کابل کامپوننت خیلی از نظر کیفیتی تفاوت داره با AV ، ولی هیچی HDMI نمی شه !
کابل کامپوننت خیلی از نظر کیفیتی تفاوت داره با AV ، ولی هیچی HDMI نمی شه !
ایول
همین خوبه ، هر جا باشه پیداش میکنم پس
مرسی
من کامپوننت رو گرفتم
حالا تو فکر اینم که یه HDMI بگیرم با یه تبدیل HDMI to DVI این چطوره؟
کیفیتش چه جوریاس نسبت به Component ؟
شرمنده ، سرتونم درد اوردم با این کابل و تبدیل![]()
بجا این همه تبدیل و کابل برو 1 مانیتور LG w2261vp بگیر حالش رو ببر.
اینم جزئیاتش:
خیلی مانیتور خوبیه.خودمم انقدر که خانواده گیر دادن مجبور شدم 1 دونه از این مدل برا اتاق خودم بگیرم درسته کوچیکه ولی کیفیتش خیلی عالیه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی قیمته این مانیتوره تو بازار 220 تومنه(تازه با گارانتی) به قیمتی که تو سایتش زده توجه نکن.
Last edited by A.IvI.I.N; 07-08-2010 at 22:09.
ممنون از راهنماییت
من کلا هدفم فعلا تو زندگی PS3 هس
خودش ، دسته ، بازی ، کابل رو گرفتم
الان تو برنامه نت هس بعد هم مانیتور (چشم انداز 2 ماهه توسعه PS3)
کی گفته کابل کامپوننت 480 میده تو 1080p هم حتی میتونی از کامپوننت بگیری بستگی به tvت داره
کامپوننت تنها ضعفی که نسبت به hdmi داره تصویر آنالوگ بهت میده ولی hdmi دیجیتال میده که همین باعث تفاوت کیفیتش میشه
آقا فكر نكنيد HDMI خيلي چيز شاخيه .hdmi تنها مزيتش اينه كه صدا و تصوير رو با كيفيت بالا و بصورت ديجيتال از طريق يك كابل انتقال ميدهو الا كامپوننت 6 فيش هم ميتونه همون كارو كنه منتها با 6 تا كابل رنگا وارنگ
HIGH DEFINITION MULTIMEDIA INTERFACE
رابط چند رسانه اي با كيفيت بالا
نه داداش بازي مشكلي نداره كاملا طبيعيه بعضي از بازيا زياد از هارد استفاده ميكنن بعضي هاي ديگه نه.مثلا هوي رين حدود 4 گيگشو روي هارد نصب ميكرد تا هنگام بازي ديسك زياد تو كنسول نچرخه.يحتمل فيفا 9 از اون نوع بازي هاييه كه زياد از هارد استفاده نميكنه و بيشتر ديسك تو دستگاه ميچرخهنوشته شده توسط foxyjanam
Last edited by hassanmirabi; 07-08-2010 at 23:44.
تا حالا بازي ساخته شده كه از تمام قدرت پلي 3 استفاده كرده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا آنچارتد 2 اينكارو كرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نظر من نه----
Last edited by BATMAN-LOVE; 08-08-2010 at 05:28.
من كه ميگم كرده چون كنسول من موقع بازي كردن آنچارتد 2 فن هاش با تمام سرعت ميچرخيدن و مثل تراكتور صدا ميدادن.البته جاي كنسولم يه خورده ناجوره ولي تو بازي هاي ديگه معمولا اين حالت بعد 15-16 ساعت بازي مداوم برام پيش مياد
هنوز نه !! از آخرین اخبار این موضوع فکر کنم 55 یا 60 % بود.
در گیر بودن در پردازش بازی گاهی اوقات به نحوه ی Rendering بازی هم بر میگرده و همچنین گرمای اون سیستم !
شما بازیه Ghost Recon 2 رو روی Xbox 360 بازی کن ! باز با جزئیات پایینی ساخته شده ولی سیستم در هنگام پردازش بازی جون میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)