یعنی تو pc هم گوشی را نمیشناسه؟
یه بار هم مستر ریست بکن ببین فرقی نمی کنه؟
می تونی هم با فونیکس یه بار فلشش کنی.
هم آپدیت میشه هم اگه مشکل نرم افزاری باشه برطرف میشه.
البته اگه فونیکس ارتباط گوشیت با usb را تشخیص بده.
یعنی تو pc هم گوشی را نمیشناسه؟
یه بار هم مستر ریست بکن ببین فرقی نمی کنه؟
می تونی هم با فونیکس یه بار فلشش کنی.
هم آپدیت میشه هم اگه مشکل نرم افزاری باشه برطرف میشه.
البته اگه فونیکس ارتباط گوشیت با usb را تشخیص بده.
بازم نع...!
اصلا وقتی کابل رو به گوشی می زنم، نه گوشی پیغامی میده و نه کامپیوتر
در صورتی که 5 دقیقه قبلش کاملا عادی کار می کرد!
منظورت از مستر ریست چیه؟
phonix هم که ارتباط برقرار نمیکنه
چیز دیگه به ذهنت نمیرسه راهنماییم کنی؟
فکر کنم باید ببرم پیش تعمیرکار
شما خودت یه تعمیرکار مطمئن که یه طوری گوشی رو باز کنه که کسی نفهمه که گوشی تعمیر شده سراغ داری؟
به نظرت اگه USB IC سوخته باشه خرجش چقدر می کنه؟
سلام
آقا من همین دیروز N95 خریدم.
اول میخواستم n82 بگیرم بعدش با کمی تحقیق توی اینترنت و سوال از بچه ها فهمیدم که n95 یه سر و گردن از n82 بالاتره.
و الان هم از خرید N95 کاملاً راضیم.
چند تا سوال داشتم:
آپدیت گوشیم ورژن 21 هستش. میخواستم بدونم ورژن آپدیتش مناسب هست چون اینجا توی رامسر ما idsl نداریم و با dial up دانلود می کنیم. اگه واقعاً آپدیت به ورژن 31 ارزش داره و خیلی گوشی تغییر می کنه بگین بالاخره ما یه جوری دانلودش می کنیم اما اگه خیلی فرق نداره و این ورژن روی گوشی من جدیده بگین که ما بیخیال شیم. حداقل وایستیم چند تا ورژن جدید دیگه بیاد ببینین کدومش بهتره.
در ضمن میتونم گوشی رو توی جیب بزارم چون شنیدم که میگن به گوشی فشار میاد و LCD گوشی ممکنه خراب بشه.
بعدش با این آپدیت فکر میکنین چقدر میشه روی گوشی رم گذاشت. چون می خوام یه رم 4 گیگ بخرم. میخواستم بدونم کلاً چقدر رم ساپورت می کنه و آیا رم مثلاً 4 گیگ مشکلی ایجاد نمیکنه.
اگه نکات دیگه ای هم برای استفاده درست از گوشی N95 هستش ممنون میشم که به من بگین.
با تشکر
مطمئن باش از اپدیت پشیمون نمیشی- پیشنهاد میکنم با جف اپدیت کنید - رم هم هرچقدر بزاری روش ساپورت میکنه
در تاييد حرف مصطفي عزيز بايد بگم كه تا 16 گيگ هم ساپورت مي كنه.
البته مال شما كه ورژن 21 هست فعلا دنبال بيشتر از 8 گيگ نباش چون تو ايران هم به ندرت مي توني پيدا كني.
بهتره یک کیف کتابی ظریف و چرمی بگیری تا خیالت راحت بشه ... قبلا در موردش همینجا بحث شدهدر ضمن میتونم گوشی رو توی جیب بزارم چون شنیدم که میگن به گوشی فشار میاد و lcd گوشی ممکنه خراب بشه.
هم شیک میشه و هم می تونی راحت حملش کنی ... از 3 هزار تومن هست تا 15.000 تومن !
فقط اصلا قاب کریستال ننداز چون به گوشی بدجوری فشار میاره و خرابش هم میکنه !
من رم 8 گیگ الان انداختم بدون هیچ مشکلی ورژن 30 جواب میده .... خیلی سریعتر از n82 و n85 شده ...بعدش با این آپدیت فکر میکنین چقدر میشه روی گوشی رم گذاشت. چون می خوام یه رم 4 گیگ بخرم. میخواستم بدونم کلاً چقدر رم ساپورت می کنه و آیا رم مثلاً 4 گیگ مشکلی ایجاد نمیکنه.
به نظرم کا تاپیک رو بخون ... از آخر هم شروع کن ... نکات ، روش ها و برنامه های خوبی بچه ها گذاشتنداگه نکات دیگه ای هم برای استفاده درست از گوشی n95 هستش ممنون میشم که به من بگین.
مرسی
بخاطر راهنمایی که کردین دستتون درد نکنه.
الان توی سایت نوکیا آپدیت ورژن 31 هستش.
اما شنیدم که این آپدیت هک نمیشه.
میخواستم بدونم حالا من چیکار کنم؟
در ضمن حجم آپدیت چقدر هستش؟
چرا هك ميشه.
روش جديد هك:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)