توی پک بیزینس هست
البته باغبانی توی سیمز فصل ها هست که میتونید درخت میوه داشته باشید یا میوه بکارید توی زمین![]()
توی پک بیزینس هست
البته باغبانی توی سیمز فصل ها هست که میتونید درخت میوه داشته باشید یا میوه بکارید توی زمین![]()
من دیروز CD کریسمس پارتی و سیمز3 رو از فروشگاه خریدم. سیمز3 رو برای بعد از امتحانا گذاشتم ولی کریسمس پارتی رو دیروز نصب کردم. خیلی باحال و فوق العاده بود. من تقریبا همه سیمزها رو دارم. ولی خب اگر خواستین کریسمس پارتی رو بخرین سعی کنین حتما سیزن رو داشته باشید. چون وقتی روز کریسمس برف بیاد خیلی باحال میشه. لباس های جدیدشون که عالی بود. در این CD کلی وسایل کریسمس ( چراغ، فشفشه، وسایل تزئینی، ادم برفی، درخت کریسمس و...) وجود داشت. من که خیلی حال کردم. ببینم کس دیگری هم این رو خریده؟![]()
بله من خریدم دارمش قشنگه
ممنون ، من یه دی وی دی خریده بودم که تمام پک های سیمز رو توش داشت ... بعد از اینکه نصب کردم ... چی کار باید بکنم که به این کارها مشغول بشه ؟توی پک بیزینس هست
پک بیسینس:برای آرایشگری یه صندلی مخصوص توی قسمت صندلی هایی مثل صندلی بار میاد که آدم میشینه روش موشو درست می کنید
پک فر تایم:برای مجسمه سازی شاید منظورشون همون سفال گری باشه یه میز مخصوص داره
پک فری تایم:برای خیاطی دوباره میز خیاطی داره
پک بیسینس:روباط سازی میز مخصوص
پک بیسینس:دسته گل سازی میز مخصوص
پک سینز(فصل ها):باید از توی خونه سازی خاک بخری بزاری یه جایی بعد می گه freeze with میزنی انتخاب می کنی کودو میریزی بعد میزنی plant و انتخاب می کنی آب می دی و .... که البته توی سیمس 3 هر جایی دلت بخواهد می تونی بکاری اما اینجا فقط روی خاک!
در مورد کود ها هم بهترین کود ممکن کود کومپوست هست که یه چیزی در اون بخش شبیه سطل زباله هست اونو که بخری زباله های خونتو میریزی اینتو و کود درست میکنه وقتی می خوای بکاری مرحله ی اول کومپوستو انتخاب می کنی کیفیت بهتری داره
اگه کمپلیت کلکسیونو خریدی چندتا پک مثل فریتایم و آپارتمان لایف بون ویوگو یه چیز دیگه
برای کامل شدن گل و گل کاری و کاشتنتون شما می تونی پک garden &mansion stuff یعنی وسایل عمارت و باغبانی رو بخرید که کامل تر بشه مثلا خونه رو به شدت گل و گل کاری می کنید و زیباش می کنید اما خوب برای میوه ها سینز می خواد در سینز یک آب میوه گیر بهتون میده که می تونید باهاش آب میوه هایی رو که برداشت کردید بگیرید و نوش جان کنید مثلا یکیش یه آب میوه ای هست که سیمتون محبوب میشه زیر پاش گل در میاد هر جا میره آدما عاشقش میشن حتی زنا!ولی خوب محدوده دیگه البته اینو می تونید در پک نایت لایف هم خریداری کنید
Last edited by Zende; 05-06-2009 at 11:58.
اههههههههههه چرا هر چی رمزا رو میزنم ارور میده؟تا چن دقه پیش همشون کار میکردا ولی حالا فقط MAXMOTIVES کار میکنه این ارور رو میده سر در میارین مشکل چیه؟
>moveObjects ON
ERROR TSCheatSystem: ERROR IN CHEAT: Unknown operand: ON
in command 'moveObjects ON'. OnErrorClearParserTempState called.
with command moveObjects ON
.\source\TSCheatSystem.cpp(68)
من همه سیمزا رو خریدم نزدیک 60 هزار تومن اب خورد البته اینترنتی ولی حالا میبینم1- پیتز و2- بون وویوری و3- کیچن اند بسش دانلود نمیشه یک ضد حالی خوردم ولی بیخیالشون شدم با همینا بازی میکنم .دانلود این سه تا با دیال اپ امکان داره؟
شما رمز رو غلط ميزنيد بايد دقت كنيد.![]()
به کدوم کارها؟ کشاورزی و فروشندگی و....؟ اگر منظورت اینه باید بگم توی سیمز بیزینس اول باید روی تلفن یا کامپیوتر کلیک کنی بعد open busines یا یه همچین چیزی میاد. وقتی روش کلیک کردی میتونی هر شغلی که دوست داری راه بندازی. در ضمن میتونی کارمند هم داشته باشی( بهشون حقوق بدی، براشون وظیفه خاصی تعیین کنی و در مواقع ضروری اخراجشون کنی) اگر خواستی میتونی مغازه اجاره کنی و توی اون کار کنی. یا توی خونت. برای شغلهای مختلف لباسهای خاصی هم وجود داره( یونیفرم) برای کار فروشندگی باید یه سری وسایل که دوست داری بفروشی رو توی محل خاص بذار و براشون قیمت تعیین کنی. برای گل فروشی ربات سازی و... هم وسایلی خاص وجود داره که با خریدنش میتونی گل و.... بسازی و بفروشی. البته شغلهای دیگری هم هست مثل
پلیس و دکتر و مسئول پرورشگاه و دزد و.... اگر خاصی روش کار این شغلهارو بدونی میتونم بهت بگم.
اقا اینم ادیت و پچ برای سیمز 2 که خیلی خوبه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک سوال داشتم،
میخواستم بدونم چجوری میشه موبایل (Cell Phone) خرید. این گزینه رو توی خواسته ها (Wants) پیدا کردم ولی نتونستم بفهمم که از کجا باید این کار رو انجام داد ؟
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)