ADSL مخابرات از دیروز مرتبا قطع میشه میخواستم ببینم بقیه هم همین مشکل رو با مخابرات دارند ؟
ADSL مخابرات از دیروز مرتبا قطع میشه میخواستم ببینم بقیه هم همین مشکل رو با مخابرات دارند ؟
من که چند روزی میشه گرفتم تاحالام قطع نشده
امروز به سیستم من هم نت من هم سرایت کرد سرعت در حد 6 تا 12 هست
با سلام خدمته دوستان مخابراتی
من 256مخابرات دارم
1. می خواستم ببینم برای شما هم پینگ ها این چند وقته دربو داغون نشده !؟
ظهرها کلا هیچی داغون. قبلا شبا خوب بود که حالا شبا هم داغونه ! کلا پینگ 200-300 هستش خیلی داغونه!!
ماله بقیه چطوره؟
2. یک مشکلی دیگه ای که کلا از زمانی از مخابرات گرفتم دارم
اینه که صفحه مشاهده کارکرد برای من باز نمیشه منظورم این لینکهباز جالبه با VP-N باز میشه اما باز شماره تلفنمو اصلا نداره ! یعنی با شماره خط ADSLداخل نمیره !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آیا این مشکلو بقیه هم دارن ! ؟
.
مخابرات مسخرشو درآورده ، سرعتش که خراب شده ، پینگشم خراب شده !
اون صفحه سایت مشاهده کارکرد برا من باز می شه ، بدون مشکل !
کلا گرفتن adsl از مخابرات توصیه نمیشه ! من که این سه ماه تمام بشه ، دیگه نمی گیرم. پول بیشتر میدیم حداقل ذهنمون که درگیر نیست
قضیه چیه این 3-4 روزه پینگا همش ریده؟!
دیروز ظهر خوب شد، امروز صبح هم که دوباره خراب بود، ولی از ساعت 2 درست شد!
ساعتای 4-5 دوباره پینگا رید، و قطعی هم پیدا کرد!!!! (الان دوباره خوب شده!)
اصلا تو پارس آنلاین سابقه نداشته! نمیدونم چرا اینجوری شده!
بدون پینگ هم که اصلا نمیشه کار کرد!
یه سرویس خوب با پینگ خوب، معرفی کنید!
دوستان چطور میشه ریز مصرف Adslمخابرات رو مشاهده کرد
باز شما خوبه سرویسشو دریافت کردی اما من از برج 11 ثبت نام کردم اما تا به امروز پانزده تیر هیج خبری نشده!
فقط میگن چون شما کافوی نوری هستی تجهیزاتشو نداریم!!!(یعنی توی 6 ماه نتوتسن تجهیزاتشون رو تامین کنن؟؟)
آخرش دیدم نه بابا امیدی به خیر مخابرات نیست رفتم وایمکس ایرانسل ثبت نام کردم اخه تخفیف برای عید مبعث هم داشت چون خونه اسکنر و... نداشتم گفتم برم نمایندگی وایمکس سر کوچه بهتر و مطمئنتره!خوشحال مدارکو تحویل مسئولش دادم و با خودم گفتم خوب شد توی آخرین ساعات تخفیف مودم تونستم ثبت نام کنم!بعد 2 روز دیدم خبری از اس ام اس ایرانسل برای پرداخت پول نیست!رفتم نمایندگی گفتم سیستم ثبت نام مشکل داشته!ثبت نام شما انجام نشده!تخفیف مخفیف مودم تعطیل!قیمت الان وایمکس هم زیاده نمیصرفه!الانم چشم به راه مخباراتم شاید یه فرجی شد:3.چون ارائه اینترنت پرسرعت روی فیبر نوری در انحصار مخابراته!!(خدایا این فیبر نوری چه بلایی بود که گرفتارش شدیم!)
رنجنامه یک کاربر اینترنت در ایران که در حسرت داشتن اینترنت پرسرعته![]()
Last edited by H A M A S; 06-07-2011 at 21:00.
برای من که کانکت میشه ولی اصلا صفحه ای باز نمیشه1. می خواستم ببینم برای شما هم پینگ ها این چند وقته دربو داغون نشده !؟
هر صفحه را میخوام باز کنم همش مجبورم دیسکانکت کنم دوباره کانکت بشم تا یک صفحه برام باز بشه
ظهر ها برای منم اصلا وصل نمیشه دیگه از بس با مودم ور رفتم به این خیال که خراب شده پدرم در اومدظهرها کلا هیچی داغون. قبلا شبا خوب بود که حالا شبا هم داغونه ! کلا پینگ 200-300 هستش خیلی داغونه!!
دیگه از کجا بگیریم که از مخابرات گرونتر بده تا خیالمون راحت باشهکلا گرفتن adsl از مخابرات توصیه نمیشه ! من که این سه ماه تمام بشه ، دیگه نمی گیرم. پول بیشتر میدیم حداقل ذهنمون که درگیر نیست
برای همین 512 مسخره بیشتر از 60 تومن دادیم
سرعت و پینگ منم افتضاح شده معلوم نیست که دارن چه غلطی میکنند
![]()
Last edited by omidtb; 06-07-2011 at 22:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)