تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 443 از 905 اولاول ... 343393433439440441442443444445446447453493543 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,421 به 4,430 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام . مصرف بنزین در دور آرام ( دنده خلاص , بدون گاز دادن ) بیشتر از وقتی هست که دور موتور 3000 یا حتی 3500 دور در دقیقه ( RPM ) هست . برای همین در هر وسیله ی نقلیه ی موتوری ( ماشین , موتورسیکلت , کشتی , قطار , هواپیما ) یک چیزی هست به اسم سرعتِ اقتصادی . برای ماشینهای سواریِ معمولی این سرعت بین 75 تا 90 هست ( بستگی به نوع ماشین و تعداد سیلندرها داره )
    محمد جان اگه میشه علت دقیق اینکه مصرف بنزین در موقع خلاص بودن بیشتر از وقتی هست که دور موتور 3000 یا حتی 3500 دور در دقیقه ( RPM ) هست بفرمایید چون با عقل جور درنمیاد چون وقتی دور موتور رو 3000 هست باید سه برابر وقتی که دور موتور رو 1000 (در حالت خلاص) هست بنزین مصرف کنه.

2. این کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

دوست گرامی جنس لنت نو بودن ان و وضعیت دیسک اثیر زیادی داره
    اگه ترمز معمولی میگیرید و بعداز مدتی داغی بیش از حد و یا دود از تایر جلو بلند نیشه ترمز دستی و یا بهتر بگم لنت های عقب رو تنظیم کنید
    ماشینتون رو معرفی نکردید ولی ولی بهتره که در ماشین های معمول با ترمز عقب کاسه ای حتما از چرخ تنظیم و بعد ا سیم ترمز دستی تنظیم کنید که کمترین فشا ر رو به سیم او بیارید
    و این نکته رو بدونید که در این ماشین ها ترمز عقب برای ایمنی و بهبود کارکرد اهمیت زیادی داره
    منظورتون از عملکرد خوب ترمز دستی اینه که در حالت خلاص ترمز درگیر نباشه و چرخ داغ نکنه - و با گرفتن اروم ترمز دستی یکی از چرخ ها زودتر قفل نشه و دسته ترمز ( شاید به جز 206) بیشتر از 3 دندانه بالا نیاد
    ممنون از پاسخ
    ماشین پراید صبا هست
    موقع ترمز گرفتن ماشین به موقع وانمیسته و خوب کار نمیکنه و وقتی تو سرعت ترمز میگیرم کل فشار به جلو میاد و جوری حس میشه که انگار ماشین از پشت میخواد بلند شه و همه میرن به سمت جلو(ببخشید خوب نتونستم منظورمو بگم)
    ترمز دستی هم در حالت عادی که ماشین متوقفه تو سه دنده کامل وا میسه(تو شیب هم تست کردم)
    یه عده میگن بخاطر لنت عقبه که فشار بیشتری به جلو میادو خردگی لنتها بیشتر میشه
    حالا موندم چیکار کنم لنتارو عوض کنم یا نه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    سال جدیدو به همتون تبریک عرض میکنم
    واتر پمپ پرایدم خراب شد واونو عوض کردم اما واتر پمپ جدید هم از همون روزی که عوض کردم اب میده !
    حالا مجبورم دوباره واتر پمپ بخرم ،لطفا یه مارک بدرد بخور معرفی کنید ،واتر پمپی که خودم خریدم ایران گداخت بود.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستانسال جدیدو به همتون تبریک عرض میکنمواتر پمپ پرایدم خراب شد واونو عوض کردم اما واتر پمپ جدید هم از همون روزی که عوض کردم اب میده !حالا مجبورم دوباره واتر پمپ بخرم ،لطفا یه مارک بدرد بخور معرفی کنید ،واتر پمپی که خودم خریدم ایران گداخت بود.
    سلام . اگه از محورش آب میده واترپمپ خرابه اما اگه از اطرافش آب نشت میکنه پس درست نصب و آب بندی نشده .

6. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.واتر پمپ شانسیه و درضمن به مکانیک هم مربوط میشه.بعضی مواقع تسمه دینام رو خیلی سفت میکنند که در عرض یک هفته واتر پمپ خراب میشه ویا چون پوسته الومینیوم هست با سفت کردن بیش از حد پیچهاپوسته ترک برمیداره.....یک سوراخ پشت پولی واتر پمپ است (پراید)که طبق گفته دوستمان اگه از محور باشه از اونجا مشخص میشه.ولی اگه به جنس واتر پمپ حساسی مارک ایران کاربراتور معتبرتره.(یک شرکت قدیمیه)

8. این کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام . اگه از محورش آب میده واترپمپ خرابه اما اگه از اطرافش آب نشت میکنه پس درست نصب و آب بندی نشده .
    حالا از کجا بفهمم که اب از محوره یا از اطراف ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان وتبریک سال نو
    شب عید بی وسیله شدم یه 131 اس ای خریدم تو تعطیلات عید باطریش خراب شدفعلا یه باطری روش انداختم تا بعدا برم برا باطری گارانتی استفاده کنم آخه تو دفترچه نوشته 12 ماه یا 24000 کیلومتر برای باطری.
    هفته دوم عید رفتم مسافرت از اصفهان به خرم آباد کرمانشاه گیلانغرب جوانرود و بلعکساکثر مسیر کوهستانی بود و سر بالایی های زیادی داشت تو سربالایی ها ماشینه کم میاورد بقیه پراید ها چه جدیدا چه قدیمیا راحت ازمن سبقت میگرفتند
    رفتم تعمیرگاه دستگاه گزاشت گفت خطا و مشکلی نداره استپر رو هم بازدید کرد فقط گفت پایش سوخت باید 2.5 باشه ولی رو 3.2 هست تو خلاص که گاز میدی ول میکنی صدای پارق پارق از تو اگزوز میاد
    بنظر دوستان مشکل چیه؟
    مصرف سوخت تو شهر 8 بوده و تو این مسافرت 7 بوده ماشین 2500 کیلومتر کار کرده
    شنبه میخوام ببرم نمایندگی برای گارانتی باطری و بد کار کردن موتور

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

حالا از کجا بفهمم که اب از محوره یا از اطراف ؟
    سلام .
    آقا محمد داود پاسختون رو دادند .

یک لوله ی باریک داره که وصله به محور .
    اگر آب از اون سوراخ میچکه پس کاسه نمد محور خرابه .

این هم عکسش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در سمت چپ محور یک قسمت از بدنه ی واترپمپ شبیه لوله هست .
    این همون جائی هست که آب نشتی محور ازش میریزه بیرون .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 04-04-2014 at 08:30. دليل: تصحیح

12. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

محمد جان اگه میشه علت دقیق اینکه مصرف بنزین در موقع خلاص بودن بیشتر از وقتی هست که دور موتور 3000 یا حتی 3500 دور در دقیقه ( RPM ) هست بفرمایید چون با عقل جور درنمیاد چون وقتی دور موتور رو 3000 هست باید سه برابر وقتی که دور موتور رو 1000 (در حالت خلاص) هست بنزین مصرف کنه.
    سلام
    علت بیشتر بودن مصرف در شهر به خاطر همین موضوع هست . چون مدت بیشتری ماشین در دور آرام یا دور موتور کم مثل 1500 یا 2000 یا 2500 rpm کار میکنه ( پشت چراغ قرمز , انتظار , ترافیک و غیره )
    این نمودار مصرف بنزین سوزکی آلتو و ماتیز هست

خط پائینی مصرف سوخت هست
    دو خط دیگه قدرت موتور به اسب بخار و گشتاور میل لنگ هست ( نیروی حاصل از چرخش میل لنگ )

در 1000 rpm که دور آرام هست مصرف بالای مربع اوله
    اما در 4000 دور در دقیقه تقریباً 40% کم شده .

از اون به بعد رفته بالا تا اینکه در 6600rpm تقریباً دو برابر شده .
    همه ی ماشینهای معمولی از همین قاعده پیروی میکنه .
    برای همین مصرف شهری بیشتر از جاده هست
    سرعت اقتصادی باعث میشه با کمترین مصرف سوخت بیشترین بازده از موتور گرفته بشه .
    چیزی که باعث بالا رفتن دور موتور میشه هوای بیشتر هست نه سوخت بیشتر ( در مرحله ی سرعت اقتصادی )
    شما اگر در دور آرام , منیفولد هوا رو سوراخ کنین , دور موتور به شدت بالا میره چون هوای که موتور مکش میکنه بیشتر میشه و در نتیجه قدرت انفجاری بنزین بیشتر میشه و پیستون رو با قدرت بیشتری هل میده به سمت پائین که نتیجه اش سریعتر چرخیدن میل لنگ و بالا رفتن دور موتور میشه .
    علت کار کردن موتور با سرعت 1000 یا 950 دور در دقیقه اینه که راهِ نفس کشیدن موتور بسته شده و فقط اندکی هوا میتونه با مکش پیستونها وارد سیلندر بشه .
    وقتی هوا کم باشه در نتیجه در مرحله ی تراکم مقدار کمی هوا فشرده میشه که انفجارش ضعیف هست و نیروی کمی تولید میکنه در نتیجه با نیروی ضعیفی پیستونها رو هل میده پائین و دور موتور از 1000rpm بالاتر نمیره .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 04-04-2014 at 10:14. دليل: تصحیح

14. 5 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام .
    آقا محمد داود پاسختون رو دادند .

یک لوله ی باریک داره که وصله به محور .
    اگر آب از اون سوراخ میچکه پس کاسه نمد محور خرابه .

این هم عکسش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در سمت چپ محور یک قسمت از بدنه ی واترپمپ شبیه لوله هست .
    این همون جائی هست که آب نشتی محور ازش میریزه بیرون .
    شرمنده ،لطف کنید به این عکس نگاه کنید ببینید مطلب شما را درست فهمیدم

16. این کاربر از abbas-t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •