سلام
بازی god of war 1یا2 برای کامپیوتر هست؟کسی بازی کرده؟
سلام
بازی god of war 1یا2 برای کامپیوتر هست؟کسی بازی کرده؟
ممنون از شما.اگه میشه لینک دانلود بزارید در مورد این بازی.
سلام
یک بازی سوم شخص مثل پرنسس ایرانی یا اساسینز کرید یا... تو این سبک اگه ممکنه معرفی کنید.
ممنون
آخرین بازی استراتژیکی که منتشر شده چیه؟
شرکت سازنده بازی بازی god of war 2 رو برای کامپیوتر منتشر نکرده اما به وسیله نرم افزار pcsx2 که با شرکت سونی همکاری میکنه میشه این بازی رو رو کامپیوتر بازی کرد فقط باید سی پی یو نسبتا قوی داشته باشید.
من خودم با همین نرم افزار تا اخر رفتم و کامل میشه باهاش بازی کرد و هیچ مشکل و سختی هم نداره
بهترین بازی استراتژیک سال 2010:
R.U.S.E
درخواست:
سلام دوستان،لطف کنید اگر اطلاعاتی در مورد بازیهای کامپیوتری و سبک ها یا نام بازیها ندارید پست ندید و کاربر ها رو گمراه نکنید،وحی منزل نازل نشده که شما حتما باید روزی یه بار بیای تو این تاپیک،اول تمام پست ها رو نقل قول کنی بعد جواب بدی
برای مثال پست 4418 همین تاپیک:
جواب:بازی جدید در مورد هواپیماهای مسافربری هست؟ با گرافیک مناسب.
مثال پست 4414 همین تاپیک:با سلام دوست عزیز یه بازی جنگی هواپیمایی هست با نام : War Leaders میتونی امتحانش کنی
جواب:یه بازی معرفی کنین که هیجان داشته باشه (توپ باشه)
محمد.ج مخلص همه گیمر هااگه دنبال بازی اکشن هستین ، بازی Call Of Duty Black Ops رو براتون پیشنهاد میکنم , DeadSpace 2 هم عالیه ... منتهی ترسناک هست
سلام به همه دوستان عزیز
من حدود 4ماهه که دارم دنبال بازیهGLOBAL OPERATION میگردم ولی تا کنون به هیچ نتیجه ای نرسیدم از شما خواهش میکنم اگه دارین آپش کنین مرسی
موضوعش چیه؟ چه جور استراتژیکی هست؟ تو مایه های جنراله؟
اینجا این بازی رو واسه pcمیفروشن.
بازیش قشنگه؟
Last edited by Zaghan_13; 19-02-2011 at 18:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)