منظورت این تاپیک دوست عزیز؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من عمدا" تاپیک رو ترش نکردم تا وضعیتش مشخص بشه... اونجا سوالی رو مطرح کردم که منتظرم پاسخ بدید.
شاد باشی
منظورت این تاپیک دوست عزیز؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من عمدا" تاپیک رو ترش نکردم تا وضعیتش مشخص بشه... اونجا سوالی رو مطرح کردم که منتظرم پاسخ بدید.
شاد باشی
سلام .برای نصب هر برنامه unsigned و کرک شده باید گوشی رو -- کنیم؟
بله باید H A C K کنید البته فایل رو هم میتونید ساین کنید ولی در همه موارد جواب نمیده !سلام .برای نصب هر برنامه unsigned و کرک شده باید گوشی رو -- کنیم؟
من چند تا signer دانلود کردم ولی کار نکرد.میشه چند تا signer معرفی کنید با لینک؟برای معتبر کردن ovi maps cracked n79
سلام دوستان من گوشی رو کرک کردم اما وقتی بازیDirk Dagger
تو اون لول که از دختر ه عکس می گیره بعد می یفته و تیر میخوره کاراگاه تصویر سیاه می شه و آهنگ می زنه بعدا هر چه صبر می کنم نمی یاد کلید ها رو می زنم باز هم همون قسمت عکس گرفتن می یاد
اگه درست نیم شه سیو بعد از اون مرحله هست بذارید شاید عملی بشه
بازی Resident Evi
مرحله اول که درب رو باز می کنم پیغام می اد می گه باید نسخه فول رو باید بخرید تا مرحله بعد بره
اما این که شما گفتید کرکش شده اهستش پس قضیه چیه
بازی Bounce
وقتی مرحله اول می رم مرحله بعد اخطار می زنه می گه باید بازی رو ریستارت کنم یا از اول مرحله رو انتخاب کنم
وقت خارج می شم می گه باید نسخه فول رو باید بخرید تا بازی دو مرحله و سه تا توپ جدید آزاد کنه این دیگه چه سری هستش
اینطور که به نظر میاد گوشی شما جزو FP2 ها هستش. FP2 ها یه تعدادی از بازی ها رو اجرا می کنن. برای دیدن لیستشون می تونی به این تاپیک مراجعه کنی:
بررسی وضعیت بازی های N-Gage II در گوشی های سیمبین 9.3 ا FP2 ا :
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ای بابا من این لیست رو صد بار خوندم هیچ ربطی به حرف من نداشت مندارم میگم bounce فول هستش اما می گه بازی رو بخرم
ریزیدنت ایول فول هستش امام میگه بازی رو بخرم اون لیست باسه بازی هایی هست که اجرا می شن مال من که اجا شدن مشکل فول شدن هستش
دوست عزيز قسمت هـك گوشي هاي موبايل دو سه نوع ساينر معرفي شده
ميتونيد بريد دانلود كنيد و تســت كنيد براي همه جواب داده
موفق باشيد!![]()
دوست عزیز اگه لیست رو یک بار به دقت می خوندی متوجه می شدی که bounce به صورت فول اجرا نمی شه و اویل رو باید با ترفند فولش کنی.
اون لیست هم برای بازی هایی هست که به صورت فول اجرا می شن.
موفق باشی![]()
وای خدایا
یادش بخیر
چه دورانی بود
همش اینجا بودیم و منتظر B I N P D A
خدائیش انگیج به من یکی که خیلی چسبید
و تو زمان خودش خیلی بهم حال دادن
یادش بخیر
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)