبود یعنی احساس می کنید که رنگ مشکی به کمی آبی متمایل بود و رنگ مشکی رو خراب می کرد و لبه های پنل به صورت نامحسوسی روشن تر از سایر قسمت ها بود..... نکته پایانی اینکه صدای D25 به نسبت سایر Edge LED های فعلی بازار و در مقایسه با رقبای هم قیمتش خودش در وضعیت بهتری بود و صدای به نسبت خوبی داشت....
Last edited by sound.vision; 26-03-2011 at 22:53.
با درود به همه دوستان گرامی بویژه آقا ابی
میخواستم بپرسم الان بهترین رزلوشنی که برای تی وی ها اومده چنده آیا همین 1080 است یا بیشتر از این هم هست
ویکی دیگه اینکه من جایی دیدم که فیلم آواتار سه بعدی با رزلوشن 1080 گذاشته بودند با حجم 50گیگ!!من فیلمهای ازاین دست با حجم حدود 20 رو دیده بودم حالا این چه جوریه که 50 تاست نکنه خالی بندیه ؟؟اصلا این چنین چیزی امکان پذیر هست که حجم این فیلم اینقدر باشه
با سپاس
جناب تنها قبلا درباره رزلوشن بالاتر از 1080 اینجا پاسخ داده اند:
اون فیلم 50 گیگ ارجیناله و کیفیت اصلیه ولی اون 20 گیگ فشرده شده اش است و کیفیتش کمتره. یعنی علمی تر بگم، بیت ریتش Bit Rate پایینتره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
يكي از مشكلاتشايع در خصوص تلويزيون هاي LED كه از تكنولوژي Edge Lit استفاده مي كنند روشنتر بودن لبه هاي صفحه تلويزيون مي باشد كه اين مشكل در زمانيكه صفحه كاملا مشكي باشد به وضوح قابل مشاهده مي باشد (اصطلاحا به صورت لكه هاي ابر بر روي صفحه مشكي)، در مقايسه ايكه من داشتم در مورد تلويزيون هاي Samsunh 46C8000 و Sony HX800 اين مشكل در هر دو دستگاه به وضوح قابل مشاهده است ولي در Samsung C8000 بسيار شديدتر مي باشد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالاسوال من اينه كه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1) اين مسئله در هنگام تماشاي تلويزيون براي يك يوزر معمولي چقدر مي تونه به چشم بياد و آزاردهنده باشه و آيا راهكاري هست كه اين مشكل تا حد قابل قبولي كاهش پيدا كنه؟
2) آيا درطول زمان اين مشكل تشديد مي شه؟
3) آيا اين موضوع بابحث همگن بودن صفحه (Uniformly) تفاوت داره؟
4) در بعضي از ريويها پنل سامسونگ رو در اين خصوص بهتر از سوني ارزيابي كرده بودن و دربرخي برعكس، بالاخره براي من مشخص نشد كه كدام پنل وضعيت بهتري در اين مورد داره؟
Last edited by mehdy55; 27-03-2011 at 09:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)