سلام
در مورد اين سوال روي نوار ابزار كليك راست كنيد و پس از زدن customize به سربرگ اول بريد و گزينه menu bar رو انتخاب كنيد و دكمه reset رو بزنيد
اگه مشكل حل نشه نياز به بازسازي آفيس هست
سلام
در مورد اين سوال روي نوار ابزار كليك راست كنيد و پس از زدن customize به سربرگ اول بريد و گزينه menu bar رو انتخاب كنيد و دكمه reset رو بزنيد
اگه مشكل حل نشه نياز به بازسازي آفيس هست
وقتی یه کادر برا صفحه ورد میزارم، و دکمه print preview میزنم ..کادر قسمت پایینی ناقصه.. برای حال landscapeهم سمت راستش کادر نیوفته..و در نتیجه پرینت هم میگیرم همین مشکل هست.چرا؟؟
![]()
شما چك كنيد كه آيا سايز كاغذ تون A4 هست
این مشکلی هست که خیلی ها باهاش درگیر هستند،
در تنظیمات مربوط به Page border، تنظیم margin ها رو افزایش بدید.
اگر مشکل رفع نشد،
به جای measure from
edge of page
انتخاب کنید
text
برای من این طوری حل شد.
---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
در word 2010
کجا باید تنظیم کنم که اعداد رو به نمایش فارسی اون ها نشون بده و نه لاتین ؟!
با سلام
یه سوال دارم در مورد استفاده از شماره گزاری اتوماتیک در Heading ها.
در حالت اتوماتیک باید چیکار کرد که شماره گزاری از راست به چپ باشه. یعنی به جاری 3-2-1 بزنه 1-2-3 .
با سلام
ببخشيد چطور مي شه توي ورد نمودار کشيد که با تغيير کردن اعداد نمودار هم تغيير کنه يعني زنده باشه ؟
سلام
یه سوال فوری دارم
من یه فایل ورد 2007 دارم که comment گذاری شده ... حالا می خوام این comment ها رو بعضی هاشو Accpet کنم ... یعنی تایید کنم تا تغییر تو متن اعمال بشه .... ولی گزینه Accept changes غیر فعاله .... چی کار کنم
از Word 2007 استفاده می کنم ...
سلام
من توی ورد 2003 وقتی میخام ی تایپ کنم همه "ی" ها رو جدا می نویسه مثلا "یک" رو می نویسه "ی ک" البته بدون فاصله(عکس پایین).البته برای نوشتن صحیحش باید "Shift+ط" بزنم که سرهم بنویسه اگه میشه کمک کنید.
مرسی.
مشکلی که با حرف ی دارین مال نوع فونت شماست ... اگه فونت دیگه ای رو انتخاب کنید مشکل حل میشه .. ..
و ربطی به سیتمتون و چیزای دیگه نداره..... ولی حالا برای همون فونتی که انتخاب کردین می تونین Replace all بزنید تا یه دفعه کل متنتون درست بشه...
مرسی سیما ولی مشکل منم همینه، فقط با فونت Arial درست مینویسه.اگه میشه Replace all رو هم توضیح بده،مرسی.![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)