تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 443 از 482 اولاول ... 343393433439440441442443444445446447453 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,421 به 4,430 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

احساس نوستالژیک است ادم برگرده تاپیک داتک باسه بحث اینترنت

هنوز از اهل داتک کسی زنده است یکم به من وضعیت اینترنت رو بده؟
    من می خوام سرویس های به اصطلاح نامحدود ( چون نمی دونم بعد از حجمی که نوشته اینترنت رو قطع می کنند یا سطح سرعت رو میارن پایین ) رو بگیرم.
    کسی می تواند منو یکم با اطلاعات پر کند؟

داره خودمونی میشه behzadee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من می خوام سرویس های به اصطلاح نامحدود ( چون نمی دونم بعد از حجمی که نوشته اینترنت رو قطع می کنند یا سطح سرعت رو میارن پایین ) رو بگیرم.
    نامحدود نیست، همه سرویس هایی که داره حجمی هستن

3. این کاربر از behzadee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نامحدود نیست، همه سرویس هایی که داره حجمی هستن
    اگر حجم تمام بشه باید بسته حجمی بگیریم یا میشه سرویس ماه بعد رو فعال کرد؟
    نسبت سرعت دانلود به اپلود اسمی سرویس های داتک به چه شکلی است؟ ( چون تو جدول داخل سایتش نزده)
    Last edited by zed2; 03-01-2017 at 01:48.

داره خودمونی میشه behzadee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگر حجم تمام بشه باید بسته حجمی بگیریم یا میشه سرویس ماه بعد رو فعال کرد؟
    نسبت سرعت دانلود به اپلود اسمی سرویس های داتک به چه شکلی است؟ ( چون تو جدول داخل سایتش نزده)
    اگه حجم تموم بشه ولی هنوز زمان داشته باشید، باید حجم تهیه کنید (بسته های حجمی خوبی هر هفته قرار میدن، الان یه بسته 75 گیگ گذاشتن 70 هزار تومن)
    من 512 دارم روی 5 مگ گذاشتن (البته بیشتر از این خط من نمیکشه) و سرعت آپلود رو هم روی 600 گذاشتن

6. این کاربر از behzadee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به به سلام zed2 عزیز. منم بعد سالها اینجا برگشتم یه نگاهی بندازم.یادش بخیر خیلی وقت پیشا اینجا چقد فعال بودیم
    من هنوزم از سرویس های تک کاربره قدیمی داتک استفاده میکنم

8. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

به به سلام zed2 عزیز. منم بعد سالها اینجا برگشتم یه نگاهی بندازم.یادش بخیر خیلی وقت پیشا اینجا چقد فعال بودیم
    من هنوزم از سرویس های تک کاربره قدیمی داتک استفاده میکنم
    به به دوست قدیم sms جان شما خوبید؟
    یادش بخیر - گرچه داره بوش میاد داریم دوباره فعال می شیم خدا به داتک رحم کنه

چه خبر؟
    چه کار ها انجام می دید؟
    زندگی بر وفق مراد است؟

می بینم که جزو پیشکسوتان مانده اید
    سرویس تک کاربره قدیم رو تا جایی که یادمه تا 512 نامحدود می داد - درست گفتم یا حافظه من نم کشیده؟
    هنوز 512 را داری یا پایین تر است؟

من یک هدف جدید رو دارم دنبال می کنم و دارم روش کار می کنم . بخاطر همین پر رنگ تر هم دارم میشم

من اگر پیشنهاد بهتر تو سرویس ها نیاد احتمالا میام سمت سرویس های 8 مگ یا 10 مگش که جواب منو بده( کارم طوری شده که نیاز به اینترنت سرعت بالا دارم و حاشیه اش این است که باعث می شه پر رنگ تر بشم)، انوقت وقت داشتی می تونیم دوباره بریم بحث های اساسی انجام بدیم
    Last edited by zed2; 22-01-2017 at 01:49.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به به دوست قدیم sms جان شما خوبید؟
    یادش بخیر - گرچه داره بوش میاد داریم دوباره فعال می شیم خدا به داتک رحم کنه

چه خبر؟
    چه کار ها انجام می دید؟
    زندگی بر وفق مراد است؟

می بینم که جزو پیشکسوتان مانده اید
    سرویس تک کاربره قدیم رو تا جایی که یادمه تا 512 نامحدود می داد - درست گفتم یا حافظه من نم کشیده؟
    هنوز 512 را داری یا پایین تر است؟

من یک هدف جدید رو دارم دنبال می کنم و دارم روش کار می کنم . بخاطر همین پر رنگ تر هم دارم میشم

من اگر پیشنهاد بهتر تو سرویس ها نیاد احتمالا میام سمت سرویس های 8 مگ یا 10 مگش که جواب منو بده( کارم طوری شده که نیاز به اینترنت سرعت بالا دارم و حاشیه اش این است که باعث می شه پر رنگ تر بشم)، انوقت وقت داشتی می تونیم دوباره بریم بحث های اساسی انجام بدیم
    سلام دوست من
    احوالت؟
    الحمد الله.شما خوبی؟
    آره دیگه ما خودمونو بازنشسته کردیم و عرصه روبرای جوونا باز کردیم.ولی با اومدن شبکه های اجتماعی دیگه کسی نمیاد اینجا.یادش بخیر همین تایپک داتک با وجود دوستایی مثه تو و مهدی و مصطفی و بقیه چه صفایی داشت.
    شبکه اجتماعی ما تو اون سالها همین فوروم بود
    آره من 512 نامحدود دارم از داتک. خداروشکر خیلی خوبه.داتکم دیگه کاری به ما نداره و گذاشته با همون سیستم قبلی کارو جلو ببریم.منم راضیم.هنوزم بخاطر دانلود زیادم ازین اینترنت استفاده میکنم و راضیم
    اتفاقا روی یه خط دیگه اینترنت 8 مگش رو هم گرفتم برای خانواده که اونم خوبه.البته گهگاهی قاطی میکنه اما خوبه
    یکم درباره کار جدیدت بگو.چه کاریه که اینترنت خفن میخواد
    اگه دوست داری تو پی وی ( پ خ سابق ) بگو

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوست من
    احوالت؟
    الحمد الله.شما خوبی؟
    آره دیگه ما خودمونو بازنشسته کردیم و عرصه روبرای جوونا باز کردیم.ولی با اومدن شبکه های اجتماعی دیگه کسی نمیاد اینجا.یادش بخیر همین تایپک داتک با وجود دوستایی مثه تو و مهدی و مصطفی و بقیه چه صفایی داشت.
    شبکه اجتماعی ما تو اون سالها همین فوروم بود
    آره من 512 نامحدود دارم از داتک. خداروشکر خیلی خوبه.داتکم دیگه کاری به ما نداره و گذاشته با همون سیستم قبلی کارو جلو ببریم.منم راضیم.هنوزم بخاطر دانلود زیادم ازین اینترنت استفاده میکنم و راضیم
    اتفاقا روی یه خط دیگه اینترنت 8 مگش رو هم گرفتم برای خانواده که اونم خوبه.البته گهگاهی قاطی میکنه اما خوبه
    یکم درباره کار جدیدت بگو.چه کاریه که اینترنت خفن میخواد
    اگه دوست داری تو پی وی ( پ خ سابق ) بگو

ممنون

بازنشست در اوج جوانی تازه باید بیایم بجز اینکه فعال تر بشیم باسه جدید ها باید راه و روش نشون بدیم که چرخ رو نرن از اول بسازن

الان فکر کنم تمام داتک جدیدی هارو با بسته محدو حجمی به خونت تشنه کردم مواظب خودت باش

8 مگ

بالاخره یک ماه تمام صبر کردن نتیجه داد....... خیلی وقت بود کمپ کرده بودم که اطلاعات سرویس 8-10 مگ داتک رو بدست بیارم......

you wish you didn't tell that to me

هر چی اطلاعات داری بریز بیرون

- سرویس چطوری است؟
    - پینگ چطوری است؟
    میانگین سرعت واقعی که می ده در حالت عادی چقدر است و پایدار است یا نه؟
    - قاطی کردنش چطوری است؟

پ ن:
    این پی وی چیه؟؟؟؟ کی جانشین پ خ شد؟
    من انقدر در خواب اصحاب کهف بودم ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آره باید خیلی مراقب باشم

ببین صبح تست کردم پینگ رو 38 بود و سرعت دانلود روی 7 مگ و آپلود هم روی 0.8 مگ بود.اینم ماله الانه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی پایدار نیست و گاهی هم کلا قطع میشه اما خیلی کم اتفاق میوفته.البته فک کنم اکثر شرکتا این مشکلات رو دارن.در کل به درد بازی آنلاین نمیخوره
    جالبه بدونی که بازی آنلاین رو با سرویس قدیمیم انجام میدم چون پایدارایش خیلی خوبه.از قدیم میگن دود از کنده بلند میشه
    مشکل دیگه ای که الان هست اینکه بیشتر شرکتا پورتاشون پره.بنظرم تو اول باید پیدا کنی کدوم شرکتا پورت خالی دارن که بدن.

13. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آره باید خیلی مراقب باشم

ببین صبح تست کردم پینگ رو 38 بود و سرعت دانلود روی 7 مگ و آپلود هم روی 0.8 مگ بود.اینم ماله الانه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی پایدار نیست و گاهی هم کلا قطع میشه اما خیلی کم اتفاق میوفته.البته فک کنم اکثر شرکتا این مشکلات رو دارن.در کل به درد بازی آنلاین نمیخوره
    جالبه بدونی که بازی آنلاین رو با سرویس قدیمیم انجام میدم چون پایدارایش خیلی خوبه.از قدیم میگن دود از کنده بلند میشه
    مشکل دیگه ای که الان هست اینکه بیشتر شرکتا پورتاشون پره.بنظرم تو اول باید پیدا کنی کدوم شرکتا پورت خالی دارن که بدن.
    ای کاش تست سرعت و پینگ رو از خارج کشور ( از سمت اروپا ) می زاشتی که امار پینگ رو بهتر می تونستم داشته باشه ( من 99.9% سایت هایی که سر می زنم خارج از ایرانن، پینگ داخل ایران بدردم نمی خوره)
    باسه شما عجب نوسان شدیدی داره داخل ایران. سرعت اپلودش هم چندان تعریفی نداره ( مگر اینکه سرور داخلی مشکل داشته باشه اینجوری شده باشه)
    من نگران این موضوغ نیستم چون همین الانش dsl پشتیبان دارم که در صورت لزوم سوییچ کنم به ان در زمانی که تو نوبت باشم. ( + بیشتر نگران این بودن که فیبر نباشم من و به مسئله بر نخورن.)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •