تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 443 از 804 اولاول ... 343393433439440441442443444445446447453493543 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,421 به 4,430 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

خود گوشي وقتي كامل شارژ ميشه يك پيغام ميده.البته اگه حواستون باشه.

داره خودمونی میشه perspolis n5800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ای بابا انگار همه با باتری این گوشی مشکل دارن خوب اگه زیاد به گوشی ور بری هر گوشی که میخاد باشه باتریش 2 روز بیشتر
    نمیره تازه این گوشی باتریش خیلی خوبه

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اون چیزایی که در مورد عمر باتری نوشتن فقط در صورتیه که مثل ما انقد با گوشی ورنری!
    مثلا خود من از صبح که میرم سر کار این گوشی دستمه و اول از همه با وایرلس کانکت میشم و بعدش هم آهنگ هم در مواقع بیکاری گوش میدم. شب که میام خونه دوتا خط از باتری مصرف شده یعنی به طور معمول دو روز یک بار باید شارژ بشه
    با این صفحه نمایش بزرگ و با این همه کاری که ازش میکشم به نظرمن باتری داره عالی جواب میده.
    خوب معلومه که تایم صحبت و استندبای گوشی حتما به حد ادعا شده میرسه

4. این کاربر از H A M E D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amir_inter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلعه اژدها

پيش فرض

سلام
    کسی نیست یه راه حل بره ساین ما بده
    تقریبا همه کار کردم ولی نمیشه............

آخر فروم باز enimonte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    سلام
    اگه تا به حال فایل های cer و key گوشیتون رو نگرفتید اول کد *#60*(از راست به چپ)بزنید تاimei گوشیتون رو بدست بیارید
    بعد توی این تاپیک درخواست بدید تا فایل ها رو براتون بذارند
    کد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از اینکه فایل ها رو گرفتید از توی ضمیمه این پست
    کد:

کد:
    برنامه SignSiS.rar را دانلود کنید با اون میتونید نرم افزارهای خود را ساین کنید

یا اینکه با نرم افزار hellox گوشیتون رو هک کنید اونوقت دیگه نیاز نیست هر بار برنامه ها رو یکی یکی ساین کنید
    کد:

کد:
    ولی یادتون باشه توی روش هک با استفاده از hellox بایدنرم افزار hellox رو با استفاده از فایل های cer وkey و نرم افزار SignSiS یک بار ساین کنید تا قابل نصب بر روی گوشیتون باشه

داره خودمونی میشه amir_inter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلعه اژدها

پيش فرض

سلام

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    پست بالایی رو نگاه کن برات توضیح دادم

پروفشنال behrooz.shie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    > مشهد <

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان عزعزم خوبين دوستان من اين گوشي ماماني 5800رو يك دوماهي ميشه كه گرفتمش خيلي خوبه فقط من يك مشكل باهاش دارم اونم اينهكه اهنگ كه داري با ريموت هندسفري گوش ميدي يكي كه بهت زنگ ميزنه يا مسج مياد يا كلا انتن گوشي مير تو كما هنگ ميكنه اهنگ عوض ميشه و... فكر ميكنم كه اين هندس فري ما اصلي نباشه يا سيمش (شيلد)نباشه شما هم تا هالا به اين مشكل برخورديد كه اينجوري بشه
    يك جيز ديگه هم هست هالا يا از بيسوادي ما هست يا مشكل از ما هستبرنامه ها اكثرن نسب نميشه هكم نكردم ميترسم نرم افزار ساينم نسب كردم سايني كه ميكردي (البته فايلاي خودمو ندارم) نميشد هوسله اينكه برم تو اون تايپك درخاست بدمو ندارم اصلا اونا جواب بدن ندن حالا جوابم بدن من ديگه از كجا داونو گير بيارمش
    ولي در كل گوشي خوبي هست يك بارم ال سي دي م اونجوري شد داشتم نرم افزار نصب ميكردم جولوي دوستم كلي زايه شدم
    خوب ميخام از اين به بعد به اين تايپكت هم سري بزنم
    يك سوال ديگه خبري از اين فريمور 40 نشد مگفتن كه نوكيل ميخاد عيدي كيريسمس بده كو نداد كه
    از همه ميخام كه به من بد بخت هم كمك كنن ما هم از جمع خودتون بدونيدخوشهال ميشم كه به هم كمك كنيم .من تو مشهد هستم كارمم كامپيوتر

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان عزعزم خوبين دوستان من اين گوشي ماماني 5800رو يك دوماهي ميشه كه گرفتمش خيلي خوبه فقط من يك مشكل باهاش دارم اونم اينهكه اهنگ كه داري با ريموت هندسفري گوش ميدي يكي كه بهت زنگ ميزنه يا مسج مياد يا كلا انتن گوشي مير تو كما هنگ ميكنه اهنگ عوض ميشه و... فكر ميكنم كه اين هندس فري ما اصلي نباشه يا سيمش (شيلد)نباشه شما هم تا هالا به اين مشكل برخورديد كه اينجوري بشه
    يك جيز ديگه هم هست هالا يا از بيسوادي ما هست يا مشكل از ما هستبرنامه ها اكثرن نسب نميشه هكم نكردم ميترسم نرم افزار ساينم نسب كردم سايني كه ميكردي (البته فايلاي خودمو ندارم) نميشد هوسله اينكه برم تو اون تايپك درخاست بدمو ندارم اصلا اونا جواب بدن ندن حالا جوابم بدن من ديگه از كجا داونو گير بيارمش
    ولي در كل گوشي خوبي هست يك بارم ال سي دي م اونجوري شد داشتم نرم افزار نصب ميكردم جولوي دوستم كلي زايه شدم
    خوب ميخام از اين به بعد به اين تايپكت هم سري بزنم
    يك سوال ديگه خبري از اين فريمور 40 نشد مگفتن كه نوكيل ميخاد عيدي كيريسمس بده كو نداد كه
    از همه ميخام كه به من بد بخت هم كمك كنن ما هم از جمع خودتون بدونيدخوشهال ميشم كه به هم كمك كنيم .من تو مشهد هستم كارمم كامپيوتر
    سلام.من به اون مشکلی که گفتی برنخوردم.برای هک هم برو توی این تاپیک درخواست بده
    کد:
    بهت میگن درخواست داده شد منتظر ویرایش پست باش بعد از یکی دو روز واست میذارن.نه هنوز ار فریمور 40 خبری نیست یک جا نوشته بود شاید اکتبر بیاد

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

10684 Signatures Total

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •