یک ماه پیش در نمایندگی یکی تحویل میدادند
هیچ فرقی با قبل نکرده بود
فقط قسمت نمایشگر وسط داشبرد تغییر کرده بود و سنسور عقب سوار کردند
البته سیستم برق هم به مالتی پلکس تغییر داده شده
یک ماه پیش در نمایندگی یکی تحویل میدادند
هیچ فرقی با قبل نکرده بود
فقط قسمت نمایشگر وسط داشبرد تغییر کرده بود و سنسور عقب سوار کردند
البته سیستم برق هم به مالتی پلکس تغییر داده شده
سلام دوستان
من ماشینم تیپ 5 مدل 92، چندوقت پیش (بعد از 7000 کیلومتر کار) تو جاده یهو خاموش شد. ریستش کردم رسوندم تا نمایندگی گفت ecu باید عوض بشه! مارکش کروزه که ظاهرا ایرانیه. وقتی عوض کرد گفت مال شما از سری قبلیا (آشغالا!) بوده این جدیدا عیبش برطرف شده!!
فعلا که داره کار می کنه حالا خدا میدونه کی باید عوض بشه
چون گارانتی بود پول نگرفت ولی فاکتور که داد ecu crouse قیمتش 600 تومن بود. گفت فرانسویش 2 تا 2.5 میلیونه به ماشین شما هم نمی خوره!!
سلام به همه دوستاي عزيز و با تبريك عيد فطر به همه شما
خيلي به من لطف ميكنيد اگر بهم كمك كنيد تا درمون اين ماشين بدبختم رو پيدا كنم!
من يه V8 مدل 90 دارم. كه البته پارسال خريدمش. تا يك ماهي پيش هم عين ساعت گرينويچ كار ميكرد. خيلي ازش راضي بودم. تا اينكه يك ماه پيش , يك شبي كه ماشين دست برادرم بوده , مسيري رو رفته بوده و داشته برميگشته خونه كه ميبينهماشين داره داغ ميكنه. يه خورد مياد جلوتر كه شايد بهتر بشه اما باز ميره بالاتر. خلاصه پياده ميشه و آب ميريزه توي مخزن. ميگه با همون وضع اومدم خونه اما باز نزديكاي خونه درجه ميره بالا كه ديگه جلو خونه پارك ميكنه. فردا صبح نگاه ميندازه ببينه چه خبر بوده كه ميبينه شلنگي كه ميره توي راديات در اومده بوده! اون رو درست ميكنه و بعد ماشين رو روشن ميكنه اما ماشين بد روشن ميشه. خلاصه به 2-3تا تعميركار نشون داديم , آخر گفتن واشر ترسونده. مام داديم واشر و تراشكاري و اين حرفا...
اما بعد از اون تازه گرفتاري ما شروع شد!! با يه تك استارت روشن ميشه اما وقتي ماشين رو روشن ميكني , دور موتور پايينه. روي 700 تا 800 بازي ميكنه و انگار ماشين ميخواد خاموش بشه. كه البته گاهي اوقات خاموش هم ميشه. پشت چراغ كه وايميسم , سر خيابون كه توقف ميكنم , كلا هر جايي وايسم بخوام راه بيفتم همين داستانه. اصلا انگار پدال گاز وجود نداره. انگار داري كلاج فشار ميدي!! هيچ عكس العملي نشون نميده. بعد از چند بار كه پدال رو فشار ميدي يهو گاز ميخوره. دنده 2 و 3 اصلا مشكلي نداره. فقط موقع راه افتادن يا دنده عقب. البته هميشه هم نيست. بعضي اوقات هم راحت راه ميفته , اما اون دور پايين موتور موقع توقف هميشه هست. الان يك ماهه كه صد جا بردمش. چنجا دياگ زدن ميگن هيچي نيست. سنسور گاز , سنسور اكسيژن , پمپ بنزين , سنسور دور موتور , استپر...
خلاصه خيلي چيزها رو تعويض كردم اما افاقه نكرد. حتي يه كامپيوتر بدون كد هم روش امتحان كردم اما نشد كه نشد!! خلاصه اسير شدم ديگه.
حالا لطفا اگر كسي تجربه اش رو داره , يه كمكي به من بكنه. يه نفر هم بهم گفت شايد واشر.بد عوض كردن يا بد تراش دادن. با تعمير كاره كه حرف ميزنم ميگه من از كارم مطمينم. حالا نظر شما چيه؟ چيكارش كنم؟
ببخشيد اگه طولاني شد.
Last edited by saeidoo0; 28-07-2014 at 23:06.
دریچه گازت رو بررسی کن.
Sent from my SGP321 using Tapatalk
داداش چونکه میگی تو دنده2-3 که میره مشکلی نداره پس ایراده موتوری نمیتونه داشته باشه میمونه بخش انزکتور خودرو شما دور موتور در هنگام خلاصی توسط استپر موتور تنظیم میشه(البته صحیح ترش هوای خودرو هست) من بیشترین شکم اونجاست هم خوده قطعه استپر هم داخلش که کثیفی چیزی نشده باشه اونو یه بررسی بکن ختما یه استپر دیگم بنداز روش ببین مسیله دیر واکنش نشون دادنش حل میشه داخلشم با اسپری انزکتور یا بنزینی چیزس شستشو بده ////
والا دوست عزيز , گفتم كه الان يك ماهه درگيرشيم. بعضي مواقع رو داداشم برد مكانيكي. واسه همين من درجريان همه تستايي كه روش كردن نيستم. اما بهم گفت كه استپرش رو تست كردن و گفتن سالمه. شستشوي انژكتور هم شده
پ ن : الان دوباره پرسيدم راجب استپر , ميگه گفتن اينا استپر نداره. استپر مال تيپ 2 ه! حالا درست و غلطش رو من نميدونم!
Last edited by saeidoo0; 30-07-2014 at 09:52.
دريچه گاز رو هم عوض كردم اما از اون هم نيست. توي حركت هيچي نيس اما تا وايميسي خاموش ميشه. بخصوص اگر كولر بگيري كه ...رتي خاموش ميشه!!
بچه ها از كجا ميتونم تصاويري از داخل پژو 206 تيپ 1 مدل 81 به دست بيارم ؟ اطراف فرمون و امكاناتش منظورم هست
راستي 206 به جز گرون بودن قطعاتش چه معايبي داره ؟ اين 206 هاي معمولي بدون صندوق، جايي براي لاستيك زاپاس دارن ؟
دوستان با سلام هیچ جوری نمیشه این فضای عقب 206 صندوقداررو برای جای پا بیشترش کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)