بنده لیسانس دارم و کارت پایان خدمت ایا می تونم یک رشته کارشناسی در فراگیر پیام نور را به همراه یک رشته دیگر در ارشد چه دولتی چه پیام نور با هم بخوانم. اگر جایی مجوزی است راهنمایی کنید. یعنی لیسانس پیام نور با فوق لیسانس دولتی یا پیام نور
بنده لیسانس دارم و کارت پایان خدمت ایا می تونم یک رشته کارشناسی در فراگیر پیام نور را به همراه یک رشته دیگر در ارشد چه دولتی چه پیام نور با هم بخوانم. اگر جایی مجوزی است راهنمایی کنید. یعنی لیسانس پیام نور با فوق لیسانس دولتی یا پیام نور
دوستان میخوام منابع دروس به کد 1009 رو که برای کسی هست بگیرم ولی نمیذاره.از سایت reg.pnu.ac.ir
و نام کاربری و رمز عبور رو میزنم و وارد صفحه اختصاصی میشم و اون کد رو میزنم و اجازه دسترسی بهم نمیده
از کجا باید منابع آزمون رو بدست بیارم؟
ممنون
<<درضمن کسی اطلاع نداره این پیام نور کنکوری های 90 رو که بخاطر فقدان مدرک پیش دانشگاهیشون نتونستن ثبت نام کنن رو بهمن ماه برمیداره یا نه؟>>
![]()
سلام بچه هــــــــــــــــــــــــ ا
امیدوارم حالتون خوب باشه..خوباحتمالا از این هفته میان ترما شروع میشه و بچه ها هم از استاد التماس دعا(6 نمره)دارند
بشینید بخونید که داره دیر میشه ها
یه سئوال داشتم.من ورودی سال 1386 و از طریق کنکور فراگیر هستم. خدمت هم نرفتم.میخواستم بدونم چند وقت دیگه فرصت دارم تا درسمو تموم کنم؟
سلام.
دوستان بدون کنکور چطوری میشه رفت پیام نور درس خوند (از ترم بهمن)
اگه کسی اطلاعی را جع به این موضوع داره ممنون می شم که راهنمایی کنید
در صورت اطلاع بنده را راهنمایی کنید.
سلام.از کجا باید منابع آزمون رو بدست بیارم؟
اگه منظورتون منابع درسهاست و وضعيت امتحانيشون از اينجا ميتونيد پيداشون كنيد.
ورود به پيام نور از دو طريقه:1-كنكور سراسري 2-ازمون فراگير.سلام.
دوستان بدون کنکور چطوری میشه رفت پیام نور درس خوند (از ترم بهمن)
محلت ثبت نام هم براي ازمون فراگير ابان ماه بود كه تمام شده.
ئالا ما استادمون ميگفت يه شاگرد دارم 9 ساله كه اينجاست تازه 3 سال هم غيبت داشته(!!) اما شما بايد دفترچه قوانينش رو بخونيد رو كامپيوترم داشتم اما الان خدا ميدونه كجا افتاده تو سايت اصلي پيام نور بگرد پيداش ميكني. يه راه ساده ترم اينه كه بري واحد آموزش دانشگاهتون.
امروز اولین میان ترمو دادم استادش خیلی حال داد برگه هارو داد خودمون تصحیح کردیم همه کلاس نمره کامل گرفتن به این میگن استاد و دانشگاه
خوش به حالتون...حسودیم شده :((
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)