به نظر من از تصميم كبري هم بهتر بود![]()
به نظر من از تصميم كبري هم بهتر بود![]()
دوستان بنظرتون پراید مدل 79 تمیز ( مطمئنم )، با 10 ماه بیمه و لاستیک صفر چقد میارزه ؟
شرمنده اگه Off شد، ممنونم .
قیمت نرمالش تو محدوده 4.600 هستش اگه خیلی تمیز باشه تا 4.900 - 5 تومن هم جا داره!
فرشاد جان الان 82 دارن اين قيمت ميدن .به نظر من كه 4.300 آخر آخرش اگر خيلي خيلي تميز باشه و رنگ هم نداشته باشه.
اگه در مورد قیمت پراید بحق کنیم همیشه به اختلاف میرسیم!
چون قیمت هاش خیلی متافاوتو گیج کنندس!
اینو دیگه اشتباه نمیکنم خودم یه 10 روز پیش یکیش رو دیدم مدل 79 بود که 4.900 میگفت ، خیلی هم تمیز بود!
(والا اینو دیگه مطمئنم!)
فرشاد پراید ماشینی هستش که با کارکردش قیمتش تفاوت میکنه 78 خودم دیدم 4.5 خریداری شد توسط بنگاه ولی ماشین واقعا کم کار کرد بود 10000 تا راه رفته بود و کلی بنزین داشت و جالب اینکه دوگانه سوز شده بود واسه همین نمیشه زیاد روش مانور داد تو نرمال بازار رو برای هر ماشینی بگیر و فرض کن ماشین هر سالی که کار کرده 20 هزار تا راه رفته پس با اون قضاوت کن .وقتی میای به قیمتهای پایین من ایراد میگیری من یه ماشین نرمال رو در نظر میگیرم نه یه ماشین کم کارکرد .
سلام دوستان من یه خورده دیگه دستم پول رسیده که شده 13 تومان حالا موندم دوباره 405 صفر بگیرم یا یه 206 تیپ 5 کارکرده درضمن نظرتونم درباره تیپ 6 هم بگید ممنون
رامین قربونت برم من کی ایراد گرفتم!فرشاد پراید ماشینی هستش که با کارکردش قیمتش تفاوت میکنه 78 خودم دیدم 4.5 خریداری شد توسط بنگاه ولی ماشین واقعا کم کار کرد بود 10000 تا راه رفته بود و کلی بنزین داشت و جالب اینکه دوگانه سوز شده بود واسه همین نمیشه زیاد روش مانور داد تو نرمال بازار رو برای هر ماشینی بگیر و فرض کن ماشین هر سالی که کار کرده 20 هزار تا راه رفته پس با اون قضاوت کن .وقتی میای به قیمتهای پایین من ایراد میگیری من یه ماشین نرمال رو در نظر میگیرم نه یه ماشین کم کارکرد .
خب من مزایا و معایب هر کدومو میگم شما خودتون تصمیم بگیرید:سلام دوستان من یه خورده دیگه دستم پول رسیده که شده 13 تومان حالا موندم دوباره 405 صفر بگیرم یا یه 206 تیپ 5 کارکرده درضمن نظرتونم درباره تیپ 6 هم بگید ممنون
206 تیپ 5
قدرت و شتاب خوب - مصرف کم - امکانات و ایمنی خوب -
معایب: فضای کم داخل کابین و قسمت بار - قیمت گران قطعات بخصوص نسیت به تیپ 3 و تیپ2! - استهلاک زیاد به خاطر قدرت زیاد! خطرناک بودن مدل دست دوم ان!
206 تیپ 6
قدرت در حد تیپ 5 اما شتابش به خاطر اتوماتیک بودن کم شده! مصرفش هم زیاد تر شده. امکانات و ایمینیش هم مثل تیپ 5 هستش.جعبه دندش تیپ ترونیکه و لذت سواری خوبی به ادم میده.
معایب: تمامی اون ایراداتی که تیپ داره رو داره!
405
کم استهلاک - قدرت و شتاب متوسط - قیمت خوب قطعات نسبت به 206 (البته عمرشون هم کمه در عوض!)
صفر کیلومتر بودن ان!
معایب: مصرف زیاد - امکانات و ایمنی خیلی کم!
پیشنهاد من کنار اینا ریو هستش.بازم سوالی است در خدمتم.
از این سه مورد کدوم بهترخب من مزایا و معایب هر کدومو میگم شما خودتون تصمیم بگیرید:
206 تیپ 5
قدرت و شتاب خوب - مصرف کم - امکانات و ایمنی خوب -
معایب: فضای کم داخل کابین و قسمت بار - قیمت گران قطعات بخصوص نسیت به تیپ 3 و تیپ2! - استهلاک زیاد به خاطر قدرت زیاد! خطرناک بودن مدل دست دوم ان!
206 تیپ 6
قدرت در حد تیپ 5 اما شتابش به خاطر اتوماتیک بودن کم شده! مصرفش هم زیاد تر شده. امکانات و ایمینیش هم مثل تیپ 5 هستش.جعبه دندش تیپ ترونیکه و لذت سواری خوبی به ادم میده.
معایب: تمامی اون ایراداتی که تیپ داره رو داره!
405
کم استهلاک - قدرت و شتاب متوسط - قیمت خوب قطعات نسبت به 206 (البته عمرشون هم کمه در عوض!)
صفر کیلومتر بودن ان!
معایب: مصرف زیاد - امکانات و ایمنی خیلی کم!
من مزایا و معایب هر سه تاشم گفتم شما خودتون ببینید با کدوم میتونید کنار بیاید اونو انتخاب کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)