شبه سرعت کم هست چون شلوغه
دیگر دوستای منم از طرفای شما شاکین
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شبه سرعت کم هست چون شلوغه
دیگر دوستای منم از طرفای شما شاکین
اینجا در مورد همه چی صحبت میشه درباره adsl هم صحبت میشهدیشب بد نبود من لینک مستقیم حدود 60 سرعت داشتم که تو این 2 هفته رکوردی بود برای خودش
![]()
سلام حسین آقا!
راست میگی! دیگه این تاپیک مثل اون قدیما نیست چون فعلا شرایط برای همه تقریبا ثابت شده و اتفاق عجیب غریب تو سرعت و ... نمیفته یا دیگه بحث لنگر نیست، بچه ها هم اومدن تا سوژه بعدی کمی موضوعات جدید غیر ADSL مطرح کنن تا حوصلمون سر نره!( البته خودم هم جزء همونا هستم)
اما در مورد سرعت شبانه واقعا خوب نیست! الکی کامپیوتر رو روشن میزارم بعد صبح میبینم 20 تا دونه آهنگ دان شده به اضافه 600 مگ فیلم از تورنت!
فکر کنم اوضاع خط 7 بدتر از جاهای دیگه باشه!
لطفا بقیه هم یه آماری از خط و سرعتشون بدن، البته از Speed test نه! با IDM یا ...!
سرعت پارس خط 7 بد نیست![]()
شنیدم مخابرات پهنای باند بیشتر از 128 نمیده پس چطوری شرکت ها بالای 128 ثبت نام میکنن یعنی ما فقط داریم هزینه بیشتر از 128 میدیم؟ چون سرعت سرویس جدیدم با 128 که داشتم هیچ تفاوتی نداره![]()
سرعت بسیار پایین...
آره... 722 داغون شده... اندیشه نمیتونه سرعت رو مدیریت کنه. یکی تو مرکز 5 با سرعت 130 بعد 722 سرعت 10. بعد میگن این حرفا رو میزنیم که تنش ایجاد کنیم! د کوفت، مرز "تنش ایجاد کنیم"... این چیه آخه... میگن شبا هجوم میارن، سرعتا میاد پایین. 1 ماه پیش چرا اینطوری نبود؟ هجومو شب بیا بلوار گیلان خیابان 192 بهت نشون بدم... به بابات پول بدم سریعتر اطلاعاتو تبادل میکنه... شکلک هارو نمیتونم لود کنم...
سرعتاشو تو این مدت رو 6 مگابیتم ببره، من میرم پارس وی... حداقل منت سر آدم نمیزارن. مرتیکه ساقست، درخته، ریشست، کیه این صاحاب اندیشه؟ باید بره دوکون فروش لوازم کشاورزی باز کنه... اینقد رفت *ایه مخابرات رو مالید تا بهش مجوز ISP دادن که اونم تو تبلیغات مینویسن ICP. آخه فلان فلان شده تو که اینترنتتو از عصر انتقال داده ها میگیری چی چی میگی ICP. کافی نتم نیستین شما...
دوست عزیز
اینجا قرار نیست به شرکتا بد و بیراه بگیم یا از اینجور واژه ها استفاده کنیم.شما اگه از یه شرکت اینقدر شاکی هستین اینکه بد و بیراه گفتن نداره ! من نه پسر خاله اینا هستم نه وکیا مدافعشون اما اینجا جای اینجور حرفا نیست. انتقاد کردن هییییییییچ عیبی نداره ... خیلی هم خوبه ... اینجا مشکلات فنی شرکتا رو مطرح کنین یا اگه پشتیبانی یا نحوه برخورد پرسنلشون با مشتری بده مطرح کنین ... اما اینجور صحبت کردن رو فکر نمیکنم هیچکدوم از دوستان تایید کنن. وقتی آدم اینقدرررررر از یه شرکت ناراضیه خیلی راحت میره از شرکتی که فکر میکنه خدماتش بهتره اشتراک میگیره . نه نیازی به توهین به کسی هست نه اینکه آدم اعصابشو اینقده داغون کنه !
هر چند میدونم این حرفا رو از رو عصبانیت گفتین اما بازم قابل قبول نیست اینجوری یک طرفه به قاضی برین .
راستی در مورد همون صاحبان که گفتی چقدر میشناسیدشون ؟! میدونین سواد علمیشون چقدره ؟! میدونین چندین سال پیش تو زمانی که هیچ احدی جرات نمیکرد بدون کمک مشاورین فنی تهرانی یه دونه روتر اینجا کانفیگ کنه اینا به خاطر علاقه و سوادی که از خودشون داشتن همه کارا رو خودشون انجام میدادن ؟ یا در مورد مجوز ICP اصلا کاری ندارم چطور گرفتن یا الان چطور دارن ازش استفاده میکنن ! اما همینقدر ریسک کردن که برن پیش مخابرات یه مبلغ کلانی ودیعه بذارن تا این مجوز به نام یه شرکت گیلانی برا اولین بار ثبت بشه .................... من کاری ندارم الان خدماتشون چطوره اما با توجه به پشتکار و سابقه ای که دارن و همچنین آشنایی شخصی با ویژگیهای فنیشون برا من قابل احترام هستند چون در هر صورت اسم شهر و استانمون رو سربلند می کنن ...
چطور اون وقتی که سرعتتون بالای 200 بود ساقه و ریشه نبودن ؟!!
خیلی دوست دارم نظر شما رو در مورد کیفیت وقتی که به پارس برمیگردین اینجا بخونم ! البته امیدوارم اون موقع سرعت و کیفیت عالی باشه و اونا هم ساقه و ریشه نشن !!!
اینجور صحبتا باعث میشه جمع دوستانه و صمیمی تاپیکی که داریم از بین بره .
الان یه قسمتی از حرفام رو مجدد سانسور کردم شاید صلاح نباشه آدم همه چیز رو تو فروم مطرح کنه و ترجیح میدم بیشتر از این در این مورد حرف نزنم . با خوندن اینا واقعا دل و دماغم برای نوشتن تو این تاپیک هم از بین رفت وقتی می خواستم جواب حسن رشتی عزیز رو در مورد وضعیت سرعت امشب بدم . فقط میگم تا 6 صبح دقیق 2.2 گیگ دانلود شده و سرعت تورنت هم نزدیکای صبح حدود 150 بود. لینک مستقیم هم خوشبختانه خبر ندارم چطوره !
خوش باشید.
Last edited by birak; 29-05-2010 at 06:32.
من هر وقت از اندیشه تعریف میکنم تا چند شب سرعتم کم میشه اما دیشت خیلی خوب بود یه بار صفر شد اما نوسان کم بود و بیشتر از 1 گیگ دان شد چون از نصف های فایلها واسه دان گذاشتم دقیق جمع نزدم اما راضی کننده بود![]()
اولا من نمیدونم چرا صمیمی ترین رابطه با پسر خالست؟ حالا سهام دار ایرادی داری مگه؟!
2. میدونم که حرف دل خیلی هارو زدم...
3. عصبانی که خوب هستم. ولی از عمد پست رو ادیت نمیکنم، چون معتقدم بعضی مواقع باید shock وارد بشه...
4. میگن دکترا... ولی از اونجایی که من با اقشار زیادی از دکتر ها (چه پزشکی و چه ریاضی) سر و کار داشتم، و همچنین و ضع کشورمون، خودمونی بخوام بگم، خوباش که صادراتین... بقیشونم یا رئیس دانشگاه میشن یا bussines میلیاردی میزنن که خوب باید باید واسه بچه های ریش دار قصه خوند تا بشه همچین کاری کرد...
پاسخ
1.پسر خالرو منم نمیدونم
2.حرف دل بعضی ها بود
3.به کی یا چی شک وارد بشه نکنه فکر میکنی مدیرای اندیشه میان این فروم رو چک میکنن
4.بیخیال
ناراحت نباش isp خودتو عوض کن ایشالا که راضی بشی تو فروم هم بگو کدوم خط کدوم سرویس که همه بفهمن شما از اون منطقه راضی نیست
![]()
منم مثل شما حدود 1 هفته پیش سرعتم افتضاح بود اومدم تو سایت هم گفتم که ناراحتم و سرعتم در حد دایال آپه به کسی هم shock وارد نکردم ولی الان 3 یا 4 شبه سرعتم رفته بالا اولا کارکنان اندیشه این سایت رو نمیبینن اگه هم ببینن فکر نکنم با این حرف هایی که زدین سرعت شما رو بالا ببرن شایدم همینو نصف کنناگه شما ناراحتی برو پارس منم خیلی رک و راست گفتم اگه راضی نباشم من هم میرم پارس
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)