ATI Radeon HD 4850سلام به همه
یه گرافیک میخوام بگیرم حدود 250 واسه بازی میخوام فقط که با این سیستم مچ بشه چی پیشنهاد میکنید؟
main asus m2ne sli
cpu 4600+x2 amd 2
ram 2 gig crusel ballestic traicer
power 470 acbel
ممنون از همه
ATI Radeon HD 4850سلام به همه
یه گرافیک میخوام بگیرم حدود 250 واسه بازی میخوام فقط که با این سیستم مچ بشه چی پیشنهاد میکنید؟
main asus m2ne sli
cpu 4600+x2 amd 2
ram 2 gig crusel ballestic traicer
power 470 acbel
ممنون از همه
دوست من ممنون از راهنماییت من خودم هم نظرم روی این کارت هست میشه یکمی در بارش برام توضیح بدید و قیمت
ممنون میشم قدرت این کارت رو بگید با کدوم کارت انویدیا تو یه یطح هست الان خودم8600 جی تی دارم با برند ایسوس کارت خوبی نیست به نظرم
بگید با چه برندی و چه قیمتی میتونم بگیرم
ممنون
قدرت این کارت در حد 9800GTX ار انویدیا هست البته در بیشتر تستها ار این کارت هم قوی تر بوده
فعلا در کشور با برند خوب و استاندارد CLUB3D به قیمت 260 تومن موجود است.
خب میشه بگید یعنی چی از این رو به اون رو میشه ؟ من وارد نیستم. زیر دیپلم توضیح بدین.
اگه یه کارت 256 geforce 5500 سی هزار تومنی با یه مموری 1 گیگ بگیرم چه اتفاقی میفته؟
کامپیوترم ساپورت میکنه ؟ سرعت چی ؟
سلام دوست من
این کارت گرافیک که گفتید از رده خارج شده و الان بدرد نمی خوره
بهتر که یه کارت گرافیک بهتر بگرید
اگر پول ندارید می تونید همین مدل 8500 رو بگرید که فکر کنم 80 تومان است
و یه مموری بگیرید به باس 800 ( فقط کینگستون نباشه) حدود 28 تومان یه گیگش
با یه سی پی یو 80 تومانی
در کل می شه یه سیستم متوسط رو به پایین ( یه خورده بیشتر )![]()
يك سوال كلي داشتم .
GeForce 8800 GTX ULTRA
GeForce 9800 Gx2 ULTRA
كدوم يكي از اين دو بهتره(در حالت كلي)؟ اگر 9800 بهتره پس چرا رايان صبا قيمتش رو پايين تر زده؟
دوستان کسی نبود جواب ما رو بده؟
به نظرتون این مادر برد خوبه؟ یا باید PCI-Express بگیرم؟و اینکه چه کارت گرافیکی در حدود 100 تومان بگیرم؟
بدون شک 9800GX2 نسبت به 8800Ultra در همه حالتها قوی تره. چون 8800Ultra یک محصول Discontinue شده است و جنسها همشون جزو جنسهای باد کرده در انبارها هستند (!!) قیمتشون با اومدن سری جدید پایین نمیاد.
کلا هزینه برای خرید کارت گرافیک AGP دیگه به صرفه نیست. می تونید یک Radeon HD 2400 Pro بگیرید یا کلا سیستم رو ارتقا بدید!
يه ده برابري سرعت سيستمت بيشتر ميشه.خب میشه بگید یعنی چی از این رو به اون رو میشه ؟ من وارد نیستم. زیر دیپلم توضیح بدین.
اگه یه کارت 256 geforce 5500 سی هزار تومنی با یه مموری 1 گیگ بگیرم چه اتفاقی میفته؟
کامپیوترم ساپورت میکنه ؟ سرعت چی ؟
به زبان ساده بگم اسلات گرافيك شما AGP هست كه ديگه قديمي شده گرافيك خوب واسش نيست چند مورد گرافيك ضعيف هست واسش ولي گرون
در مورد رم هم همينطور DDR2 يك گيگ رو الان 20 تومن ميتوني بخري ولي واسه سيستم شما چون اسلات رمهاش قديمي هست بايد يك گيگ رو 50 تومن بخري تازه رم DDR بت نصف سرعت DDR2
آفتابه خرجه لحيمه ديگه.
اسلات گرافيك ايشون AGP هست و 8500 واسه AGP نيست تازه اگه Express بود هم نبايد 8500 رو توصيه كني چون با همين پول ميشه 8600 و يا ATI 3650 خريد كه قدرتش دو برابر 8500 هست.سلام دوست من
این کارت گرافیک که گفتید از رده خارج شده و الان بدرد نمی خوره
بهتر که یه کارت گرافیک بهتر بگرید
اگر پول ندارید می تونید همین مدل 8500 رو بگرید که فکر کنم 80 تومان است
و یه مموری بگیرید به باس 800 ( فقط کینگستون نباشه) حدود 28 تومان یه گیگش
با یه سی پی یو 80 تومانی
در کل می شه یه سیستم متوسط رو به پایین ( یه خورده بیشتر )
كينگستون هم رمهاي خوبي داره و از لحاظ مچ شدن بسيار خوب هستند فقط زياد اوركلاك نميشند مثلا باس 667ش تا 740 بدون ولت بيشتر اوركلاك نميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)