سلام یه برنامه ای هست که میشه ارشیوهایی که از چت کردن تو کامپیوتر هستش رو به متن تبدیل کنه...ممکنه اون رو بذاری؟؟؟؟
ممنونم......
سلام یه برنامه ای هست که میشه ارشیوهایی که از چت کردن تو کامپیوتر هستش رو به متن تبدیل کنه...ممکنه اون رو بذاری؟؟؟؟
ممنونم......
من قبلا از سایت xeeber واسه کسانی که مخفی میامدن استفاده میکردم ولی چند روزه که دیگه نشون نمیده
و کار نمیکنه فقط بعضی اواتور را نشون میده معلوم نیست که طرف انلاین هست یا نه واسه شما هم همین طوره؟
مسنجر منم دیگه لوگین نمی کنه!
از چند نفر پرسیدم تو همین فروم هم چند تا تاپیک بود اما جواب قطعی نگرفتم کسی می دونه باید چیکار کرد؟
ای کاش کمی بیشتر توضیح میدادی دوست گرامی.
اگر ارور میده عکسش رو همین جا قرار بده.
اگر هیچ اروری مشاهده نمیکنی و یاهو مسنجر همونطور در حالت لاگین کردن باقی میمونه کاری رو که میگم انجام بده شاید مشکلت حل بشه.
ابتدا از منوی بالای یاهو مسنجر گزینه Messenger رو انتخاب کن.
از منوی باز شده گزینه Preferences رو انتخاب کنید.
با انتخاب این گزینه صفحه ای مطابق شکل زیر برای شما باز میشود.
از منوی سمت چپ گزینه Connection رو انتخاب کنید.
در عکس گزینه ای رو که با کادر قرمز مشخص کردم تیک بزنید و OK کنید.
حالا دوباره سعی کنید لاگین شوید.
برنامهاى مىخواى كه در حالت آنلاين نبودن ياهو مسنجر بتونى آرشيو چتها رو ببينى؟
آرى!
◙
با سلام
لطفآ بگید از چه اینترنتی استفاده میکنید
دایل آپ یا adsl
نه ...منظورم اینه که اون گفتگوهایی که قبلا انجام شده با اد لیستها و تو کامپیوتر تو پوشه ارشیو مسنجرت مونده و همه اون گفتگوهایی که قبلا کردی رو بتونی به متن تبدیل کنی اصلا ربطی به کانکت شدن نداره..
من قبلا برنامه اش رو داشتم ...الانم دنبال همون برنامه هستم....
Last edited by atolympic; 28-03-2008 at 09:30.
از دوستان کسی کاربر یاهو 360 هست؟چند وقتیه که invite ها به مقصد نمیرسن.یه سری هم ID هاشون هک شده.کسی راه حلی واسه این مشکلات نداره؟
من هستم
ولی جوابی ندارم
آی دیه قبلیم هم به این خاطر پاک کردم
چطوری میشه شکلک های مخفی رو به یاهو مسنجر اضافه کرد ؟ و از کجا میشه emotion های جدید دانلود کرد ؟ و همین طور audible ؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)