سلام
ممنون جهت راهنمایی تون
ولی کارت گرافیکیمو چه جور آپدیت کنم؟؟
اینترنتو گشتم و فقط intel graphics media accelerator driver رو از خود سایت اینتل پیدا کردم و نصبش کردم
کارت گرافیکیم هم mobile intel 4 series express chipset family هستش
با تشکر![]()
سلام
ممنون جهت راهنمایی تون
ولی کارت گرافیکیمو چه جور آپدیت کنم؟؟
اینترنتو گشتم و فقط intel graphics media accelerator driver رو از خود سایت اینتل پیدا کردم و نصبش کردم
کارت گرافیکیم هم mobile intel 4 series express chipset family هستش
با تشکر![]()
آقا من پچ 1.0.0.4 رو نصب کردم ولی یادم رفت کرکشو بگیرم االان بازی بالا نمیاد دیگه
اولا لطفا دوباره کرکشو بگذارید من نتونستم دنلود کنم.
بعدش هم الان اگه کرک کنم ممکنه بازی اجرا بشه؟ یا پاک کنم از اول نصب کنم!؟
خوبه آرزو به دل نموندم ، بازی رو تموم کردم![]()
بازم یه مشکلی پیش اومد!
من همون اول بازی توی سوشیال کلاب لاگین میکنم اما وقتی وارد بازی میشم میگه لاگین نکردید باید لاگین کنید و سیو نمیشه!!
توی بازی هم که home رو میزنم گزینه ای برای ساخت اکانت آفلاین وجود نداره(قدیما بود)الان نمیدونم چرا همه چیزش یادم رفته!
برو تو سایت کارت گرافیکت قسمت دانلود ها اونجا باید داشته باشه .
---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:19 PM ----------
برو اینجا کرکشو بگیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه یه لطفی بکنید به من بگید شما چجوری اکانت آفلاین ساختید؟؟؟من توی سوشیال کلاب لاگین می کنم اما وارد بازی که میشم میگه شما آفلاینین باید آآنلاین بشین!!
من اصلآ اکانت نساختم , اسکیپ لاگین رو میزنم , بعد بازی رو پلی میکنم ...
یه غلطی کردم و اومدم پچ 4 رو نصب کردم...کرک هم از پستهای قبلی دانلود کرده بودم....بازی اجرا نمیشه...فکر کنم مشکل از کرک باشه....یه کرک تست شده از رازور برای پچ 4 کسی داره یا برم همون سراغ پچ 3؟
من با ذخیره بازی مشکل دارم یعنی نمی تونم تو ویندوز لایو لوگین کنم میگه Product Key شما غلط است. حالا من از کجا سریال بیارم؟ از کرک Razor هم استفاده می کنم و در Social Club هم لوگین هستم.حتی تو ویندوز لایو لاگین هم میشم و از طریق برنامه windows live که از سایته خودش دانلود کردم راحت لاگین میشم ولی با اینکه تو ویندوز لایو لاگین هستم میام تو بازی میگه باید لاگین بشی و جالب انجاست که خیلی وقتا حتی adsl نمیشناسه...حالا اینا مهم نیست مشکل من همون product key هستش. میشه بی زحمت تصویر ساختن اکانت آفلاینو برام بزارین.؟چون نمی دونم چطور باید بسازم
با سلام به دوستان عزیز
GTA IV را بر روی ویندوز سون نصب کردم، اما موقع اجرا با fatal error ws10 مواجه می شه. مشکل کجاست و چطور بر طرف میشه ؟
1- کرک مورد استفاده .fredo
2- دایرکت ایکس و درایورها آپدیت شده.
3- باتوجه به این مقوله ، یکبار بازی را پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی مشکل برطرف نشد.
ضمنا" این هم مشخصات سیستم من :
main : gigabyte ga-ma790-dq6
ram : geil- 4 gb-1066-ddr2
cpu : amd- phenom 9500
vga : ati-4890
نکته مهم : بازی مذکور، قبلا" روی این سیستم و سیستم عامل نصب شده و اجرا شده است.
با احترام و تشکر
مش مشکل گنده ای دارم و نمیتونم سیو کنم!
من چه اول ورود به بازی لاگین کنم چه نکنم توی بازی نمیزاره سیو کنم و میگه شما باید لاگین کنید!!!
چه کنم من؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)