سلام میشه بگین چه طوری با adslمیتونم سرعت رو بالا ببرم اول که نصب کرده بودم خوب بود اما حالا کمتر شده روز بهروز هم سرعت میاد پایینتر؟
سلام میشه بگین چه طوری با adslمیتونم سرعت رو بالا ببرم اول که نصب کرده بودم خوب بود اما حالا کمتر شده روز بهروز هم سرعت میاد پایینتر؟
قيمتش 75 هزار تومان هستش
بيشتر نمي ارزه.
سلام دوستان خواهشا اگه امکانش هست در این ضمینه کمکم کنید چون اگه این مشکل از من نباشه میخوام سرویس دهندهم رو عوض کنم چون اعصاب داره خرد میشه!!
من اینترنت adsl 512 دارم//از صبح تا ساعت 6 یا بازی وقتها 8عصر که کار میکنم همه چیز خوبه ولی از این ساعتها به بعد تا صبح یه مشکل خیلی اعصاب خرد کن واسم پیش میاد//اونم اینه که مثلا شما یه بازه ی 10 دقیقه ای رو در نظر بگیرید تو این بازه ی زمانی یک الی دوبار به مدت 1دقیقه اینترنتم (قطع نمیشه ولی هیچ سایتی رو تو اون 1 دقیقه بالا نمیاره بعد 1 دقیقه هم درست میشه) بعد مثلا تو اون 1 دقیقه ping میکنم Request of time رو میده//ضمنا این مشکل مثلا 4 شب اینطوریه بعضی وقتا 1 شب خوبه!!
خواهش میکنم بگید این مشکل از من هستش یا از isp???????آیا حل شدنی هست؟؟
سلام محمد آقا
از اين طرفا؟!
از چه آي اس پي اي سرويس ميگيري؟!
هر شب دقيقا توي همون ساعت اينطوري ميشه؟
با سلام
من یکم عجله دارم هاب رو هم خریدم میخوام ببینم اگه نمی تونم چنین کاری انجام بدم هاب رو پس بدم لطفا یکم سریعتر بهم جواب بدین ممنون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
با سلام من و همسایمون یه مودم دو پورته خریداری کردیم و خط همسایمون رانژه است هر دومون با یه خط از adsl استفاده می کنیم می خواستم بدونم ایا راهی وجود داره که همسایمون بتونه سرعت استفاده منو کم کنه یا دانلود منو محدود کنه ؟
ُسلام عزیز دل
شرمنده اگر دیر پاسخ داده می شه
شما خودت پاسخ خودت رو دادی که!!!البته هر سه مدل که معرفی کردین عالی هستن، اما ازونجایی که ایسوس بیشتر با ISP های ایرانی سازگار هست، من هم ایسوز رو پیشنهاد می دم
شاد و پیروز باشی![]()
سلام عزیز//
شما؟
بازم این نکته رو بگم که دیسکانت نمشم بلکه فقط 1 دقیه تو اوون بازه زمانی هیچ سایتی رو نمیتونم بیارم بعد 1 دقیقه که کلیک میکنم رو یک لینک درست میشه//
من از پیشگامان کویر سرویس گرفتم
تقریبا از اون ساعت ها دیگه شروع میشه
Asus-AM602![]()
منو خوب ميشناسي!
يكي از بندگان خدا!
راجع به مشكلت:
با آنتي ويروس اسكن كردي؟
برنامه هاي استارت آپ و زمان بندي شده رو چك كردي؟!
توي
Scheduled tasks رو چك كردي؟
حتما چك كن!
آنتي ويروس و فايروالي نداري كه پورت ورودي رو توي يه ساعت معين ببندن؟
شايد برنامه اي توي اون ساعت خودشو آپديت ميكنه
ضمنا اگه هيچكدوم نبود ، يادت باشه كه اينجا ايرانه و هيچ چيزي بعيد نيست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)