آره.همون Goddess Yucon رو گرفتم.
اسم گیلدت چیه؟ بگو از این به بعد مواظب باشم.فقط نگو که تو enlightment هستی که کلی دلخور میشم.
با چند تا از اونا که برخورد داشتم همشون دهن گشادی داشتن و چرت و پرت تحویلم دادن.
آره.همون Goddess Yucon رو گرفتم.
اسم گیلدت چیه؟ بگو از این به بعد مواظب باشم.فقط نگو که تو enlightment هستی که کلی دلخور میشم.
با چند تا از اونا که برخورد داشتم همشون دهن گشادی داشتن و چرت و پرت تحویلم دادن.
هادی هستی ؟
پست اول رو بالاخره تموم کردم !![]()
13 صفحه word 2007 با فونت 11![]()
کلی وقت گرفت ! اکثرشم ذهنی نوشتم. فایل word رو آپلود کردم برات PM می کنم .
دوستان با تجربه دیگه هم پست رو بخونن اگه مشکلی داشت یا چیزی کم داشت بگن.
پست خیلی طولانی میشه . نمی دونم یه پست چقدر محدودیت داره . فکر کنم جا بشه تو یک پست.
اگه این پست ردیف شه دیگه تازه وارد ها سریع راه میفتن و وقتشون هم سر کارای بیخودی زیاد تلف نمیشه ! مثل ما![]()
دوستان درسته كه ساخت Hunter در HM وقت تلف كردنه؟آخه من عاشق Hunter هستم!
به نظرت اگه pdf اش کنی بهتر نیست؟بعد فایلش رو میذاریم پست اول تا هر کی خواست دانلود کنه.
هادی پست منو نذاشتی ؟ آموزش آپدیت دستی 100% تضمینی !
خودم این روشو تست کردم نصف خارجیام زدن درست در اومده
نه !
چند دلیل:
1- اگر فایل word یا pdf رو بزارم کپی پیست کردن مطلب خیلی راحتتر میشه و جاهای دیگه به اسم خودشون میذارن ! و کاریشم نمیشه کرد.
2- کسایی که هر دفعه می خوان یه جاییش رو بخونن مجبور شن به فروم سر بزنن ! lol
3-کسایی که گذری فروم رو نگاه می کنن ، پست اول خیلی خوب به چشمشون میاد و حتی شاید اونقدر وقت نزارن که فایل رو دانلود کنن تا ببینن.
4-هر موقع نیاز شد یه تغییر جزئی داده بشه خیلی راحت ویرایش میشه و نیازی نیست فایل رو دوباره آپلود کرد.
جایی تا حالا دیدی review بازی رو pdf کنن بگن خودتون بخونین؟! حتی تو فروم P30 world
پ . ن : لعنتی یه جای درست حسابی واسه upload نیست !!!
Last edited by mhv_kntu; 01-07-2010 at 13:24.
اوکی.منطقیه.
فقط یه مشکلی من آفیس 2003 دارم.میتونی تبدیلش کنی به 2003 ؟
هانتر اگه میخوای برداری um بردار hm هانتر بدرد نمیخوره
چرا هانتر در HM به درد نميخوره؟از نظر مالي مشكلي ندارما!(پول خوب به دست ميارم و چندتا از دوستانم هم پول ميدن بهم!!آ)
در ضمن در HM براي هانتر بيلد 5Luc/2Dex مناسبه؟
ما می گیم نره ! تو میگی بدوش !
حالا این بیلد رو از کجا آوردی؟! من گفتم 5str/2dex
یا باید 500 تا Luck جور کنی یا بیخیال Luck Build .
----------
راستی AzzGaurd کی بود ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)