دوستان من نمايندگي ايران رهجو تو رشت زنگ زدم ! مموري 8 رو ميده 65 تومن ! 4 گيگ رو هم 35 تومن ! اونم با 5 سال گارانتي ايران رهجو ! ميگفت 8 گيگ قبلا 110تومن بود و الان شده 65 تومن ! اونم همين هفته !
دوستان من نمايندگي ايران رهجو تو رشت زنگ زدم ! مموري 8 رو ميده 65 تومن ! 4 گيگ رو هم 35 تومن ! اونم با 5 سال گارانتي ايران رهجو ! ميگفت 8 گيگ قبلا 110تومن بود و الان شده 65 تومن ! اونم همين هفته !
چطور میشه تشخیص داد که magic gate داره یا نه؟
توي منوي اصلي(XMB) روي Memory Stick برو و مثلث رو بزن و از اونجا Information رو انتخاب كن(با فشار كليد ضربدر) و ببين magic gate رو unknown نزده باشه ! اگه unknown باشه يعني سوني اصل نيست !
ای بابا شما فک میکنی از رو هوا حرف میزنم! شما برو قیمت کن ببین من قیمت دارم که دارم میگم
موفق باشید
من از توپخونه این قیمتو گفتم ببینید شما درباره ی رم اشتباه میکنید رم اگه قرار باشه خود به خود خراب بشه تو همون هفته ی اول میشه رم که الکی خراب نمیشه مگه صدمه ی فیزیکی بهش بخوره که اون موقع گارانتی هم باطله پس اگه یه کم فک کنین میبینین این گارانتی مارانتی! الکیه شما از هر جا رم میخرین حتما یه هفته مهلت تست ازش بگیرین
Last edited by ali_ranger22; 09-06-2008 at 12:45.
يه توضيح : باتري اصل شناختنش راه هاي زيادي داره ! مثلا هم رنگ نبودن سريال درج شده در پشت باتري با ساير متون پشت باتري ! معمولا بقيه لوازم جانبي اصل هستن ! ولي بهتره psp رو از يه جاي معتبر بخريد !
من فقط تعجب كردم.معذرت ميخوام! تأييد ميشه گفته شما ! اينجا هم مموري اصل با گارانتي ايران رهجو 65 هزار تومنه ! امروز پرسيدم ، ولي بازم ممنون و معذرت !
جاوید؟یه دفعه خیلی کمرنگ شدی؟دلم واست تنگ شد بابا یه ذره پررنگ شو!جان من!
میگم کسی این 3.93 و 3.95 کرک شده رو نصب کرده؟من راستش جرأت نمیکنم نصبشون کنم.M33 نیستن،تو سایت DAX هم نبودن...
شاید PSP این بنده خدا مال طرفای چین بود!اونوقت باید دایره رو بزنه!از کجا اینقدر مطمئنی که پی اس پیش مال ریجن 3 نیست؟(البته مال من ریجن 2 هست و ضربدر رو Back میگیره.اینم به لطف DAX ممکن میشه!)توي منوي اصلي(XMB) روي Memory Stick برو و مثلث رو بزن و از اونجا Information رو انتخاب كن(با فشار كليد ضربدر) و ببين magic gate رو unknown نزده باشه ! اگه unknown باشه يعني سوني اصل نيست !
با سلام به همه دوستان
من قبلا هم سوال کرده بودم اما درست متوجه نشدم با اجازه شما دوباره می پرسم
من ایران نیستم یه psp slim خریدم 169 یورو اما می خوام کپی خورش کنم اینجا جائی نیست که این کار رو انجام بده
1.آیا من خودم می تونم کپی خورش کنم؟
2.اگه می شه که حتما می شه باطری پاندورا رو چجوری می تونم درست کنم؟
در ضمن psp دیگه ای هم در دسترس نیست
از شما خواهش میکنم که کمکم کنید
سلام دوست عزيز ! لطفا ورژن فيرمور psp تو ذكر كن تا ببينيم راهي هست يا نيست !
ممنون از توضيحات به موقع شما. اين دوست عزيز هنوز psp نخريده و من يه دستورالعمل كلي دادم بهش ولي اگه psp شو مخصوص خاورميانه و اروپا(رجيون 2) انتخاب كنه دستورالعمل همينه. بازم ممنون از توضيحات تكميليه شما.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)